- Poruka
- 94.159
Ne ruke nego...Obavezno opereš ruke i zube posle![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ruke nego...Obavezno opereš ruke i zube posle![]()
Je l se ti ono,beše, ne tuširaš često ?Ne ruke nego...
kako kadJe l se ti ono,beše, ne tuširaš često ?![]()
andjele.....Samo nemoj to anđele i šećeru!
Kako si izvukao da ljubav spaja interes? Ono što sam napisala to jeste sažeto ljubav.
Interes dvoje, tipa oboje su slobodni žele porodicu, ili nalaze puno dodirnih tačaka, pa sviđaju se jedno drugom, ili mogu da se oslone na drugog, sve su to interesi. Ako nema interesa nema ni veze. I plus navela sam hormoni. Ako taj deo nije kako treba ni ljubav ne može biti erotska.
Tu je i karakter osoba, da li su tolerantni, da li su kao ljudi ok, to sve čini da se ljubav razvija ili ne.
Ti si malo pomešao ljubav i zaljubljenost. Ljubav je kada nekoga vidiš takvimMalo ćemo o ljubavi, seks svakako posle dodje..
Kada nekog iskreno (za)volimo, ta osoba nam je posebna u svakom pogledu.. zbog nje smo tako emotivno ranjivi.. tugujemo, plačemo ili smo srećni, ushićeni, puni topline, ljubavi..
I to je uglavnom tako dok ljubav traje, pa i kad iskopni uvjek nam je draga, posebna.
Ali, kad nam se ugase emocije, najednom shvatimo koliko je neko običan.. što rekli ništa posebno. Mnogi će se tada zapitati, šta sam ja to "vidjela(o) u njoj-mu"?
U suštini niko nije nešto baš poseban, nego je naša ljubav i naša energija upravo ta koja neke osobe učine tako posebnim.. dakle, nekakva "hemija" tj privlačnost je osnov svake prave ljubavi a ako je obostrana, to je već ona sudbinska..
Ljubav bez toga je farsa, potreba, korist ili samo dobra prilika?
Ne znam šta si hteo da pitaš , deluju nabacano ta razmišljanja.Malo ćemo o ljubavi, seks svakako posle dodje..
Kada nekog iskreno (za)volimo, ta osoba nam je posebna u svakom pogledu.. zbog nje smo tako emotivno ranjivi.. tugujemo, plačemo ili smo srećni, ushićeni, puni topline, ljubavi..
I to je uglavnom tako dok ljubav traje, pa i kad iskopni uvjek nam je draga, posebna.
Ali, kad nam se ugase emocije, najednom shvatimo koliko je neko običan.. što rekli ništa posebno. Mnogi će se tada zapitati, šta sam ja to "vidjela(o) u njoj-mu"?
U suštini niko nije nešto baš poseban, nego je naša ljubav i naša energija upravo ta koja neke osobe učine tako posebnim.. dakle, nekakva "hemija" tj privlačnost je osnov svake prave ljubavi a ako je obostrana, to je već ona sudbinska..
Ljubav bez toga je farsa, potreba, korist ili samo dobra prilika?
Ti si malo pomešao ljubav i zaljubljenost. Ljubav je kada nekoga vidiš takvim
kakav jeste i kada ga upravo takvog prihvataš i voliš. Zaljubljenost je fantazija.
Ne znam šta si hteo da pitaš , deluju nabacano ta razmišljanja.
Sve koje sam volela nekad, volim i sad jer sam ih volela zbog toga što jesu. Meni logično.
po tebi je moguca ljubav muskarca i zene bez seksa ?Glupost!