Ljubavno iskusenje - sta ciniti?

Ma ne pričam ja o horoskopskim znakovima pričam o natalnoj karti, koja je onako u velikoj meri nešto što nosimo kroz ceo život,precizan raspored planeta u trenutku rođenja i osa horoskopa mnogo mnogo utiče na nas ali dobro to je neka druga tema.

Položaj planeta u natalnoj karti​

Svaka planeta u natalnoj karti donosi određene uticaje na vašu ličnost i životne okolnosti. Njihova pozicija u znakovima i kućama daje važne informacije o načinu na koji funkcionišete u raznim oblastima života:

• Merkur – intelekt, komunikacija i način razmišljanja.
  • Venera – ljubav, vrednosti i estetika.
  • Mars – energija, strast i delovanje.
  • Jupiter – sreća, ekspanzija i životne prilike.
  • Saturn – odgovornost, lekcije i granice.
  • Uran, Neptun i Pluton – dublje promene, intuicija i kolektivni uticaji.
  • Astrologija (grč. αστρολογία - nauka o zvezdama) je pseudonauka koja položaje, odnose i kretanja planeta i drugih nebeskih tela u odnosu na zodijačke znakove i sazvežđa, posmatrano za zemlje, dovodi u vezu sa osnovnim osobinama individua (pojedinaca) i njihovom interakcijom, sa društvom, nacijama, događajima u svetu.

• I ti si zaista uverena da ti je sudbina odredjena po planetama?
  • Milja Vujanovic se bavila astrologijom i kako je zavrsila?

Položaj planeta u natalnoj karti​

Svaka planeta u natalnoj karti donosi određene uticaje na vašu ličnost i životne okolnosti. Njihova pozicija u znakovima i kućama daje važne informacije o načinu na koji funkcionišete u raznim oblastima života:

• Merkur – intelekt, komunikacija i način razmišljanja.
  • Venera – ljubav, vrednosti i estetika.
  • Mars – energija, strast i delovanje.
  • Jupiter – sreća, ekspanzija i životne prilike.
  • Saturn – odgovornost, lekcije i granice.
  • Uran, Neptun i Pluton – dublje promene, intuicija i kolektivni uticaji.
  • Astrologija (grč. αστρολογία - nauka o zvezdama) je pseudonauka koja položaje, odnose i kretanja planeta i drugih nebeskih tela u odnosu na zodijačke znakove i sazvežđa, posmatrano za zemlje, dovodi u vezu sa osnovnim osobinama individua (pojedinaca) i njihovom interakcijom, sa društvom, nacijama, događajima u svetu.

Biće da je
images (4).jpeg

Ne bih proučavala ništa duže od dva minuta da se prvo nisam uverila da radi.
nemam vremena za nešto što mi ne pomaže na bilo koji način.
a što se tiče milje Vujanović.. pa bavljenje medicinom ne sprečava lekara da oboli od neke bolesti :zkez:

Ne bih proučavala ništa duže od dva minuta da se prvo nisam uverila da radi.
nemam vremena za nešto što mi ne pomaže na bilo koji način.
a što se tiče milje Vujanović.. pa bavljenje medicinom ne sprečava lekara da oboli od neke bolesti :zkez:
Ona je od raka umrla,a svedocila je njena cerka, pa kako se to njoj nije "javilo", kakva joj je sudbina, :think:
Ma kako se to meni nije desavalo.kada sam bio decko i bavio se H.znacima, natalnom kartom i bio enrgijom, sve je islo u kontra smeru, :)

Tema je ljubavno iskusenje.
Sta ciniti kada te obuzmu emocije koje su iz nekog razloga zabranjene?
Kao ljubavni izazov?
A ovo moze biti vrlo ozbiljno pitanje i tema-u smislu, primer, u ozbiljnoj si vezi a mnogo se zainteresujes za neku drugu, odlepis za njom…

Kako se ponasas? Odolevas iskusenju ili se prepustas emocijama koje su te obuzele?

Izvorna starija tema:

https://forum.krstarica.com/threads/da-li-je-to-to.1019260/

Pogledajte prilog 1761922

Pozdrav za inicijatora koji je bio uporan da se obnovi tema…
Ovo mi lici na Sweet Home Alabama temu.:huh:

Sve postaje mnogoo Jebenooo ..Moras doneti jako bitnu odluku..Il se jebess sa strane i krijes sto je danas jako tesko jer ebena virtuala je kao spijunski softer,il presečes sa prethodnom vezom i započinjes novu avanturu.
Zavisi koje su posledice takvih i dal je vredno sjebati sve il je bolje potajno nabijanje pa sačekas par meseci da vidis ishod nove veze.

Sve postaje mnogoo Jebenooo ..Moras doneti jako bitnu odluku..Il se jebess sa strane i krijes sto je danas jako tesko jer ebena virtuala je kao spijunski softer,il presečes sa prethodnom vezom i započinjes novu avanturu.
Zavisi koje su posledice takvih i dal je vredno sjebati sve il je bolje potajno nabijanje pa sačekas par meseci da vidis ishod nove veze.
Nista jednostavnije.
Biras: razum - izazov?

Sada da li si spreman da udjes u neki izazov koji se sa razumnim ne bi kosio?
Razliciti smo ljudi, razlicito mislimo.

Back