ljubav

pa,vredis...bogami vredis.A procena na osnovu toga da li bih ili ne bih vise govori o meni nego o tebi.

Napupeti je cak i pleonazam ! Pupeti,vise kao znaci isticati se,kao pupoljak kad je ostar zbog slepljenih latica a onda postaje mekan i barsunast kad procveta.Na-vec znaci da je iznad nivoa povrsine.

Pa jos uvek nista,to je vise kao Doors u najavi,ali nista bez bacanja kockica.E sad me verovatno ne razumes,ali otprilike,procenjus sebe na osnovu toga da li bih pristala na sramno vanbracno upraznjavanje seksa ili ne.Pa onda kao ako pristanem onda jeeeeeee...ja sam faca ! vredim ! mama,budi ponosna ! a moze i ebo te,ako ooooooona zelii onda bolje da izvrsim upraznjavanje ritualnog kikirikija jer sam sada najnize pao.

Shto si shonja,imas simpaticnu kosicu.Evo ja bas juce terala mog Zzekija da pusti malo kosicu (imate slicnu) ali on nece,kaze sledeci put kad mi padne tako nesto napamet,treba da se umijem hladnom vodom i pomislim na gladnu decu u Etiopiji.
A ja sirota samo volim da provlacim svoje prste kroz loknastu kosu :( Ima jos jedna caka,osecaj te kose na stomaku je fenomenalan.E,drago mi je da je ovo tema o ljubavi.A i vec je 8.mart.

kazhu da je ljubav shiprazhju nalik...kazhu dva smo dva sveta al napravimo susret svetova...nek sve nestane u velichanstvenom bljesq...stavimo tachq na sve stho je bilo ispishimo novu istoriju...kazhu da te vide ispod vrbe notju...gledash ka mesecu i uzdishesh tiho...kazhu da gledash kko lishtje tone i kako pravi naslage na dnu...tu gde neko zgazisve se uskovitla...

kazhu da su kragujevchanke vatra u krevetu!

herrr:
ljubav, ljubav, ljubav, olllaaaallllaaaa.....

Tako moja mama kaze kad se iznervira "....olllaaaaalllla" pa obavezno udari varjacom ili kutlucom u vanglu ili u serpu, zavisi sta radi, ili kasiku fljus u sudove, ako upravo pere sudove, ili zapali cigaru ako je besposlena. Ona bas ne veruje u ljubav cini mi se.

Sladja-KG:
da li verujes u pravu ljubav?
Ne. Zapravo, verujem u pravu ljubav ali i u njenu prolaznost, osim mozda, ako par ulozi veliki napor i svakoga dana cini nesto da ljubav traje. Kazu da brakovi izmedju ljudi koji iskreno veruju u Boga-uspevaju. Ali u danasnje vreme,cini mi se da ljudi radije odustaju, pre nego da se istinski potrude da ljubav traje.

Back