Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nije u direktnoj vezi sa temom ali evo:
Vrlo je malo onih koji umeju podnositi vlastite mane kod drugih ljudi.

opsesivna ljubav nije ljubav, to je psihicki problem i prati je neka dijagnoza
neuzvracene ljubavi ima uvek, svakom se to desilo, na neki nacin tako i sazrevamo kao osobe.
ljubomora je jako slatka ako je ima u malim kolicinama, tako znas da je nekome zaista stalo do tebe.
i da, zaboravili ste jednu cinjenicu... postoji li ljubav do vecnosti, tj. voleti nekoga toliko jako da ga volis zauvek...
To je zato što ni svoje ne prihvataju! Tek onda kada prihvatiš i prigrliš svoje mane možeš i tuđe tolerisati![]()

Setim je bivse najduze veze i to je za sad jedna osoba koja me najbolje znala i kapirala..uopsteno podnosila lako jer smo bili slicni..volecu je celog zivota ali tu vise nema ljubavi koja je potrebna za opstanak veze
Da,da...Imam jednu manu i prigrlio sam je i tolerišem je da tuđe mane lepo ne mogu da gledim...Pa to mu dođe na isto,ne?
Nesrećne brakove ne stvara nedostatak ljubavi, nego nedostatak prijateljstva.
Kant je rekao - bez poštovanja nema ljubavi.
mogu da postujem bez ljubavi, ali ne mogu da volim bez postovanja.Večita tema za svakog filozofa. Ovde možete napisati svoj stav, shvatanje, doživljavanje ove po mnogima najbitnije pojave ovoga sveta.
Imajući u vidu vaša dosadašnja iskustva, vaše shvatanje ili vaše mišljenje bez iskustva tj. čist doživljaj po pomenu ove reči, bilo bi zanimljivo to podeliti sa nama...
Neka svako napiše šta god želi o ljubavi.
Ja nisam videla da je neko napisao da deli ljubav na musku i zensku....ili sam to preskocila?Ne postoji muška ili ženska ljubav, ona ima samo jedan pol! A taj je pol ljubav!
Voleti je sposobnost koju gradimo u sebi, ne može svako voleti a opet, ne može svako ni biti voljen!
Ja nisam videla da je neko napisao da deli ljubav na musku i zensku....ili sam to preskocila?
u rl...čuo ja milion puta ...Poenta je da ne može muškarac da voli na jedan a žena na drugi način...iako mnogi tvrde da je tako...ljubav je ista...nema polovasvi mi na jednak način volimo ali sama ljubav ima milion oblika
E sad ovo je velika začkoljica šta sam napisao i mnoge bi mogla da zbuni![]()
Naravno da nije..strast se ugasila sama po sebi..neke su nas druge stvari okupirale inace da nisu i da nije izostajao redovan sex mislim da bi opstali..mada vecina bi rekla nesto nije valjalo..to nije valjalo sto smo dozvolili da se udaljimoLjubavi ocito ima, ali ljubav nije dovoljna za opstanak veze. Opcenito.
nesto kontam sta to tera ljude da one sa kojima su bili u vezi ili sa kojima su hteli sex, a nisu ga dobili, vredjaju na bilo koji nacin i kada god imaju priliku, kroz razne oblike uvreda. el to samo osecaj osujecenosti ili jos nesto?
Da to sam i ja primetio...mislim da je tu u pitanju čista osujećenost u velikom procentu ali da se ne retko dešava da je potpuno zasluženo usled povrede(što psihičke to čak i fizičke), jer partner povuče poteze koje ostave duboke negativne posledice na osobu...
e vidis ja ne razumem kakve posledice ima na nekoga to ako neko sa nekim ne zeli da se upusta. ispade da je strana koja odbija duzna iako joj nesto ne prija da prihvati to, da ne bi ostale duboke posledice, sta god to bilo. to je ono sto mene zbunjuje i ne razumem. probas, vidis i ides dalje. to je po meni najnormalnije i najlogicnije.
.Ovo je vrlo zanimljivo i tako istinito.
Dešavalo mi se da odbijem nečiju "ljubavnu izjavu".
Znam da nikad neću biti sa čovekom, nije to "moj čovek", i korektno je da to nedvosmisleno stavim do znanja.... zar ne?
Međutim, dešavalo mi se usled takve situacije da pretrpim u najblažoj varijanti neku vrstu pritiska, a u drastičnim varijantama proganjanje.
Retko ko se viteški pomiri sa odbijanjem.
Posle takvih dešavanja nisam mogla da ne pomislim da mnogi nazivaju ljubavlju ono što i nije baš ljubav.