Ljubavni trougao?

• Začetnik teme Začetnik teme goda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li imate razumevanja za ljubavni trougao?

Ne
Ako ti neko ne odgovara ( u potpunosti) ostaviš i "tražiš" dalje.
Naročito ne razumem žene i muškarce koji se "bore" da im se neko vrati. Zvuči prepotentno, ali ne da mi ne pada napamet da te ubeđujem da treba da budeš sa mnom... niti mi prija obrnuta situacija.
U vezi sam slobodnim izborom, zato što želim da budem tu i zato što je meni lepo. Ništa manje ne očekujem ni od partnera.

I opet teraš isto. :mrgreen: Dakle, ako nešto nisi doživeo ili si doživeo samo na određen način (platio, bio drogiran ili pijan), ne znači da se to drugim ljudima ne dešava ili da se dešava ali tako kako ti zamišljaš.

Ma ne, to kazem za vecinu, uvek imas pojedince koji su van saveke "kategorije" i zive svoj zivot potpuno onako kako ga oni sami sebi "zamisle", samo sto ti pojedinci zive van okvira ove nase tzv "stvarnosti" o kojoj mi ovde najvise razglabamo,
naravno da svega ima u ovj oblasti, pa i free threesome, recimo kao neke tantra orgije, gde je svima lepo a bez uplitanja bilo cega materijalnog(novac, droga, bilo sta), ima svega na ovom svetu, no ne i u uobicajenom svakodnevnom zivotu.

Back