- Poruka
- 1.406
Ne biK da biDnem prosta, te se unapred izvinjavam, ali zar im se ne uvuce uvek??!
Bolje da nema kres-kombinacije uopste....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne biK da biDnem prosta, te se unapred izvinjavam, ali zar im se ne uvuce uvek??!
Bolje da nema kres-kombinacije uopste....![]()

to ti je kez od uva do uva, je li, Draga, m?
tz, tz, tz....tako se pocinje....osmehom....![]()

Aaaaa jel znate zasto je dobro da se ima i zena i ljubavnica ????
Zena misli da sam kod ljubavnice, ljubavnica misli da sam kod zene, a ja programiram !!!![]()
![]()
Tebi znači komp i žena i ljubavnica i majka i bajka, ebiga![]()
Pristajem da budem glup zato sto vas (zene, devojke) obozavam jer to je lepo i senzualno! Ali kad radim za kompom ne dirajte me, moram nekako pare za zivot da zaradim jer vecina (cast izuzecima) neshvataju kako je to kad se zivi sam, izlazi, odrzava kuca, razne potrebstine, odrzava veza jer se samo od ljubavi ne zivi ITD...Toliko o tvojoj tezi da pristajesh biti glup zbog zena, gashpar.. Razocharavash.. :nono:

Svi zreli ljudi znaju da se ne živi od ljubavi. Skoro sam sigurna da bi imao više uspeha u radu ako bi manje pokazivao tu, uslovno rečeno, agresivnost u smislu "JA MORAM DA RADIM!". Ispada kao da su svi oko tebe džabalebaroši.
"DZABALEBAROSI" Pa skoro, ili mamini i tatini sinovi koji teze od kasike nisu podigli u zivotu!!

O zenama govorimo, a one i ne treba nishta teze od kashike da dizu, ne?!![]()

Koliko je tezak dildo?![]()

Šta mislite i kako definišete pojam i ulogu ljubavnika? Da li je to "nužna potreba", ili nešto sasvim treće?
Ja ljubavnike/ce nazivam osobe koje su treće u nekoj vezi (čitaj braku) i služe isključivo kao izduvni ventil nekom od supružnika.
To je samo banalan primer..
Mozda neki insekt.. "shpanska mushica", npr..
Ma to je trend! Sta vam je? Kakva bre hemija....
tkacio:
tkacio:ljubim ih u trend . a nekad su nas mornare zezali sto u svakoj luci imamo damu...............