ljubite li se s nekim ko vam se ne dopada i zasto?

...uzgred...kad se covek "ozveri" ...padne pijan u rasinu,sa "pijanistkinjom" u narucju :roll: :rumenko: pasle sledi pesma....jedna reka u mom kraju najdraza je meni :lol:

Ybm li ga s kim se sve pijan nisam ljubio... :lol:
Ekstremni slucajevi:
1. Imao sam tada 18 godina, a raskalashna klinka 13 godina. Bili smo pijani ko stoka, koliko detetu treba da se ozdere. Pokupio sam je u diskoteci. Pre toga sam se razbio u kafani, uz muziku B 52s polivao sam se pivchugom po glavi i sipao je sebi i ortacima iza vrata. U diskacu nam se jezici nisu odvajali. Sva sreca izgledala je starije, zrelije. Otisao sam s njom do njenog stana. Nemam pojma kad i kako sam stigao do svog. Ujutru sam video da mi je od majice koju sam nosio ispod dzempera ostala samo traka oko vrata, ushtirkana od piva.
2. Za vreme rata 99. godine stalno je vojska bila pijana, donosio sam domacu shljivku na koju su poseban pik imali vojnici madjarske nacinalnosti, jer otkidaju na jaku lichku rakiju. Matori desetar, Madjar, se ubio ko majka, spichio je vise od chetvrt litre te zmijare, valjao se po podu uz muziku Bijelog dugmeta ( "Ne spavaj mala moja"), shizio i djuskao, a onda u znak zahvalnosti poceo da me cmace po faci u stilu "svaka cast porucnice, radza je zakon". Raja se iskidala, to je trebalo videti, zapljuvao me po obrazima i nastavio da se valja po podu.

Back