Ljubitelji "Mucki", javite se!

tea-three-1.jpg

kad del "pomaze" rodniju da napise scenario u epizodi video nasty.
nosorog koji gazi ljude po londonu.
albert pita kako to da ga niko ne vidi u tolikom gradu.
del kaze, on izlazi samo nocu.
a albert ce...sta je to neki vampir nosorog!? :)

:rotf::rotf::rotf:....kako se Del izvukao...:zcepanje:
a sto se onom liku iz opstine dopada ideja o nosorogu, nikom nista...:lol:

Del o Rakel:
Imala je težak život. Stari joj je bio siledžija, ni ostali muškarci koje je upoznala nisu bili bolji. Samo ju je terao maler. A onda je upoznala mene.

Rodni:
Prokletstvo, život je kučka, zar ne?

:hahaha1:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:...Rodni kad odvali...:lol:

- Rodni, Rodni, idemo za Australiju !

- Evo samo da odgledam ovo......:zcepanje::rotf::rotf:

Koliko se smejem ovom delu, toliko mi se place kad Rodni pocne sa nabrajanjem kako je bio mali na maminoj sahrani i pitao se cemu sluzi ona rupa....i sta ce biti sa njim sirocetom...i .Delova faca kad se odrice zivotnog sna za ljubav porodice..

zapravo mani jako tuzna scena...it's a bird, it's a plane..no, it's del boy...taj rodnijev monolog.

Onako teatralno ! Da, jeste. Jako je tuzna cela ta scena, u pravu si, ceo taj Rodnijev monolog.

.Zapravo, serija je socijalna prica, opstanak porodice u vecnoj borbi za parce hleba i bolji zivot, majstorski zamaskirana zdravim humorom, teskom komedijom, fenomenalnom glumom... ..U svakoj epizodi imas neki deo gde se vide odricanja u ime ljubavi prema porodici. Cak i taj novi, nametnuti dedica, vrlo brzo postaje ravnopravan clan porodice.

Ja sam se toliko dugo kliberila k'o luda i uopste tu socijalnu pozadinu nisam uocila..:eek: Tek relativno skoro sam uvidela da je ispod komedije osnov socijalna prica.
Sta da kazem, majstorski uradjen scenario...:worth:

Onako teatralno ! Da, jeste. Jako je tuzna cela ta scena, u pravu si, ceo taj Rodnijev monolog.

.Zapravo, serija je socijalna prica, opstanak porodice u vecnoj borbi za parce hleba i bolji zivot, majstorski zamaskirana zdravim humorom, teskom komedijom, fenomenalnom glumom... ..U svakoj epizodi imas neki deo gde se vide odricanja u ime ljubavi prema porodici. Cak i taj novi, nametnuti dedica, vrlo brzo postaje ravnopravan clan porodice.

Ja sam se toliko dugo kliberila k'o luda i uopste tu socijalnu pozadinu nisam uocila..:eek: Tek relativno skoro sam uvidela da je ispod komedije osnov socijalna prica.
Sta da kazem, majstorski uradjen scenario...:worth:
naravno...na imdb je dugo pisalo da je drama u pod-zanru.
sav taj zivot tih godina u londonu, krajevima kao pekam, je bio tezak. dzon saliven je bio inspirisan time a dejvid dzejson je kao mladic i sam to iskusio.
jos jedna tuzna scena je kad se rodni ozenio, del ostaje sam i u pozadini ide pesma od simply red-a, holding back the years.

jos jedna tuzna scena je kad se rodni ozenio, del ostaje sam i u pozadini ide pesma od simply red-a, holding back the years.

Ne pominji mi to...Uvek se tu rasplacem.. Kad svi gosti odu i ostaje Del sam ....Majkl gasi svetlo......jako tuzno. Deluje kao da je ceo jedan zivot upravo prestao da postoji.

Al, pazi Salivena, on tu sece tuzna osecanja...scenom kad Rodni po navici dolazi kuci, zali se na guzvu u prevozu, voznju bajsom.......a Del mu saopstava...ne znam kako da ti kazem....ti vise ne stanujes ovde ! Majstorski...i tako epizodu vraca na nivo komedije.

naravno...na imdb je dugo pisalo da je drama u pod-zanru.
sav taj zivot tih godina u londonu, krajevima kao pekam, je bio tezak. dzon saliven je bio inspirisan time a dejvid dzejson je kao mladic i sam to iskusio.

E? Nisam znala...

hm....Trebalo bi naterati ove nase vajne rezisere i scenariste da odgledaju Mucke, valjda bi se naucili kako se pravi dobra serija.

Sad sam gledao kad Del upari Rakel sa pevačem koji ne zna da kaže R... i posle nastupa mu Del prebacuje, ali ovaj uzvraća:

- Znaš šta ti imaš, Del? -Izam.
Del:
- Izam? Nemam ja izam, zar ne Rodni?
Rodni:
- Pa, ima dosta smeća u garaži.

:rotf:

Back