Ljubavnici

Izgleda da ću morati, a zamisli, živim ceo život sa muškima i pokušavam da se naviknem na njihov način razmišljanja, al ne ide, sinovi su i tolerantni, kao majka je majka, ali sve ostale žene.... e tada odlepim potpuno, pa neću po dva-tri dana da im se obratim, bože kako mrzim muške šovinističke svinje:evil::evil::evil:

:otkacio::otkacio:prvo recite cast izuzecima . :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sad videh šta sam zbrljala, doke nemoj pogrešno razumeti molim te, ovo samo moj nastavak na neka zezanja od napred, a ti moderatorko, čim primetiš, briši majke ti, ispade baš bljak:rumenko::rumenko::rumenko::rumenko::rumenko::rumenko::rumenko::rumenko::rumenko:

Poslednja izmena od moderatora:
Kurvin sin, kucka, itd, itd...sve su odvratne psovke sa "zenskim" predznakom....

Bljak.

A pazi sad, mlađi sin mi poklonio engleskog buldoga, obožavam mu onu obešenu facu, sad je tri ipo meseca, zubići ga zezaju pa grize šta stigne, najviše naše noge, i ja ga iz zajebancije zovem "moj mali kučkin sin", pa uostalom zar nije?, a sinak se neviđeno nervira, kao kako tako da ga zovem, a on prvi kada nekoga treba etiketirati tim "prelepim" ženskim predznakom;););)

Back