Ljubavnica

ljubavnica? da, kontam da im zoga mnogo. E sad posto nisam bio u braku, nisam imao ni ljubavnice, al
imao sam situacije kad sam se kao mladji zaljubljivao u zauzete zene sa kojima sam se vidjao, tad sam bio spreman da budem sa njima, i zeleo da ostave sve i budu sa mnom.
Sa ovim godinama i iskustvom, nikad. Kako verovati nekom ko je bio neveran da ce biti veran.

ljubavnica? da, kontam da im zoga mnogo. E sad posto nisam bio u braku, nisam imao ni ljubavnice, al
imao sam situacije kad sam se kao mladji zaljubljivao u zauzete zene sa kojima sam se vidjao, tad sam bio spreman da budem sa njima, i zeleo da ostave sve i budu sa mnom.
Sa ovim godinama i iskustvom, nikad. Kako verovati nekom ko je bio neveran da ce biti veran.
jos bolje pitanje kako verovati nekome ko nije bio neveran da nece postati neveran :O

trust no one !

Da li ljubavnica može postati supruga ?

Mišljenje iz muškog ugla

То је оно једно од 1001 чувених 'Питам за другарицу/друга'

Ма лаже је ....Неће никада он оставити жену и оженити се са њом ...

Уствари не лаже је .... Скапирао је њене сигнале да са њим само жели секс и забаву .. а не да гради ....

Може.....али рачунај да је за 50 % већа шанса да и тебе сутра вара са неким трећим. Ја кад бих оставио жену због швалерке и оженио је.....не бих имао права сутра да се жалим на судбину ако ми набије рогове.

Moze, danasti je vecina zena , u fazonu ajd malo da budem sad verna....tj promiskuitetna jurnjava za par trenutaka u zivotu koji ce ostati zapamceni za poslednje trenutke u zivotu .....
Ali obavezna prica ja sam devojka iz fine kuce...

A kod takvih zena, a vecina je takva, nema to veze sa body count, to ima veze kako zena sebe vidi , i uporedjuje sa drugim kvazi moralistima...a za pitanje ljubavnica zena, nema veze..

Danas nema veze, u druga vremena je imalo veze...vazilo je pravilo kako dosao do neceg tako ces i izgubiti,, mada se niti dolazi niti gubi ...sve je stvar prihvatanja..

Gledam koliko nepotrebne ljubomore....a rezultat je isti , par puta ce se busnuti , i onda se kao nije desilo...
A ustvari bitno je i njoj i njemu kako ce onaj drugi to da prihvata i shvata...da li ce mu biti krivo ili sve ravno...
A da se pravimo da se nije desilo ili da ne zna...totalno uvrnuta psiholoska igra...
Treba da se pravis da iako vidis ne znas, ali sumnjas, a znas, i da igras igru da si kao jako povredjen a ustvari vidis kako stoje stvari i samo igras igru tako da sujete budu na onom mestu kako se ocekuje od tekuceg gomora duhovnog stanja..

Tako da ako se to uzme u obzir, takva ne moze biti zena ako je ljubavnica jer njoj je potrebna preljuba da bi uzivla u onome sto zove svoj ljubavni zivot ili samo zivot...ako pogledamo strogo , ona nema nista osim ljubavnog zivota, jok ima intelektualni zivot, cak i da je naucna saradnica i profesor, nema naucni zivot...to pricam iz prakse...ima karijeru, ali ne i da nesto uziva u tom svom radu, uziva u prestizu koji dobija , ali ne u radu...

Uostalom pogledajmo net , forum i chat....i mrezne servise....
sve je to ugladjeno promiskuitetno , ne po bodycount , nego po pristupu i zeljama...traganje za putanjom ostrascenosti na sheldonov nacin, nikako na nacin miriam....iako kao to zvuci slicno ali nije....miriam je aseksualno emotizovana, a sheldon erotizovan...
ne u tekstu nego u pristupu samom ostvarenju kres varijante...

Back