Ljubavni problem oko JEDNE JARČICE! PLEASE ŽENE JARČICE POMOĆ!!

• Začetnik teme Začetnik teme dony1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dony1

Početnik
Poruka
7
Susjedi smo i živjeli smo idilične živote...ona sa mužem i dvoje djece, ja sa svojom partnericom...Bez obzira na to ja je oduvijek smatram prekrasnom jer to stvarno je, i imao sam oduvijek želju da je upoznam... a već smo 13 godina susjedi...
Ja već neko vrijeme nisam sretan sa svojom situacijom u vezi i radim na tome da započnem novi život...

I tako jedne ljetne večeri, skužim ja da je susjeda na fejsu, i onako, zaželim joj laku noć...ona odgovori... hvala, što se ide tako rano spavati?
Odgovorim da sam jutarnji tip i da zato se radije ustanem...a ona ničim izazvana, počne pisati kako ne može spavti jer ima problem sa mužem...napisao sam da mi je žao i to je to...drugi dan pošaljem joj, kao neku pjesmicu na fejs...da je razonodim, a ona se raspisala o mužu kako ju je ostavio sa konobaricom i bla, bla...i zahvaljuje mi na podršci?! Jednoj pjesmi...i tako ona malo pisala, a kako mi se ipak...dugo godina sviđa...svejedno nije mi jasno zašto mi se povjerava...i ja osjetim poriv....pitam je da li joj se mogu povjeriti i ispričam joj svoju situaciju...i onda je počelo...kaže kako se rasplakala dok je čitala...moje pismo...prije toga kad sam joj slao pjesme kad ju je koja dirnula...ili je napisala da sam je rasplakao, ili je poslala plačka...i tako nekoliko puta...što je mene užasno palilo....zašto takva ljepotica...bar u mojim očima...mi šalje kako se osjeća...

Ona zna da sam od nje stariji skoro 20 godina, i stvarno mi nije jasno zašto je to krenulo nekud, kamo možda nije smjelo...
Kako sam u međuvremenu uspio realizirati nekakve poslove, i čak dobio na lotu nekih 4.000kn, sve sam to pripisao NJENOJ ENERGIJI koju mi šalje kroz poruke i nasmijava me, tj. jedno drugog.
I krenem ja u akciju...za Sv. Nikolu pošaljem paket sa 3 kinder jaja i 100 kn za klince...za Božić joj poklonim poklon bon za masažu, a rođendan joj je odmah poslije Nove godine...pošaljem buket cvijeća sa dostavom!
Uzvratila je paljbu tako da mi je na Božić darovala kolače i kobasice, a za rođendan kremšnite! Dostava nije bitna uglavnom, dogovorili smo se...
Kroz zezanciju na fejsu , ja joj napišem da nek se pazi da je ne bi nazvao za rođendan...poslije pola noći...dan uoči rođendana...ona kaže...pa tko mi brani...i nazovem je ja...i kako je zovem Princezo....kažem Pa sretan rođendan Princezo...a ona kroz smijeh...veseo...odgovori...Pa hvala Prinče ti si prvi koji mi je čestitao...popodne je dobila buket i doživljaj je bio potpun...
Kroz dopisivanja smo počeli koristiti u zezanciji...glupane, glupačo, jebi se...u ***** materinu....i takve gluposti što je nju jaaaako zabavljalo i rekla da joj to baš super...jednom sam je prilikom i tako nasmijao da je rekla da joj se sva šminka razmazala...jednom ona meni pošalje poruku iz čista mira....di si *****? Ja pročitam, umrem od smijeha, nazovem je i pričali smo i smijali se jedno 20 minuta...

Ok u jednom periodu prije toga svega, bio joj je hakiran FB profil, a kako se ja kužim ponudio sam joj da to sredim, sredio sam, ali sam pri tome vidio da na profilui ima jednog frenda balavca, 20-ak godina, koji joj piše i opisuje kako bi se sexao sa njom i ona malo prihvača malo ne...u biti ne odgovara mu direktno, nego onako...stil lajk i te gluposti...ne piše mu konkretno...ili ga kao otkanta....
i jedan lik njenih godina, sa kojim je možda čak i nešto imala...jer ga je ispitivala kada će ići opet šetati...lik ju je otpilio i rekao da ne želi imati posla sa njom...inače lik ne živi blizu...tj čak skoro 200 km dalje, tako da su se za šetnje ipak morali negdje nalaziti...

I onda je krajem siječnja došao službeni razvod...
Dva dana prije toga pisala mi je kako je u banani...i ja sam joj odlučio napisati pismo...sa snimljenim videom...u kojem sam priznao DA JE VOLIM...prije toga me cimala kroz jedno dopisivanje neka priznam koga volim...i nisam htio...ali sam prije njenog razvoda HTIO to reći, kako bi joj ...mislio sam...pružio podršku...rekao sam joj da ništa ne tražim niti očekujem od nje, nego samo želim da zna, da će u meni imati doživotnog prijatelja, da je nisam darivao jer sam želio kupiti njenu ljubav i te fore...i da znam da sam možda samo malo mlađi od njenih roditelja...

Naravno da ona misli i o tome što bi njena obitelj mislila...ali ja nisam rekao ajmo se mi oženit, pa ćemo vidjeti...od onda tiha misa...jednostavno me IGNORIRA...na fejsu nije više ni jednu poruku poslala, moje pročita tu i tamo, šaljem joj sms-ove, i povremeno mi je odgovorila i na poziv...
Ja sam stekao dojam da se zaljubila, jer MI JE PRIZNALA DA NE ZNA ŠTO JOJ SE DOGAĐA..jednom prilikom je stavila kruh u ormarić za cipele...jer joj je kao neko dolazio na kavu, pa je uključila praznu veš mašinu...i jednom je rekla kako si je stavila vodu za čaj...i dok se dopisivala sa mnom...pokuhala voda...i jednom su joj izgorjeli kolači...

Na sam dan razvoda, imao sam priliku vidjeti poruku na fejsu sa onim likom sa kojim se kao šeta...kao kada će se vidjeti...za vikend....pa si šalju pusice, pa da bi se ljubili...a ona mu kaže da bi se samo stisnula...i to je to piiiismooooo
Na ulici kad se sretnemo se pozdravimo, mahnemo , nasmijemo, samo pitam zašto mi se ne javlja, ali odgovor je...tako...imam problema....e sad ako se nekom bude dalo čitati i čak odogovoriti možda mi bude malo lakše...HVALA!
JA sam rođen 17.08.1965. u 19 i 20, a ona 3.1.1984 u 20 i 30

Back