Ljubavnici

Tebi znači komp i žena i ljubavnica i majka i bajka, ebiga:confused:

One su trosak, a sa kompom zaradjujem !!!!
Nisam materijalista, ali mnogo puta zbog zenskih osoba nemogu na miru da radim svoj posao!!!
Nemogu da shvate da na kompu moze i nesto drugo da se radi osim da se igraju glupe igrice ili da se visi na facebook-u, e da i da se cita horoskop BRE !!!

Toliko o tvojoj tezi da pristajesh biti glup zbog zena, gashpar.. Razocharavash.. :nono:
Pristajem da budem glup zato sto vas (zene, devojke) obozavam jer to je lepo i senzualno! Ali kad radim za kompom ne dirajte me, moram nekako pare za zivot da zaradim jer vecina (cast izuzecima) neshvataju kako je to kad se zivi sam, izlazi, odrzava kuca, razne potrebstine, odrzava veza jer se samo od ljubavi ne zivi ITD... :dash: :dash:

Poslednja izmena:
Svi zreli ljudi znaju da se ne živi od ljubavi. Skoro sam sigurna da bi imao više uspeha u radu ako bi manje pokazivao tu, uslovno rečeno, agresivnost u smislu "JA MORAM DA RADIM!". Ispada kao da su svi oko tebe džabalebaroši.

Svi zreli ljudi znaju da se ne živi od ljubavi. Skoro sam sigurna da bi imao više uspeha u radu ako bi manje pokazivao tu, uslovno rečeno, agresivnost u smislu "JA MORAM DA RADIM!". Ispada kao da su svi oko tebe džabalebaroši.

"DZABALEBAROSI" Pa skoro, ili mamini i tatini sinovi koji teze od kasike nisu podigli u zivotu!!

Šta mislite i kako definišete pojam i ulogu ljubavnika? Da li je to "nužna potreba", ili nešto sasvim treće?
Ja ljubavnike/ce nazivam osobe koje su treće u nekoj vezi (čitaj braku) i služe isključivo kao izduvni ventil nekom od supružnika.

Ljubavnice su u danasnje vreme TREND,..muskarac nije musko ako nema ljubavnicu i politicar niej pravi politicar ako nema ljubavnicu i biznismen nije biznismen ako nema ljubavnicu,...to je danas postalo normalno i recimo da se NE MOZE bez toga.

Back