Ljubavnici

dok mi je dobro, verna sam, ako ne bude, prekidam, pa tek onda nesto novo...i tako
Istomišljenica sam. Al' 'aj ako se pozovemo na slobodu, kako to voli Tisin cvet, zamisli matematičku progresiju, pa svako ima ljubavnika...i tako redom. Ispada, u jednoj vezi, može biti njih... jel'... nema ovde one oznake beskonačnog broja. Gde je tu onda ljubav, ili poštovanje? To je samo gola **bačina!

Doc, što se Francuza tiče, misliš da je DŽ što je u Francuskoj najmanje Francuza?:p

Bla, bla, bla, mislim na muške, ne znam ni jednog, a preko muža i sinova, stalno sam okružena muškim svetom, koji bi svojoj dragoj oprostio preljubu, ma da, oma proradi ono balkansko u njima i to ono najgore.

a ni DOgovor u tom "pravcu":evil:. Ako tvrdiš da u tome može postojati dogovora, ja bih to nazvala "lajanjem na zvezde".

:confused::confused:Svako ima pravo na svoje misljenje , i na prihvatanje i neprihvatanje nekih nacina ponasanja .:):roll:

:P;):p Veliki broj swing parova prihvata moj nacin razmisljanja , :hahaha::hahaha:A ima ih i u Su dosta , a kolko se secam bilo ih je i u ST.

:klap:I u tom ponasanju nevidi nista lose .:whistling::whistling::ok:

Proveri na nakom od"" E ""net-ova ili u "" E "" novinama

Poslednja izmena:
Ne živim ja na Marsu (iako bih, često, volela) i poznat mi je model ponašawa svingera. Iznošenjem sopstvenog stava, ja ne želim da mi se odobrava ili opovrgava ispravnost razmišljanja, isto to ne činim ni drugima, ali imam pravo da neku "pojavu" nazivam po sopstvenom izboru.

Ne živim ja na Marsu (iako bih, često, volela) i poznat mi je model ponašawa svingera. Iznošenjem sopstvenog stava, ja ne želim da mi se odobrava ili opovrgava ispravnost razmišljanja, isto to ne činim ni drugima, ali imam pravo da neku "pojavu" nazivam po sopstvenom izboru.

:):):)
Svako ima pravo na svoje misljenje , i na prihvatanje i neprihvatanje nekih nacina ponasanja :)

:sad2::sad2:
Ali nema pravo drugog da osudjuje zbog njegovog ponasanja , sem ako se neradi o kriminalu.:thumbdown::thumbdown:

Ti kao da čitaš neki drugi forum, ja ne osuđujem, već određene pojave nazivam po sopstvenom ubeđenju. To što se nekome ne dopada naziv koji dajem, zabolE me uvo.

p.s. Za svingere u srpskom jeziku ne postoji naziv, pa bih ja rekla "*ebe ko koga stigne". Neki sofisticiraniji naziv, jednostavno, ne bi priličio.

Poslednja izmena:
Ti kao da čitaš neki drugi forum, ja ne osuđujem, već određene pojave nazivam po sopstvenom ubeđenju. To što se nekome ne dopada naziv koji dajem, zabolE me uvo.

p.s. Za svingere u srpskom jeziku ne postoji naziv, pa bih ja rekla "*ebe ko koga stigne". Neki sofisticiraniji naziv, jednostavno, ne bi priličio.

E pa i mene boli uvo za nazive koje ti dajes nekim stvarima ko je se kose sa tvojim principima .A ako mislis da se tu sve svodi na "*ebe ko koga stigne"
onda se grdno varas . Al neka ti bude

Bez obzira na sve tvoje dalje komentare na ovom postu necu se upustati u dalju diskusiju

Samo si me ucvrstila u jednom ubedjenju , donetom jos na pocetku.

:confused:

Ubeđenja se ne donose samo na osnovu reči, trebao bi znati. Istina, mogla sam napisati umesto onoga što se tebi, ili bilo kome drugome, ne dopada "razmena stečenog seksualnog iskustva", no oduvek me iritira celofan, naročito ako šušti.

A jel mogu i ja neku da lanem, mislim po pitanju "svingeraja"???
Imam ovde jednu poznanicu, pa onako, dobru poznanicu. Elem ona i bračni joj partner kanda žive tako. Vrlo su otvoreni po tom pitanju, nije im neprijatno da o tome razgovaraju sa drugima, ali meni nešto nije jasno, pa jednom prilikom upitah zašto su uopšte zajedno kada im trebaju drugi partneri.
Pa tuc-muc, kao zbog uzbuđenja i razbijanja monotonije.
Mislim, tek to ne razumem, ali ja sam ipak starovremska ženska, ako bih našla nekog ko bi mi bio em drag, em mio, mislim, matorog bi' oma šutnula:D:D:D

DoKe, oni sVinguju, (šta god im to značilo :P ), znači par VS par. Sve to na jednom "višem nivou", mis'im nije prosta ebada, već fina razmena partnera, možda se i vole, a pri tom i uživaju i nije im monotono.

Poslednja izmena:

Back