J
jovanaa
Gost
Da li ste ljubomorni?
Pravite li zbog toga scene na javnim mestima?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jovanaa:Da li ste ljubomorni?
![]()
goodday:-ma ne,mirno sacekam da se vratimo gajbi i snazno izrazim svoje misljenje![]()
ajde, bicu ti devojka, ali prvo mi ispricaj kakve ljubomorne scene pravis?Anonymous:Budi mi devojka i pokazacuti kakav sam.
sta znaci da...ne...Devilishgirl:Da...Ne, naravno:shock:
jovanaa:sta znaci da...ne...Devilishgirl:Da...Ne, naravno:shock:
Devilishgirl:jovanaa:sta znaci da...ne...Devilishgirl:Da...Ne, naravno:shock:
Da ~ ljubomorna u granicama normalene mogu bas sve da iscooliram..
Ne ~ ne pravim scene 8)
1-radim to i rukicama i nogicamajovanaa:goodday:-ma ne,mirno sacekam da se vratimo gajbi i snazno izrazim svoje misljenje![]()
ajde, ispricaj mi kako to radis.
u kojim situacijama...
e-goran:jovanaa:Da li ste ljubomorni?
![]()
Ljubomora je senka ljubavi. Sto je ljubav veca i senka je duza.
jovanaa:Devilishgirl:jovanaa:sta znaci da...ne...Devilishgirl:Da...Ne, naravno:shock:
Da ~ ljubomorna u granicama normalene mogu bas sve da iscooliram..
Ne ~ ne pravim scene 8)
kako, onda, izrazavas ljubomoru, ako ne oravis scene?
da li je, uopste pokazujes
FANCY_RIBA:ljubomora je najgora stvar na svetu i mislim da se skoro sve veze raspadaju zbog nje,na ovaj ili onaj nacin,bar u mom slucaju...imala sam vezu od dve godine koja se se neslavno zavrsila jer smo se medjusobno ugusili.kada bi me zvao prvo pitanje bi bilo>GDE SI!S KIM SI!kada bi se vidjali radovo bi rovario po mom telefonu ne bi li nasao neku poruku,sifru,novi broj..nikada nisam mogla da izadjem negde bez njega a d ane podnosim detaljan izvestaj..ave to je ubilo moju ljubav prema njemu volela sam ga beskrajno,nikada mu ne bih nista lose uradila..smucio mi se i on na kraju i pocela sam da shvatam da volim nekog divnog decka sa pocetka veze koji nazalosst vise nigde ne postoji...i razisli smo se..rekla sam sebi ljubomoran decko?nikad vise.kukala sam mesecima,iskulirala mnoge divne momke i na kraju se opet zalepila sa patoloski ljubomornog decka.vec pola godine sam sa njim i prosto je uzasan..
Samo nesigurni u sebe su ljubomornijovanaa:Da li ste ljubomorni?
![]()
Generalno samo sam jednom dosad bio ljubomoran. Verovatno to znaci da sam samo tu devojku i voleo. NIKAD nije imala to zadovoljstvo da oseti tu ljubomoru, jer je i meni to znacilo, a znala je da je volim.jovanaa:Da li ste ljubomorni?
![]()
Milow:Samo nesigurni u sebe su ljubomornijovanaa:Da li ste ljubomorni?
![]()