neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Najbolji je ipak himen. Bolji je i od Brus Lija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zefirra:...evo jedne produhovljeno inspirativne teme...na 4 strane mi drvimo decku dal da se cerupa ili ne...![]()
NovaIsta:ma zefiri krivo sto je ova tema ima jednu stranicu vise od njene teme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
istorijsko DANovaIsta:ja je nisam izvukla, lose si obavesten. a sta je ono sa tackicama?
... ona ode pod mašinicu!NovaIsta:"kojoj ovci svoje runo smeta...(imala se zasto i roditi..)"![]()
nekim devojkama je to muzevno, ali naravno da treba da se izdepiliras i da vidis kako je to, a sto se tice straha od depilacije, to mozes da prevazidjes kao i vecina zena.Mushmula:Devojke pomagajte, da l' da se depiliram ili jok? Mislim na grudi.
Izgledam skoro kao Andro Knego (ako se neko seca), pa plasim ribe na plazi.
Pomozite, da li vama to smeta ili vas pali?
Znam da je trend biti cosav, al' sta cu kad se plasim cerupanja (depilacije).![]()
Ne budi tako sigurna!pravnicax:Bolje dlakav, nego cosav! Dlakavima testosteron izlazi iz ociju, a cosavima ni na bradi!
pravnicax:Bolje dlakav, nego cosav! Dlakavima testosteron izlazi iz ociju, a cosavima ni na bradi!