gost 388309
Poznat
- Poruka
- 7.764
Neci, bez brige
Pisu li neudate md umesto moj decko?
Kako bi onda momci pisali? isto md

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neci, bez brige
Neci, bez brige
Kako bi onda momci pisali? isto md![]()
Nikad ne priznaj da ti je devojka is osim ako nema nikakvog drugog izbora![]()
A i kad nema vise izlaza, izadji na ulaz![]()
Dečko se ne računa.Neci, bez brige
A rekli smo :Niko ko...status: odyeban
Drustvene mreze su realnost danasnjice, sto i nije lose jer treba ici u korak sa vremenom.
Otvorim tako ja FB pre nekoliko godina, i svaka druga u statusu veze navede " u komplikovanom odnosu". A sve udate zenice
Slike sa mora, decica, eipat, kamile
Sta to u stvari znaci?
Pitanje: da li je takav status u stvari otvoren poziv da probas, pa ako si njen tip- prolazis?
Jos jedno pitanje: da li je ok i korektno prema partneru ako si vec u braku da kacis takve nebuloze?
Imam jos jedno pitanje, ali to cu kasnije![]()
Za mene je to neukus,a osobe koje stavljaju te komplikovane veze traže odgovore na to,da li kroz priču sa nekim ,a moguće da može da se uplete i još neka osoba.A zasto svi vasi prijatelji, rodjaci, kolege trebaju znati da ste vi u nekom komplikovanom odnosu?
l:
Za mene je to neukus,a osobe koje stavljaju te komplikovane veze traže odgovore na to,da li kroz priču sa nekim ,a moguće da može da se uplete i još neka osoba.
Meni su "zanimljivi" oni sa dva profila u jednom ( muž i žena) ili kada je njih dvoje na fotki![]()
Sta fali kad su njih dvoje na fotki
Mislis da je to farsa?
JA nisam znala da ima taj status...gde se to upali?![]()
JA nisam znala da ima taj status...gde se to upali?![]()
Ja npr uvek prvo vidim takve opcije pre nego zapocnem boravak na netu
- - - - - - - - - -
Ja npr uvek prvo vidim takve opcije pre nego zapocnem boravak na netu![]()
Drustvene mreze su realnost danasnjice, sto i nije lose jer treba ici u korak sa vremenom.
Otvorim tako ja FB pre nekoliko godina, i svaka druga u statusu veze navede " u komplikovanom odnosu". A sve udate zenice
Slike sa mora, decica, eipat, kamile
Sta to u stvari znaci?
Pitanje: da li je takav status u stvari otvoren poziv da probas, pa ako si njen tip- prolazis?
Jos jedno pitanje: da li je ok i korektno prema partneru ako si vec u braku da kacis takve nebuloze?
Imam jos jedno pitanje, ali to cu kasnije![]()