Ganfajter Stara legenda Poruka 85.200 23.01.2022. u 19:04 - Ljubavni problem 17b #51 Manastirka: Šta će joj princ, jbt? I ovako su vrsta u "izimiranju". Kliknite za proširenje... pravda mi se i kad negde ide a ja je uopste ne osudjujem i ne uslovljavam i uvek mi govori svoje planove
Manastirka: Šta će joj princ, jbt? I ovako su vrsta u "izimiranju". Kliknite za proširenje... pravda mi se i kad negde ide a ja je uopste ne osudjujem i ne uslovljavam i uvek mi govori svoje planove
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.878 23.01.2022. u 19:10 - Ljubavni problem 17b #52 Macan: pravda mi se i kad negde ide a ja je uopste ne osudjujem i ne uslovljavam i uvek mi govori svoje planove Kliknite za proširenje... Ti si brate,..."p e č e n"!
Macan: pravda mi se i kad negde ide a ja je uopste ne osudjujem i ne uslovljavam i uvek mi govori svoje planove Kliknite za proširenje... Ti si brate,..."p e č e n"!
Ganfajter Stara legenda Poruka 85.200 23.01.2022. u 19:16 - Ljubavni problem 17b #53 Manastirka: Ti si brate,..."p e č e n"! Kliknite za proširenje... mislis da ona pokusava da me zavede foliranjem ?
Manastirka: Ti si brate,..."p e č e n"! Kliknite za proširenje... mislis da ona pokusava da me zavede foliranjem ?
a bre Milun Buduća legenda Poruka 36.596 23.01.2022. u 19:29 - Ljubavni problem 17b #54 Macan: pa zajedno smo vec 11 dana, ne moze se reci da smo bas od juce zajedno Kliknite za proširenje... ima li te boze?
Macan: pa zajedno smo vec 11 dana, ne moze se reci da smo bas od juce zajedno Kliknite za proširenje... ima li te boze?
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.878 23.01.2022. u 19:36 - Ljubavni problem 17b #55 a bre Milun: ima li te boze? Kliknite za proširenje... ? Macan: mislis da ona pokusava da me zavede foliranjem ? Kliknite za proširenje... Ma ne,...samo da te odvede pred oltar!
a bre Milun: ima li te boze? Kliknite za proširenje... ? Macan: mislis da ona pokusava da me zavede foliranjem ? Kliknite za proširenje... Ma ne,...samo da te odvede pred oltar!
Ganfajter Stara legenda Poruka 85.200 23.01.2022. u 20:40 - Ljubavni problem 17b #56 Milenageneracija: Jesi ti njen prvi momak? Ako jesi onda već vidim da ćeš ju povrjediti kad ju ostaviš Kliknite za proširenje... nisam ja sam tu negde oko dvadesetog, ako nije zaboravila nekog posto sam je pitao onako neobavezno a ona mi je rekla tako
Milenageneracija: Jesi ti njen prvi momak? Ako jesi onda već vidim da ćeš ju povrjediti kad ju ostaviš Kliknite za proširenje... nisam ja sam tu negde oko dvadesetog, ako nije zaboravila nekog posto sam je pitao onako neobavezno a ona mi je rekla tako