Ljubljenje...

znamo da se zezas... ful je, na primer, golf dvojka sto ima alu felne i samo jedan zvucnik sto je probio... sa cistim jambolijama i zastitom za volan... tvoj prijatelj rikan da ti kaze... ti mozes da budes... lepa... pametna... posebna... devojka sa stavom (pod uslovom da navijas za Partizan)... mozes da budes neodoljiva... mozes da budes sta 'oces... al', ful...

a gde ti je onda sal? gde su baklje? daj neku pesmu brzo... ma... sali se rikan, kralju... oseti se taj pozitivni vajb (ou, jea)... i nacitanos'... oseti se odma' da tu sve vrca od dobrog ukusa... oseti se lepo vaspitanje... eto... kako lako kupiti coveka... to ne vazi i za hranu... tu moraju snicle sa krompirom da se spreme... krompir ispecen... da krcka... joj... vegeta se stavi malo vise... bolje je mozda sa piletinom... a koza da bude isto hrsk.... necu vise o hrani... prokletstvo...

pa ono bas za vreme sexa dok traje akcija ne ljubimo se nesto mnogo. u predigri ponekad mnogo i samo ljubimo, ponekad ni malkice. kad saberem sve i napravim prosek... odgovor je - ni malo ni mnogo. pa normlano valjda...

Volim da ljubim bas mnogo, prakticno stalno, ako poza to dozvoljava. Svuda, stagod mi padne usana. Naravno najsladje su usne, ali bash zato ne volim da ih forisiram. Da se ne izlize. Nego shtekam za specijalne momente (mislim, momente u okviru jedne... seanse). Onda mu to dodje ko budali shamar.
I mislim da nikad ne bih mogao da se skontam sa devojkama koje to ne praktikuju mnogo ili smeta ili cak jednostavno ne vole. To mu dodje nekako onda sirovo... a ja nisam sirovina :cool:

poljubac je nesto najintimnije sto postoji
i nista sladje na ovom svetu nego udeliti ga osobi koju nosis u srcu
i da vam uzvrati naravno
tokom odnosa je apsolutni "must", ne kao nesto zacrtano, vec kao nesto prirodno
sto izvire iz tebe i taj osecaj i potrebu ne mozes sputati
spajanje pogleda i poljupci su deo mantre, neizostavni deo spajanja dveju dusa

Back