Ljubavni status na drustvenim mrezama " u komplikovanom odnosu"

status: odyeban
A rekli smo :Niko ko... :roll:
Ybg...
A to na fejsu?
Sve same keretine i kučke!:hahaha::mrgreen:
Nikad nisam ni otvarao profil-koji će mi to sranje...
U( realu imam kontakata i previše i nema previše foliranja i lagarija-sve se zna.
Eskort dama je eskort dama,a ne neka "nesrećna i ucveljena ,tek razvedena..." Fuj!
Ako bi da krešeš nešto sa strane-ima toga na vagone,a i nije neka kinta! Verujte da je skuplje imati
stalnu ljubavnicu.
Moj gariša odyebo poslednju kojoj kupio i gajbu i kola i namestio joj posao ,a ima klinca od dvaes i
nešto koji spava do dva popodne...
Kaže-rekla mu da ,ože da dođe samo uveče,a on bi na matine...:mrgreen:
Ybg-koštalo ga...
Mene ribe koštaju koliko durboci!
Večeras dva somčeta-jednog ne znam kom da uvalim...A super su-3-4 kile komad...
Za ptićke-kad budem oran,ako me veca pre ne "pročita"!:sad2:

Drustvene mreze su realnost danasnjice, sto i nije lose jer treba ici u korak sa vremenom.
Otvorim tako ja FB pre nekoliko godina, i svaka druga u statusu veze navede " u komplikovanom odnosu". A sve udate zenice:malav:
Slike sa mora, decica, eipat, kamile:hahaha:
Sta to u stvari znaci?

Pitanje: da li je takav status u stvari otvoren poziv da probas, pa ako si njen tip- prolazis?
Jos jedno pitanje: da li je ok i korektno prema partneru ako si vec u braku da kacis takve nebuloze?

Imam jos jedno pitanje, ali to cu kasnije:p

JA nisam znala da ima taj status...gde se to upali? :rumenko:

A zasto svi vasi prijatelji, rodjaci, kolege trebaju znati da ste vi u nekom komplikovanom odnosu?
l:
Za mene je to neukus,a osobe koje stavljaju te komplikovane veze traže odgovore na to,da li kroz priču sa nekim ,a moguće da može da se uplete i još neka osoba.
Meni su "zanimljivi" oni sa dva profila u jednom ( muž i žena) ili kada je njih dvoje na fotki :)

Sta fali kad su njih dvoje na fotki
Mislis da je to farsa?

ja sam ja i stavljam svoju fotofgrafiju,imam svoje ime i prezime,šta će mi tu muž,dečko ili bilo ko drugi i treći.

A poznajem neke parove koji su ljubomorni do zla boga i imaju suprotni pol na slici,oni tako ko bejagi čuvaju svoju vezu ili su posesivni ili u strahu.Nemam pojma,meni se to ne dopada baš puno.
ALi dobro...ko sam ja da sudim :) samo kažem :)

Drustvene mreze su realnost danasnjice, sto i nije lose jer treba ici u korak sa vremenom.
Otvorim tako ja FB pre nekoliko godina, i svaka druga u statusu veze navede " u komplikovanom odnosu". A sve udate zenice:malav:
Slike sa mora, decica, eipat, kamile:hahaha:
Sta to u stvari znaci?

Pitanje: da li je takav status u stvari otvoren poziv da probas, pa ako si njen tip- prolazis?
Jos jedno pitanje: da li je ok i korektno prema partneru ako si vec u braku da kacis takve nebuloze?

Imam jos jedno pitanje, ali to cu kasnije:p

Nisam neki ekspert da tako nešto analiziram ali probaću da dam svoje mišljenje.

Verujem da većina žena postave takve statuse nerazmišljaći o tome da nekog vrebaju. Mislim, zašto bi to radile.

Drugo, smatram da nije u redu prema partneru, a isto tako verujem da partner to sve vidi.

Možda sam staromodna ali takva sam :lol:

Poslednja izmena:

Back