Ljubitelji "Mucki", javite se!

preleteo sam i nisam video da neko od vas pominje ovo...
prequel je u pitanju.
dzon saliven nas vraca u 1960, delovo detinjstvo i rodnijevo rodjenje. takodje, upoznaje nas sa njihovom toliko pominjanom majkom dzoanom. nick lyndhurst tumaci lik fredija zapca, svog oca. mogu se sresti likovi koji su samo pominjani, npr albi litlvud. tu su jos mladi slejter, redz troter itd...

Nisi dovoljno dobro gledao. ;) Pogledaj 24. i 25. stranu teme. Ja i još neki ljubitelji "Mućki" smo ga komentarisali.

I pored toga što mi se taj "prequel" nije naročito dopao, nisam ni razočaran tako da bih voleo da vidim još. A na Wikipediji piše:

James Buckley confirmed that Rock & Chips will return for two more specials, one for Christmas 2010, and the other for Easter 2011. On October 15, 2010, Buckley announced on Twitter that he was attending a Rock & Chips costume fitting.

The easter special may be the final episode wrapping up the show.

Nisi dovoljno dobro gledao. ;) Pogledaj 24. i 25. stranu teme. Ja i još neki ljubitelji "Mućki" smo ga komentarisali.

I pored toga što mi se taj "prequel" nije naročito dopao, nisam ni razočaran tako da bih voleo da vidim još. A na Wikipediji piše:

Gde ima da se skinu epizode? :think:
Nešto nisam oduševljena ( valjda zbog poredjenja sa Mućkama) al bih ipak volela da je odgledam.

Gde ima da se skinu epizode? :think:
Nešto nisam oduševljena ( valjda zbog poredjenja sa Mućkama) al bih ipak volela da je odgledam.

Daleko zanimljivije i bolje od te 1 epizode Rock & Chips je Green Green Grass koji se trenutno prikazuje na RTS-u.
Danas su Bojsi i Marlin opet spominjali Dela i Trigera i nekadašnji život u Pekamu :D

(pu 'bem ti nostalgiju,šta bih dao da se opet svi okupe)

What's this? :confused:

article-0-0C15C83F000005DC-466_468x304.jpg

Bila je ona jedna epizoda gde Del pita Rakel da li bi se udala za njega (ali onako u razgovoru, nije bila prava prosidba). Ona pita "Da li bi nam život bio kao do sada?" Del odgovara potvrdno, a Rakel kaže "Onda neću". :D

Ali u tom istom razgovoru ipak pristane. Međutim, publici venčanje nikad nije prikazano, a čini mi se da se u kasnijim epizodama nisu dohvatali te teme, tako da ili nikad nisu bili venčani "na papiru", ili se jesu venčali ali je to bilo "offscreen". :)

Back