Ljubavno iskusenje - sta ciniti?

Bas tako,l nije retkost da zensko a i musko shebe porodicu,deca dobijijaju traume za celi zivot zbog parčeta mesa il rupice..
Vise sam za opciju poebi par puta i prekini.
Neko pravi radikalne rezove. Prekida, lomi, kaze: u redu smo svi ...
Laz.

A ova tvoja odabrana opcija, ko moze tako da zivi, opravdava svoje postupke, meni je to neshvatljivo, ja ne bih mogla.

Neko pravi radikalne rezove. Prekida, lomi, kaze: u redu smo svi ...
Laz.

A ova tvoja odabrana opcija, ko moze tako da zivi, opravdava svoje postupke, meni je to neshvatljivo, ja ne bih mogla.
Vecina to tako radi,bolnice to se nezna ko koga ,firme razne i opste poznato da za napredak moraju se dizu noge,terenski radnici mislis da ga stalno slajfuju ručno.
Generalno mora tračak emocija da bi doslo do seksa al da sve unistis zvog emocija il zaljubljivanja koji ima istek roka nije vredno.
To sto ti mislis si ti takva al ja samo znam da nema neosvijive tvrdjave ;)

Vecina to tako radi,bolnice to se nezna ko koga ,firme razne i opste poznato da za napredak moraju se dizu noge,terenski radnici mislis da ga stalno slajfuju ručno.
Generalno mora tračak emocija da bi doslo do seksa al da sve unistis zvog emocija il zaljubljivanja koji ima istek roka nije vredno.
To sto ti mislis si ti takva al ja samo znam da nema neosvijive tvrdjave ;)
Imam dovoljno godina da sam potpuno svesna sebe.
Dovoljno iskustva (mnogo su me kostale neke situacije na koje nisam pristala...) i td.

Meni je moj miran san najbitniji.

Back