sta se to desava se nama zasto svi mi vise gotivimo avanturice nego normalnu vezu

marijanam:sta se to desava se nama zasto svi mi vise gotivimo avanturice nego normalnu vezu![]()
![]()
marijanam:sta se to desava se nama zasto svi mi vise gotivimo avanturice nego normalnu vezu![]()
![]()
aeromag:Opustenije docekas sutra, eto sto! :wink:
Chan Shaolin Si:aeromag:Opustenije docekas sutra, eto sto! :wink:
A no sto bogati ko je lud vise da se obavezuje sa jednim pertnerim bolje je non stop mijenjat.
aeromag:Chan Shaolin Si:aeromag:Opustenije docekas sutra, eto sto! :wink:
A no sto bogati ko je lud vise da se obavezuje sa jednim pertnerim bolje je non stop mijenjat.
Pa kada menjas, opustenije docekas sutra, jer nisi obavezan da to ponovis i sutr vece, bar ne sa istom! :wink:
Chan Shaolin Si:aeromag:Chan Shaolin Si:aeromag:Opustenije docekas sutra, eto sto! :wink:
Pa kada menjas, opustenije docekas sutra, jer nisi obavezan da to ponovis i sutr vece, bar ne sa istom! :wink:
jos se pravis da "staru ljubav" ne primjecujes hehehe kakav osjecaj kad ti stigne sms da si konj prosto se istopis od meracine. :wink:
aeromag:I pitas je kako je bilo sinoc, a ona kaze olllaalllaalalalala, a ti na to, dobro zapamti,jer za tebe nema vise! :wink:
aeromag:Ako je bila losa, to je i zasluzila, a da je bila dobra, jos bi koji put isto dobila! :wink:
aeromag:Naravno, treba i oni da rade! :wink:
aeromag:
JOVANA77:aeromag:
nista, nista.............samo se iznenadih...........nastavite vi, necu da vas prekidam :wink: