Ljubitelji "Mucki", javite se!

R.I.P. TRIGGER! :sad2:
triger.jpg

To je neposredno pre potpisivanja ugovora Bekama za Milvol :)

Какав Милвол! Па Тротери су навијачи Челсија! :per:

Дејвид Бекам гост у „Мућкама” http://www.politika.rs/rubrike/spektar/zivot-i-stil/Dejvid-Bekam-gost-u-Muckama.sr.html

„Велики сам обожавалац ‘Мућки’. Откад знам за себе је тако. Пошто сам рођен у лондонском Ист Енду може се рећи да сам одрастао уз серију. Ни деби на Мундијалу не може се поредити са осећањем пред ово снимање. имао сам бесану ноћ, мало због учења сценариј, а више због тог ашто ми је у глави била мисао да ћу се наћи очи у очи са људима којима се дивим годинама, Николасом Линхерстом (Родни) и Дејвидом Џејсоном (Делбој)“, признао је Бекам.
:mrgreen:

Pogledao sam ovu novu epizodu, ali moram reći da nisam previše oduševljen. Sama epizoda i humor u njoj su okej, ali samo jedan 10-minutni specijal (i verovatno ništa više) posle 11 godina čekanja na neki nov materijal (ako ne računamo spin-ofove) mi je nekako premalo.

Radnja: Del na pijaci opet valja švercovanu robu. Ovaj put su to gaće sa potpisom Bekama. Model mu je Rodni, koji mora da defiluje u tim gaćama pred narodom na pijaci (doduše obukao ih je preko odela, ali opet). Posle neuspešne prodaje njih dvojica u obližnjem kafiću raspravljaju o tome, a pridružuje im se i Dejvid.

Šteta što nisu ubacili bar još nekog od likova (jedino pominju Demijana, Trigera i Bojsija), ili što se bar neki minut radnje ne dešava u zgradi Nelson Mendela. Sve u svemu, prekratko. Mogli su da snime epizodu u trajanju od bar dvadesetak minuta.

Pogledao sam ovu novu epizodu, ali moram reći da nisam previše oduševljen. Sama epizoda i humor u njoj su okej, ali samo jedan 10-minutni specijal (i verovatno ništa više) posle 11 godina čekanja na neki nov materijal (ako ne računamo spin-ofove) mi je nekako premalo.

Radnja: Del na pijaci opet valja švercovanu robu. Ovaj put su to gaće sa potpisom Bekama. Model mu je Rodni, koji mora da defiluje u tim gaćama pred narodom na pijaci (doduše obukao ih je preko odela, ali opet). Posle neuspešne prodaje njih dvojica u obližnjem kafiću raspravljaju o tome, a pridružuje im se i Dejvid.

Šteta što nisu ubacili bar još nekog od likova (jedino pominju Demijana, Trigera i Bojsija), ili što se bar neki minut radnje ne dešava u zgradi Nelson Mendela. Sve u svemu, prekratko. Mogli su da snime epizodu u trajanju od bar dvadesetak minuta.

Ovo je toliko kratko da se ne može ni nazvati novim materijalom, možda samo ispituju teren da vide koliko su ljudi zainteresovani da gledaju ponovo te likove. Nadam se da će biti novih epizoda čak iako ne budu istog kvaliteta kao stare jer ovo je jedna od najboljih serija svih vremena.
Mnogo me je iznenadilo kako je Rodni ostario, sad izgleda kao Delov stariji brat.

Pa daj gde si je pogledao ima li linka da i mi pogledamo .:D

Back