Ljubav..!

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo nemoj to anđele i šećeru!

Kako si izvukao da ljubav spaja interes? Ono što sam napisala to jeste sažeto ljubav.
Interes dvoje, tipa oboje su slobodni žele porodicu, ili nalaze puno dodirnih tačaka, pa sviđaju se jedno drugom, ili mogu da se oslone na drugog, sve su to interesi. Ako nema interesa nema ni veze. I plus navela sam hormoni. Ako taj deo nije kako treba ni ljubav ne može biti erotska.
Tu je i karakter osoba, da li su tolerantni, da li su kao ljudi ok, to sve čini da se ljubav razvija ili ne.
andjele.....:cmok:

Nije to kad prodje ljubav vidis da osoba nije posebna, nego se ljudi zalete, pa onda budu povredjeni, tako da se posle toga oporavljaju uz to da ta osoba nije posebna.

Svako je poseban na svoj nacin, to i jeste lepota zivota, sto kod svakog imas to nesto sto je samo njegovo/njeno.

Drugo, ima i toga da to nema veze sa tom osobom da li je posebna ili ne, vec da se u tom trenutku poremecene svesti i odsustva racionalnog ti osecas posebno, tako da to i ne znaci da je ta osoba posebno, vec cini da se ti tako osecas. I onda se ljudi osecaju dosta lose kad ih to pusti, sto je otprilike kao kad zavisnika zune narkotik, tad leti, ono sto je gadno je to kad prestane da ih radi, pa krenu da se osecaju kao mokra carapa.

Malo ćemo o ljubavi, seks svakako posle dodje..:p

Kada nekog iskreno (za)volimo, ta osoba nam je posebna u svakom pogledu.. zbog nje smo tako emotivno ranjivi.. tugujemo, plačemo ili smo srećni, ushićeni, puni topline, ljubavi..
I to je uglavnom tako dok ljubav traje, pa i kad iskopni uvjek nam je draga, posebna.
Ali, kad nam se ugase emocije, najednom shvatimo koliko je neko običan.. što rekli ništa posebno. Mnogi će se tada zapitati, šta sam ja to "vidjela(o) u njoj-mu"?

U suštini niko nije nešto baš poseban, nego je naša ljubav i naša energija upravo ta koja neke osobe učine tako posebnim.. dakle, nekakva "hemija" tj privlačnost je osnov svake prave ljubavi a ako je obostrana, to je već ona sudbinska..
Ljubav bez toga je farsa, potreba, korist ili samo dobra prilika?
Ti si malo pomešao ljubav i zaljubljenost. Ljubav je kada nekoga vidiš takvim
kakav jeste i kada ga upravo takvog prihvataš i voliš. Zaljubljenost je fantazija.

Malo ćemo o ljubavi, seks svakako posle dodje..:p

Kada nekog iskreno (za)volimo, ta osoba nam je posebna u svakom pogledu.. zbog nje smo tako emotivno ranjivi.. tugujemo, plačemo ili smo srećni, ushićeni, puni topline, ljubavi..
I to je uglavnom tako dok ljubav traje, pa i kad iskopni uvjek nam je draga, posebna.
Ali, kad nam se ugase emocije, najednom shvatimo koliko je neko običan.. što rekli ništa posebno. Mnogi će se tada zapitati, šta sam ja to "vidjela(o) u njoj-mu"?

U suštini niko nije nešto baš poseban, nego je naša ljubav i naša energija upravo ta koja neke osobe učine tako posebnim.. dakle, nekakva "hemija" tj privlačnost je osnov svake prave ljubavi a ako je obostrana, to je već ona sudbinska..
Ljubav bez toga je farsa, potreba, korist ili samo dobra prilika?
Ne znam šta si hteo da pitaš , deluju nabacano ta razmišljanja.
Sve koje sam volela nekad, volim i sad jer sam ih volela zbog toga što jesu. Meni logično.

Ti si malo pomešao ljubav i zaljubljenost. Ljubav je kada nekoga vidiš takvim
kakav jeste i kada ga upravo takvog prihvataš i voliš. Zaljubljenost je fantazija.
Ne znam šta si hteo da pitaš , deluju nabacano ta razmišljanja.
Sve koje sam volela nekad, volim i sad jer sam ih volela zbog toga što jesu. Meni logično.

Moguće da sam pomešao, ove vrućine nisu baš inspirativne..:)
Od zaljubljenosti do ljubavi, kažu da je tanka linija, koja je vrlo često nepremostiva, dakle uzaludna.
Ali kada voliš onda je to kako kažeš baš tako..
Ljubav je kada te neko (on/a) nasmijava i onda kad ti nije ni do čega. Ljubav je kad ti je neko vjeran i onda kada ima priliku da prevarri. .. kad te "čuje" i kada ćutiš.. kada vidi tvoju najgoru stranu (osobinu) a i dalje te voli..

Zašto nabacana? Bitno da se nešto piše.. :mrgreen:
Kažu da je žena bez muža - dama..
a muž bez žene - izgubljen slučaj?:eek::mrgreen:

Back