Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to mi je kod tebe bilo jasno odmah......al razvalice ti neko tu tvrdjavu..kad tad....![]()
Nije, strah od smrti je jaci.Nemajte pojma muskarcine.
Najveci strah je strah od ljubavi.
to mi je kod tebe bilo jasno odmah......al razvalice ti neko tu tvrdjavu..kad tad....![]()
ti koji razvaljuju čine samo da dižem još veće i čvršće bedeme. ne ide ništa na silu...

ti koji razvaljuju čine samo da dižem još veće i čvršće bedeme. ne ide ništa na silu...
kod tebe ce da radi sofisticirano razvaljivanje..neces ni da primetis a tvrdjava vec pala,osvojena.....![]()
kod tebe ce da radi sofisticirano razvaljivanje..neces ni da primetis a tvrdjava vec pala,osvojena.....![]()
To je figurativno ... ljubavi moja...
misliš da ja ne bi volela da padne?
kao i moj odgovor.
...niko ne diže zidove i tvrdjave oko sebe već gradi kapije sa ogromnim ključaonicama da ih ne možeš omašiti tako lako, trnjem obrasle prolaze
ali to trnje ne bode nego bocka, lavirinte koji su naizgled komplikovani ali imaju ulaz i izlaz naravno...zato vas nisam skontala...![]()

Kapije, trnje, lavirinti....niko ne diže zidove i tvrdjave oko sebe već gradi kapije sa ogromnim ključaonicama da ih ne možeš omašiti tako lako, trnjem obrasle prolaze
ali to trnje ne bode nego bocka, lavirinte koji su naizgled komplikovani ali imaju ulaz i izlaz naravno...zato vas nisam skontala...![]()

Ne, to je onda kalauz...![]()

a ....ne...kalauz znaci obivanje...a ovoj fino otvaranje....![]()
..ključ koji otvara deset različitih brava pa i na najfiniji i najsuptilniji način je kalauz i tačka...
I kalauz je kljuc, Konfucije je bio u pravu.Ne, to je onda kalauz...![]()