Ljubomora

Stevči jednostavno sam ljubomoran... neam pojma što... šta ja znam, valjda svi mi imamo neke komplekse, djetinjstvo otac-majka qrci palci... nisam nikad išao kod psihijatara i psihoanalitičara...

iskreno :)

nisi u toku, to znači da te partner voli....
tako mi bar kažu moje drugarice čiji su momci ljubomorni ko psi:lol::lol::lol:

baby, a daju li one povoda za toliku ljubomoru?

auuuu sinak to ti ne valja..
dobices hipertenziju i holesterol..
gledaj to ovako..oni su bivsi ti si sadasnji i jedini..i trudis se da tako ostane..
a da ..pitanje..
pa ne znam da li sam ljubomoran ili je to cuvanje svoje teritorije...

Ako si sadasnji ne mora da znaci da si jedini! Bilo bi lepo da jesi, ali da si 100% siguran u to onda ne bi ni bio ljubomoran!
Ljubomora dolazi od nesigurnosti u sebe ili partnera, a gde ima dima...

I naravno da jesam ljubomorna, necu valjda da cekam da mu neka cuppi sedne u krilo da bih reagovala!

Poslednja izmena:
od kako je sveta i veka bilo je ljubomore,posesivnosti i zavisti...
samo je pitanje doze..
ko uzme prejaku dozu ili cistu ljubomoru jaku,overi se..
i kraj..
dakle..sve umereno je normalno..
pa da..
jednostavno pustis da zivi i dise slobodno..
i to je to..jedino pravo moguce i iskreno..
sve ostalo vodi u bolest i kraj veze...

Ako si sadasnji ne mora da znaci da si jedini! Bilo bi lepo da jesi, ali da si 100% siguran u to onda ne bi ni bio ljubomoran!
Ljubomora dolazi od nesigurnosti u sebe ili partnera, a gde ima dima...

I naravno da jesam ljubomorna, necu valjda da cekam da mu neka **** sedne u krilo da bih reagovala!

mozes ti da reagujes koliko hoces ali ako je on ili ona odlucila da krilo menja nema tu pomoci..
osnovno je kod ljubomore da se gubi polako poverenje u osobu..a gubljenje poverenja gasi tu idilu i car veze..
i sledi kraj....
po tebi bi trebalo da budem Poaro da izigravam detektiva..ma idi begaj;)
suvise je zivot kratak da bih ga na to trosio..
a lepe cice prolaze kroz grad..stalno

Ја не знам шта значи то бити љубоморан, тј какво је то понашање које су то карактеристике?

Једини лик коме се ја дивим просто је мој ортак, који је успешан у свему, све му иде од руке и то са таквом лакоћом да је то невероватно, али он ми је скоро па идол а и ортак дуго година, тако да нисам љубоморан..

Nije to ljubomora to je zavist! Ako ti ne smeta sto sto je tvoj drug uspesniji od tebe onda znaci da nisi zavidan prema njemu. Imam i ja drugaricu koja jede ko vaska a ne ugoji se ni gram, e na tome joj ja zavidim normalno!

Ljubomora se vezuje iskljucivo za ljubav! Da li si ljubomoran prema devojci, zeni?

mozes ti da reagujes koliko hoces ali ako je on ili ona odlucila da krilo menja nema tu pomoci..
osnovno je kod ljubomore da se gubi polako poverenje u osobu..a gubljenje poverenja gasi tu idilu i car veze..
i sledi kraj....
po tebi bi trebalo da budem Poaro da izigravam detektiva..ma idi begaj;)
suvise je zivot kratak da bih ga na to trosio..
a lepe cice prolaze kroz grad..stalno

Ne da budes Poaro, to je vec bolesna ljubomora, Ovde govorimo o normalnoj dozi ljubomore koja je cak i pozeljna i ucvrscuje donekle vezu jer jasno govori partneru da ti je stalo do njega!

Ljibomora je bolest i tacka..
a sad odoh da prosetam ovog lepotana..da se ne razboli od ljubomore

attachment.php

Ljubomorna je nasigurna osoba neosnovano na sve postojece i nepostojece pretece objekte..ako je konkretan ugrozavajuci predmet i primer uz dokaz..onda je to bes na osobu pored koje smo koja nas ne postuje..sto ne zeli razuveriti i ostavlja u nedoumici ..takvoj se serem usta

Back