ljubav

Ko je osjetio pravu,ljubav?

pravu zapeta ljubav sam osetila ja
prema ovom forumu
zaljubila sam se u njega na prvi pogled
pisala sam mu pesme, price i blogove
prevarila sam ga nakon nekoliko godina sa drugim forumom, ali sam mu se pokajnicki vratila i on me je primio natrag
volimo se skoro deset godina
sta ces vise..

Od strane deteta i prema detetu. Jesam :heart:

Prosto mi je suvisno da o tome pisem. Osecaj kada ti se smeje i place istovremeno od srece. Neiscrpna energija koju primas i dajes. Osecaj koji je vremenom sve veci, ali ti savest nalaze i da ga sve vise sputavas, jer je to bice koje moras da pustis. A sloboda je ljubav :heart:

Prosto mi je suvisno da o tome pisem. Osecaj kada ti se smeje i place istovremeno od srece. Neiscrpna energija koju primas i dajes. Osecaj koji je vremenom sve veci, ali ti savest nalaze i da ga sve vise sputavas, jer je to bice koje moras da pustis. A sloboda je ljubav :heart:

Kako je to lepo, a ne ko neke druge majke.

a prema muškarcu ? :sad2:

- - - - - - - - - -

et tema...dal je prava il nije, ne znam, al jesam osetio ljubav

Ko je osjetio pravu,ljubav?

Osetila sam ja i to ne samo onu koju ti pruža najuža porodica..
Tj. ja sam njega volela. On mene nikad i nije.
U suštini, taj jedini kog sam htela mi ostao daleko. I sad već patetišem, ali posle toga su neki bili dragi, neki voljeni kao osobe, kao ljubavnici, ali nijedan kao muškarac. Da l' je to zato što sam se emotivno previše istrošila, zato što sebi više ne dozvoljavam takve izlete u ludilo ili je on stvarno bio nešto toliko posebno, ne znam. Znam samo da je ličilo na konstantni PMS i neponovilo se. Nekako sam se osećala sigurno. Od trenutka kad sam ga upoznala počelo je preboljevanje. Završilo se posle četiri godine. Eto...

Poslednja izmena:
ne volim ja te prave ljubavi tu je žrtvovanje , davanje , odricanje, tolerancija ...
ima trenutaka kad ide spontano kao po nepisanim pravilima, nižu se situacije same od sebe a onda....
ili ćete morati da žrtvujete deo sebe ili nije prava ljubav
ser.uckam od ranog jutra ...idem da se posvetim mojoj najčešćoj ljubavi -poslu

Back