"Љубимци" опасни по околину!

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
totalno je apsurdno optuzivati nekoga, kome je jasno da lutalice ne treba da budu kaznjene zbog ljudskih brljotina,za to da "vise voli dzukele nego ljude" (mislim na lutalice koje ne ujedaju,a cesto se nazalost desava da iako nisu agresivne stradaju zbog lazne optuzbe nekog dokonog mrzitelja)
sto se agresivnih pasa tiche,slazem se da im nikako nije mesto na ulici,ali sto se tice pasa koji nisu opasni ne vidim zasto bi se sklanjali ili, jos gore, ubijali.
Nije posteno,niti humano,tamaniti nekoga samo zato sto ne ide na dve nego na 4 noge.Psi nisu trazili da budu rodjeni,niti da budu na ulici(normalno...).Ljudi su krivi za postojanje lutalica...kao i za sve ostalo sto je lose...naravno...
Problem pasa lutalica,u sustini nije komplikovano resiti,ali buduci da imamo vlast kakvu imamo,sve se iskomplikovalo da te muka uhvati....
Buduci da su ljudi takvi kakvi su,trebalo bi zaista uvesti polaganje ispita i izdavanje dozvole za drzanje nekog ljubimca,pogotovo psa i machke.
Napustanje,naravno,papreno kaznjavati...
takodje,trebalo bi da bude obavezno sterilisati zivotinju,osim ako je u pitanju odgajivacnica neke rase pasa ili macaka.
Dosta toga bi trebalo uraditi kako bi se problem resio na normalan,posten,human i civilizovan nacin.
Ali svi znamo kakva je nasa vlast i kakvih sve ljudi ima.
Nikoga nije briga ni za koga osim za sebe(uglavnom u takve spadaju ovi koji mogu nesto da promene na bolje,ali ne zele)
Nikada me nije ujela lutalica....lajali na mene i kidisali na mog psa jesu.ali mene nikada ujeli nisu.
Ali sam na primer,relativno skoro u mom kraju naletela na nekog tipa koji je u ruci drzao noz i tako je stajao i gledao mene i mog psa,a kada sam presla ulicu,krenuo je da prelazi i on,pa sam ubrzala korak a on je skrenuo u neki parkic izmedju zgrada.Ja sam skrenula u drugu ulicu i otrcala do kuce,plaseci se da ce da me presretne posto u toj ulici u koju sam skrenula,ima prolaz koji takodje vodi u taj parkic u koji je on skrenuo.... Bilo je negde oko pola 1 nocu...
Ne znam sta je taj lik radio,ni dal je hteo meni nesto da uradi,ali sam se uplasila posteno.
Toliko ima ubistava i psihopata na ulicama...A dize se frka oko lutalica...mnogo veca frka nego sto zaista jeste.Malo lazu novinari(malo vise) malo lazu ujedeni gradjani(npr.ujede ih vlasnicki pas a oni kazu da je lunjara,da bi dobili pare)
i psi ni krivi ni duzni ispastaju(agresivne pse,shinteri ne mogu da uhvate,vec hvataju ove koji im dodju "na kuc,kuc" )
Drzava odvaja milione dinara za ubijanje pasa.A ubijanje nema nikakve svrhe(osim sto skotovi uzivaju u ubijanju zivotinja)
Problem jeste veliki....
ali opet...mene vise plase losi ljudi nego psi

Ma kažem ja, došli likovi iz raznih selendri, pa ih psi podsećaju na kuću...i na miris kravlje balega...
pa pošto ne mogu da reše nedostatak gospodskih korena hoće da reše problem pasa...ubijanjem istih

Ova tvrdnja je proverena: od svih ljudi sa kojima sam razgovarala koji imaju stav
"ja se užasavam kučića!"
" da li su te nekad ugrizli psi? da li su te nekad napali psi?"
"Ne! ali ja se užasavam kučića, plaše me..što već jednom ne reše problem lutalica....mislim kao da smo zadnje selo..."
"Pa čekaj mora da postoji razlog zašto se plašiš..."
"Ne moram ja da se opravdavam..."
Pogodite koliki broj ljudi je iz raznih "prigradskih mesta"...
svi!
a to što je to nečiji život...nema veze!
Ja za takve "ljude" primenjujem: ako ti, tuđi život ne vrednuješ, e pa onda, ni tvoj život netreba da se vrednuje!

A od ljudi sa kojima sam se svađala i koji su bezrazložno kidisali na pse, koji svojim ponašanjem nisu uopšte pokazivali da ti ljudi ma i postoje (sem ako se njuškanje zemlje smatra direktnim ugrožavanjem)...posle minutnog udaranja u Beeeograddske bandere (posle minuta govora beogradskim akcentom)...kada valjda padnu maske, krenu da sa jakim bosanskim naglaskom psuju, i da objašnjavaju kako su jadni....

jadni jesu, ali ne zbog pasa ...to je nešto, il nasledno, il u glavu čuknuto :)

To recimo može da bude tematika za psihologe:
Od svih ljudi koji se osećaju ugroženi od strana pasa koliko njih ima iz Bosne, iz Hrtvatske, pa onda iz raznih gradova po Srbiji, pa onda iz raznih sela i zaselaka i koliko na kraju onih koji su rođeni u Beogradu?

Tako da .... zaključak je prost:
Rešiti problem besnih ljudi...vraćanjem u rodnu im rudu ili možda humanom eutanazijom pa će se problem besnih pasa sam srediti!

Dakle, zivotinje ljudskog oblika koje su dosle iz Bosne hoce da pobiju jadne umiljate kuce iz Beograda, cetvrto koleno?... :dontunderstand:
Tragicno shvatanje... mislim da ce se cak i tvoji istomisljenici nasmejati na ovakvu iskljucivost... i shvatiti da ovakvim postovima samo rusis njihove argumente, koji i imaju neku svrhu, za razliku od ove ordinarne gluposti koju moze iskuckati samo neko sa IQ ne vecim od broja cipela...
Pa evo Vragana je polemisala na samom pocetku o tome, na cistom hrvatskom, pobogu dete... :dash:
Gde je onda ona u toj tvojoj iskljucivosti?...

Dakle, zivotinje ljudskog oblika koje su dosle iz Bosne hoce da pobiju jadne umiljate kuce iz Beograda, cetvrto koleno?... :dontunderstand:

Nisi razumeo. Reč je o dođošima iz selendri kojima praziluk iz dupeta viri, te bi da eliminišu sve što ih podseća na selo. Na primer, pse.
No, problem sa takvima je što se tu ne zaustavljaju, već ima onda smetaju i mačke, pa ptice, pa drveće, pa zelene površine.
Sve u svemu, teški poremećaji, veoma dobro poznati i ismejani od strane srspskih satiričara.
Njagore od svega je što njihovo ponašanje pravi više štete i problema, nego koristi i rešenja. :thumbdown:

Tragicno shvatanje... mislim da ce se cak i tvoji istomisljenici nasmejati na ovakvu iskljucivost... i shvatiti da ovakvim postovima samo rusis njihove argumente, koji i imaju neku svrhu, za razliku od ove ordinarne gluposti koju moze iskuckati samo neko sa IQ ne vecim od broja cipela...

Ako su istomišljenici, onda se neće nasmejati, jer dele isto mišljenje. :roll:
Šta si napisao za IQ? :bye:

Dalje, kako se uočavanjem jedne grupacije iracionalnih mrzitelja životinja, "ruše" argumenti koji su do sada izneseni?
Šta si napisao za IQ? :think:

Sledeći put, nemoj koristiti reči i izraze koje ne razumeš. :bye:

Pa evo Vragana je polemisala na samom pocetku o tome, na cistom hrvatskom, pobogu dete... :dash:
Gde je onda ona u toj tvojoj iskljucivosti?...

Ti baš ne shvataš, zar ne? :roll:
Kakve veze ima kojim se jezikom Vragana služi, u kontekstu ove teme, ili ove poruke?
Kojoj isključivosti?
Znaš li šta znači "isključivost" ili samo lupaš reči, jer ti se sviđaju kako zvuče?

Ma kažem ja, došli likovi iz raznih selendri, pa ih psi podsećaju na kuću...i na miris kravlje balega...
pa pošto ne mogu da reše nedostatak gospodskih korena hoće da reše problem pasa...ubijanjem istih

Ova tvrdnja je proverena: od svih ljudi sa kojima sam razgovarala koji imaju stav
"ja se užasavam kučića!"
" da li su te nekad ugrizli psi? da li su te nekad napali psi?"
"Ne! ali ja se užasavam kučića, plaše me..što već jednom ne reše problem lutalica....mislim kao da smo zadnje selo..."
"Pa čekaj mora da postoji razlog zašto se plašiš..."
"Ne moram ja da se opravdavam..."
Pogodite koliki broj ljudi je iz raznih "prigradskih mesta"...
svi!
a to što je to nečiji život...nema veze!
Ja za takve "ljude" primenjujem: ako ti, tuđi život ne vrednuješ, e pa onda, ni tvoj život netreba da se vrednuje!

A od ljudi sa kojima sam se svađala i koji su bezrazložno kidisali na pse, koji svojim ponašanjem nisu uopšte pokazivali da ti ljudi ma i postoje (sem ako se njuškanje zemlje smatra direktnim ugrožavanjem)...posle minutnog udaranja u Beeeograddske bandere (posle minuta govora beogradskim akcentom)...kada valjda padnu maske, krenu da sa jakim bosanskim naglaskom psuju, i da objašnjavaju kako su jadni....

jadni jesu, ali ne zbog pasa ...to je nešto, il nasledno, il u glavu čuknuto :)

To recimo može da bude tematika za psihologe:
Od svih ljudi koji se osećaju ugroženi od strana pasa koliko njih ima iz Bosne, iz Hrtvatske, pa onda iz raznih gradova po Srbiji, pa onda iz raznih sela i zaselaka i koliko na kraju onih koji su rođeni u Beogradu?

Tako da .... zaključak je prost:
Rešiti problem besnih ljudi...vraćanjem u rodnu im rudu ili možda humanom eutanazijom pa će se problem besnih pasa sam srediti!

Постови овог типа, су разлог за заобилажење овог подфорума!

На сваком другом подфоруму овакав пост би био за бан, али овде такви суманути ставови имају прођу, па чак и подршку!

Poslednja izmena:
Постови овог типа, су разлог за заобилажење овог подфорума!

На сваком другом подфоруму овакав пост би био за бан, али овде такви суманути ставови имају прођу, па чак и поршку!

Primećuješ u svom ponašanju iracionalne elemente bezrazložnog animoziteta? :think:
Našla si se pogođena klasifikacijom? :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back