- Poruka
- 96.386
ne računa se kumulativno nego iz jednog "cuga". Rekord je dva i po dana sa non stop spojenim usnama, pa ti sad izvoli....Nego su mi ti rekordi malo sumnjivi to klinci obaraju svako vece...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne računa se kumulativno nego iz jednog "cuga". Rekord je dva i po dana sa non stop spojenim usnama, pa ti sad izvoli....Nego su mi ti rekordi malo sumnjivi to klinci obaraju svako vece...
Rekordi su nevažni. Nije ljubljenje trčanje maratona do poslednjeg atoma snage. Poljubac je emocija, to se ne vidi niti ima sparve za merenje emocija.Nego su mi ti rekordi malo sumnjivi to klinci obaraju svako vece...
Ne budi nasilna....govori se o takmicenjima u koja spada i trcanje. Nisam ti ja muz da mi nalazis mane cim zinem...Rekordi su nevažni. Nije ljubljenje trčanje maratona do poslednjeg atoma snage. Poljubac je emocija, to se ne vidi niti ima sparve za merenje emocija.
Ne budi nasilna....govori se o takmicenjima u koja spada i trcanje. Nisam ti ja muz da mi nalazis mane cim zinem...

Ima tema nasilje na muskarcima, pa se zezam...ne ljuti se...nastavi da se ljubis po volji...![]()

Pametno, vidis kako vezba dobro dodje, pa ti nije frka u ovakvim epidemioloskim trenutcima.Otvorim ponekada takve teme ali mi pripadne muka od nekoliko nikova koji bacaju drvlje i kamenje na sve žene sveta.
A kako nisam ovde da ispravljam 'krive Drine', idem u opuštajuće teme.
A što se ljubljenja tiče....![]()

E, hebi ga, sada se ti kačiš i provociraš me, al' neka, kao nisam ništa primetila...Pametno, vidis kako vezba dobro dodje, pa ti nije frka u ovakvim epidemioloskim trenutcima.![]()

treba da gledaš opuštene vesti i teme, možda ti predje smirenostE, bas to, miti danas Nirvana...a juce ne ladi....meni je prekjuce bukvalno blokirao mozak i ceo dan juce me to zajebava...doca mi dao neke lekove, moracu da mu ih vratim...
haha, nisam video da si odgovorio u medjuvreemenu pa ispade da ti se nabacujemMito, ne vodi vodu na svoju vodenicu, nismo drugari, a ni dobri...drzi se nirvane...
Da se zna, da nisam ja kriv sto sve ispadne prvokacija....ljubljenje za takmicenje je jedno, a ono drugo je drugo....E, hebi ga, sada se ti kačiš i provociraš me, al' neka, kao nisam ništa primetila...![]()
glupo do zla boga. Zato nisam hteo da se učlanim u partiju, hahaMeni je glupo to ljubljenje u usta.
Zna se koga ćemo u usta da ljubimo ...
Kakvi drugovi , sveštenici ...Ostalo..
a to garantovano neki pop pedofil ljubio dečake u usta pa se vadio kako je to pravoslavni običajMeni je glupo to ljubljenje u usta.
Zna se koga ćemo u usta da ljubimo ...
Kakvi drugovi , sveštenici ...Ostalo..
Moguće.a to garantovano neki pop pedofil ljubio dečake u usta pa se vadio kako je to pravoslavni običaj
da te dovati neki deda i ožvalavi (da se poraduje i on malo)Moguće.
Znaš li da u južnijim krajevima , po selima još uvek postoji taj običaj ljubljenja u usta prilikom pozdravljanja...
Ogavno.
Joj.Fujčina.da te dovati neki deda i ožvalavi (da se poraduje i on malo)