ljubomora

• Začetnik teme Začetnik teme jovanaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milow:
jovanaa:
Da li ste ljubomorni?
Pravite li zbog toga scene na javnim mestima?
:roll:
Samo nesigurni u sebe su ljubomorni

EVERY HONOUR!
bejah i ja s jednim deckom godinama, patoloski ljubomornim, a voleo me 100%, a volela sam ga....al mi ubio zelju za zivotom, pa i za njim... sad one sklone ljubomori prepoznajem na km i bezim par km za svaki slucaj :roll: to mu dodje malo ko kontra bolest patoloskoj ljubomori..........al sta je tu je, bar me niko ne smara!
e da za one koji tvrde da su ljudi ljubomorni samo s povodom....nisam ga prevarila sve 4 godine, al to nije ni bitno.......ljubomornima ne treba povod, smisle ga sami u svojoj glavi, da ponovim iz NESIGURNOSTI! so.....NEMOJTE BITI LJUBOMORNI I UNISTAVATI SVOJE VEZE! i ne ubedjujte ih da ste im verni NE POMAZE, samo ce jos gore da vam sednu grbacu............samo se slatko nasmejte i ostavite ga da crkne u sopstvenoj ljubomori! :x

Mislim da je neka normalna doza ljubomore ipak dokaz ljubavi, jer da tom nekom nije stalo do tebe bilo bi ga bas briga da li ces mozda otici sa drugim/drugom. A sto se sigurnosti tice, recite mi ko je ikada bar na pocetku veze (kada se obicno i javlja ta neka normalna doza ljubomore o kojoj pricam) bio toliko siguran u sebe da zadovoljava uglavnom sve potrebe svog partnera? Sigurnost dolazi sa vremenom i vecim upoznavanjem partnera, tek tada moze covek vise da se opusti i poverenje da se produbi.
Naravno, postoje i patoloski primeri ljubomore koji traju godinama, scene koje se izvodi na ulici, ali to je zaista blago receno za lecenje i to sigurno niko ne bi trebao da trpi.

Back