Ljubim ih u ledja

Ma preplanula, ali prirodno, sa lepim neznim zenskim crtama, mirishu na kokos i sijaju kao bronza od popodnevnog letnjeg sunca... mmmhmhhhhmmmmm shta bi joj radio... pa popila bi takav izliv neznosti i strasti s'moje strane da ne bi znala gde se nalazi!!!

Pa covece to uopste nije bitno nemojte bre biti tako sitnicavi...ne primete se kad si u zanosu...jok sad cu primecivati svaku manu kod partnera...pa sto bi to radio...nema smisla...ak se toga plasis ...tih par bubuljica...mislim sto...imam ih i ja ... ima ih i ona ... pa nikome nista... nismo mi sterilni modeli...za nemam pojma sta...bubuljice su normalne...normalna pojava...pa kad imas kozu moras imati i bubulice...nije to znak neke bolesti ili nekog poremecaja...ma daj ...tripujete bezveze...ali stvarno bezveze...to me sigurno nece zaustaviti da ljubim devojci ledja... nije me ni ranije zaustavljali...

dosadni ste...ja bas imam savrsena ledja, stomak, grudi, guzu, noge...bez ijedne bubuljice.. preplanula.. bez viska ..manjka..ok kapiram sada to sluzi za popaljivanje...mozda sam glupa k'o qurac..ali to nije vazno..riba sam eeejjj..moroni balavi..

msch81:
Pa covece to uopste nije bitno nemojte bre biti tako sitnicavi...ne primete se kad si u zanosu...jok sad cu primecivati svaku manu kod partnera...pa sto bi to radio...nema smisla...ak se toga plasis ...tih par bubuljica...mislim sto...imam ih i ja ... ima ih i ona ... pa nikome nista... nismo mi sterilni modeli...za nemam pojma sta...bubuljice su normalne...normalna pojava...pa kad imas kozu moras imati i bubulice...nije to znak neke bolesti ili nekog poremecaja...ma daj ...tripujete bezveze...ali stvarno bezveze...to me sigurno nece zaustaviti da ljubim devojci ledja... nije me ni ranije zaustavljali...
i kao sto rece msch81 nismo sterilni modeli..
nije u tome stvar dal ih neko ima ili nema,samo je lep dozivljaj biti ljubljen i po ledjima..
sve niz kicmu,polako i nezno...mmmmh
prodje struja kroz mene kad se samo setim... :wink:

Back