LJUBAVNE CINI

Kakva je poenta da te neko voli ako to zaista nije njegova volja? :think:

Ako i neko uspije u tome,uvjek će ostati gorak okus u ustima,jer će te ta osoba voljeti ne zbog tebe već zato što je "začaran".

Kad udjes u zemlju koju ti Gospod Bog tvoj daje,ne uci se ciniti gadna djela onijeh naroda. Neka se ne nadje u tebe koji bi vodio sina svoega ili kci svoju kroz oganj,ni vracar,ni koji gata po zvijezdama,ni koji gata po pticama,ni urocnik. Ni bajac, ni koi se dogovara sa zlim duhovima, ni opsjenar, ni koji pita mrtve. er je gad pred Gospodom ko god tako cini, i za takve gadosti tjera te narode Gospod Bog tvoj ispred tebe. (5 Mojsijeva 18:9-12)

Znam ja gadan ritual od jedne babe koja se ubila posto nije mogla ni da umre ni da zivi.Radi sto posto samo nema protiv leka pa kad nekog zakacis za sebe ostaje ti privrzen doveka.[/QUOTE]
Moze neki detalj tog rituala bas me zanima...hvala unapred.sa nestrpljenjem ocekujem odgovor.

deda mi rece par komada, mislim cega da se cuvam :lol: "prvo je kafa na dupe" - odes u goste, oni kazu cek samo da je okupamo dok ti cekas kafu, njoj sipaju kafu niz ledja i sacekaju ispod :eek: posle toga ide gledanje kroz krila slepog misa :D bilo je jos par al ne mogu da se setim :think:

deda mi rece par komada, mislim cega da se cuvam :lol: "prvo je kafa na dupe" - odes u goste, oni kazu cek samo da je okupamo dok ti cekas kafu, njoj sipaju kafu niz ledja i sacekaju ispod :eek: posle toga ide gledanje kroz krila slepog misa :D bilo je jos par al ne mogu da se setim :think:
A uguratju? :D
Pozoves ga na kafu, u istu iscedis ulozak i resen problem cim on to popije.. xD
(Ako ikada ovo bude citao moj dragi - NISAM, samo sam gledala Kesicevu fajront republiku i prosirila svoje vidike i saznanja :lol: )

Back