ljubav!!!

Chan Shaolin Si:
aeromag:
Ako je bila losa, to je i zasluzila, a da je bila dobra, jos bi koji put isto dobila! :wink:

u svakom slucaju bi joj preporucio mog nekog druga. :wink:
da je ona bash dobra drugari bi se vec vrzmali, shto javno na tvoje ochi, shto tajno... a i tebi na pamet ne bi palo da je ustupish bilo kome... hehe to je ljubav.. nisam ni znala da sam odgovorila na temu... a topic nisam ni chitala, nego vidju vas dvojicu pa rek'o dobro jutro da vam pozelim...ili dan, svejedno.

da je ona bash dobra drugari bi se vec vrzmali, shto javno na tvoje ochi, shto tajno... a i tebi na pamet ne bi palo da je ustupish bilo kome... hehe to je ljubav.. nisam ni znala da sam odgovorila na temu... a topic nisam ni chitala, nego vidju vas dvojicu pa rek'o dobro jutro da vam pozelim...ili dan, svejedno.[/quote]

Hvala, dan je meni, ma ljubav je pre svega! :wink:

ian:
Chan Shaolin Si:
aeromag:
Ako je bila losa, to je i zasluzila, a da je bila dobra, jos bi koji put isto dobila! :wink:

u svakom slucaju bi joj preporucio mog nekog druga. :wink:
da je ona bash dobra drugari bi se vec vrzmali, shto javno na tvoje ochi, shto tajno... a i tebi na pamet ne bi palo da je ustupish bilo kome... hehe to je ljubav.. nisam ni znala da sam odgovorila na temu... a topic nisam ni chitala, nego vidju vas dvojicu pa rek'o dobro jutro da vam pozelim...ili dan, svejedno.

o jutro jutro ja sam se danas malo uspavao neobicna tisina mi je u stanu tako da je lijepo bilo spavat, pa ko zna mozda su se moji drugovi i vec vrzmali oko te potencijalne zrtve nikad se nezna ali u svakom slucaju ja bi ju preporucio ostaloj ekipi. :lol:

Back