determinanta
Ističe se
- Poruka
- 2.953
NeVRzar sumnjaš u mene![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NeVRzar sumnjaš u mene![]()

A jel doke jel to skraćenica za bensedin, il šta![]()
ne,
a i ne volem tu hemiju ....
ovo je čisto prirodni lek
u četir oka![]()

Otvaraj kafanu sa cetiR' oka, pod hitno.......tamo cemo se tajno nalaziti kI ljubavnici, pa polako pretresti sve teme....![]()
![]()
Pa ima kafana Biki, naša Mijana na kraju atara, otvorila terminatorka
a šta bismo tamo radili, pa hmmmmmm, ja bi uskoro mogla i da pajkimmm![]()

Ja cu da sacekam da me dragi cimne...pa cu da se ususkam, valjda ima neki dobar filmcic na TV...![]()
"mirno spavaj nano, Šešelj zaključano" ohhhhhhhhhhhh, izvini draga, pade mi na pamet kako naši Vojvođanski Mađari pevaju ove glupe narodnjake, pa ko velim![]()
Znas onaj:
Madj: MOJA muz slabo 'ebe
Srp: kaze se MOJ muz slabo 'ebe
Madj: ne, ne TVOJA muz dobro 'ebe...![]()
Vic stariji od tebe, al uvek nasmeje![]()
Senta varos , velika varos i ja bila dobra svima , a tebi moj muz ja ne bila dobra !!!!!!!!!

SLAZEM SE SA TOBOM TISIN CVET.NIKO NEZNA ZASTO SE NEKO ODLUCIO NA PRELJUBU.TAK DA JE TESKO SUDITINikad se nezna sta nosi noc a sta dan
I zbog cega se desava neka situacija

NEZAHVALNO JE SUDITI NEKOME KO JE IZVRSIO PRELJUBU.VEROVATNO ZA TO IMA DEBEO RAZLOG.![]()

Znas onaj:
Madj: MOJA muz slabo 'ebe
Srp: kaze se MOJ muz slabo 'ebe
Madj: ne, ne TVOJA muz dobro 'ebe...![]()

e sad da vas pitam...
bolje je biti ljubavnica ozenjenom muskarcu ili imati ljubavnika dok ste u braku, m?![]()

uvek druga ---nemora biti problem ako prihvata tu cinjenicu i zadovoljava se sa time da je onaj vezan.Dali ne zeli da raskine vezu-jer mu prija neko bekstvo,,ili ima obraza pa bolesnog partnera nece da ostavi u g*******

Imati ljubavnika ???? pa mozda isto samo drugo pakovanje .Nisam imao nista protiv da mi lepsa ima ljubavnika ,uvek sam za slobodu.