- Poruka
- 8.271
preplanula zenska ledja..-->razmisljanje br. 1.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
msch81:Ne primete se te bubuljice...kada je zamracheno...ne smarajte sa bubuljicama. Smeshna tematika...
Devilishgirl:dosadni ste...ja bas imam savrsena ledja, stomak, grudi, guzu, noge...bez ijedne bubuljice.. preplanula.. bez viska ..manjka..ok kapiram sada to sluzi za popaljivanje...mozda sam glupa k'o qurac..ali to nije vazno..riba sam eeejjj..moroni balavi..
Ma ljubim te u savrsenstvo 8)Devilishgirl:dosadni ste...ja bas imam savrsena ledja, stomak, grudi, guzu, noge...bez ijedne bubuljice.. preplanula.. bez viska ..manjka..ok kapiram sada to sluzi za popaljivanje...mozda sam glupa k'o qurac..ali to nije vazno..riba sam eeejjj..moroni balavi..
evo javljam se!!! :wink:msch81:Pa covece to uopste nije bitno nemojte bre biti tako sitnicavi...ne primete se kad si u zanosu...jok sad cu primecivati svaku manu kod partnera...pa sto bi to radio...nema smisla...ak se toga plasis ...tih par bubuljica...mislim sto...imam ih i ja ... ima ih i ona ... pa nikome nista... nismo mi sterilni modeli...za nemam pojma sta...bubuljice su normalne...normalna pojava...pa kad imas kozu moras imati i bubulice...nije to znak neke bolesti ili nekog poremecaja...ma daj ...tripujete bezveze...ali stvarno bezveze...to me sigurno nece zaustaviti da ljubim devojci ledja... nije me ni ranije zaustavljali...