sokvisnja
Iskusan
- Poruka
- 5.908
A sta se podrazumeva pod pobedom? Mozda bi to trebali da definisemo za pocetak.
Jel pobeda, vencali su se i ziveli srecno do kraja zivota?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dok ih smrt ne rastavi![]()
Dobro, ali u kojoj formi?
Ja znam slucaj coveka koji se zaljubio u udatu zenu koja je imala decu. Ona nije htela da se razvede a vremenom na njega je porodica pocela da vrsi pritisak da nadje sebi zenu, da ima svoju decu. I on to i uradi. Nadje drugu zenu i dobije dete. Medjutim, epilog je da se on i dan danas vidja sa tom udatom, samo sto je i on sada ozenjen i ta prica traje godinama. Bice da je ljubav ipak pobedila![]()
a sta je sas njenog muza i njegovu zenu?![]()
Dobro, ali u kojoj formi?
Ja znam slucaj coveka koji se zaljubio u udatu zenu koja je imala decu. Ona nije htela da se razvede a vremenom na njega je porodica pocela da vrsi pritisak da nadje sebi zenu, da ima svoju decu. I on to i uradi. Nadje drugu zenu i dobije dete. Medjutim, epilog je da se on i dan danas vidja sa tom udatom, samo sto je i on sada ozenjen i ta prica traje godinama. Bice da je ljubav ipak pobedila![]()
Sve znaju, ali se prave ludi. Barem koliko ja znam.
i u cemu je tu ..pobeda? ne razumem ali zaista
Zato kazem, sta je uopste pobeda?
Nesumljivo je da ta njihova ljubav ili sta god, opstaje uprkos preprekama. A opet nije formalizovana, kroz brak, dete, zvanicnu vezu.
Mozda uvodni post govori o toj vrsti pobede...osecanja nad razumom, recimo.
strast vlada razumom
.a po mom iskustvu kad rezonovanje i razumevanje nije uskladjeno sa osecanjem to uvek void kao ovom ili onom obliku zlopacenja![]()
Idealno je kada je uskladjeno...ali vrlo cesto nije, pa kao sto kazes vodi u zlopacenje.
ne verujem u borbu za neciju ljubavDa li je zaista tako? Vjerujete li u to? Šta je to što ljubav može da pobijedi?
ne verujem u borbu za neciju ljubav
ali ako ljubav postoji, verujem u borbu tog para protiv bilo cega ili za bilo sta
u stanju je da pobedi pre svega osecaj samoce i besmisla koji je jako cest kod ljudiPa da...neka mi samo neko kaže šta to ona može da pobijedi. I ja mislim slično kao atavizam, ali neki u okolini me obmanjuju da nisam u pravu. Nek mi neko kaže šta je ljubav u stanju da pobijedi pošto sam ja eto toliko nepovjerljiva. Možda može da opstane i traje uprkos nekim preprekama, poteškoćama, daljinama, ali da sve to pobijedi ne vjerujem.
dobropričaš napamet
jok...kad se skinu i postanu samo muskarc i zena i jedno drugom izjave ljubav bez reci, bez racuna, bez prisile, bez nastranosti...
prava ljubav koleginice ne trpi proseravanja, zakone i obaveze.. jer onda to nije ljubav vec samo strast, naklonost, ili nesto trece sto sa ljubavlju nema veze