Ljubav,sujeta ili nesto trece...

ThinkPink84

Početnik
Poruka
8
Sta mislite o tome kada vam vasa sema za jednu noc,koja nema vremena za vezu, a sa kojom ste ostali u dobrim odnosima, posle nekog vremena rasteruje udvarace. Tacnije samo one sa kojima se on druzi. Druzili smo se sa istim ljudima,ali je on svestran pa ima i mnogo prijatelja ,pa ukoliko se desi da ih ja upoznam i tu krene neka konverzacija izmedju nekog kome se dopadnem,taj bude obavesten kratko i jasno, da je on bio sa mnom. Sve sam to kasno saznala ,a jako sam ponosna,pa sam to da nema vremena za vezu shvatila bukvalno i odustala od njega,a volela sam ga.Razvlacili smo se tako 3 godine. Bolje da je meni rekao neke stvari i tako olaksao situaciju i meni i sebi. :think:

toilet-computer-chair-375x500.jpg

ma sve je to kama pootra

Deluje kao obeležavanje svoje teritorije. I kad mu teritorija ne treba možda, obaveštava druge mužjake da je njegova.
Tek tako iz razloga alfa obesti

To je pravilo u mnogim drushtvima - ne budi sa devojkom s kojoj je bio neki tvoj prijatelj.

Ne znam da li je mozda ljubomoran... da neko drugi bude u vezi sa tobom...

Ali mislim da treba da porazgovaras s njim, i da prestane da ti se mesa u zivot :) ^^

Ona silna pitanja ipak nisu za džabe bila...učiš :ok:

Sta mislite o tome kada vam vasa sema za jednu noc,koja nema vremena za vezu, a sa kojom ste ostali u dobrim odnosima, posle nekog vremena rasteruje udvarace. Tacnije samo one sa kojima se on druzi. Druzili smo se sa istim ljudima,ali je on svestran pa ima i mnogo prijatelja ,pa ukoliko se desi da ih ja upoznam i tu krene neka konverzacija izmedju nekog kome se dopadnem,taj bude obavesten kratko i jasno, da je on bio sa mnom. Sve sam to kasno saznala ,a jako sam ponosna,pa sam to da nema vremena za vezu shvatila bukvalno i odustala od njega,a volela sam ga.Razvlacili smo se tako 3 godine. Bolje da je meni rekao neke stvari i tako olaksao situaciju i meni i sebi. :think:

Evo devojke iznad su lepo primetile.

Ti si pristala na jednu varijantu zbog kojeg te verovatno nikada neće uzimati za ozbiljno, ali zna da ima prolaz i da potencijalno možeš dobro doći ako zatreba. Ako bi se ti smuvala sa njegovim drugom postala bi nedostupna iz razloga(nepisanog pravila) koje ti je perlica navela, a time što "upozorava" drugove oni opet iz istoga razloga odustaju. I sama si primetila da se nešto mnogo ne meša kada si u kontaktu sa nn licima,jer njima ne znači ništa da li si ti bila sa nekim njima nebitnim likom.
Rešenje je prosto,otkači se od njegovog kružoka... A na lika zaboravi,kres šema jako retko postaje devojka.

Moglo je to da se ponovi,ali se zavrsavalo samo na ljubljenju.Odbila sam da budem sa njim par puta, ne zato sto to nisam zelela,vec da nebih patila. Jednoj mojoj drugrici je rekao kako izmedju nas nije trebalo nista ni da se desi(jbg) Nismo se dobro poznavali kada se desio taj famozni prvi put .Sa njim sam bila jer sam to stvarno zelela,moja greska sto je bilo brzo,ali moram da kazem da sam neopisivo laka kada mi se neko mnogo svidja,a tesko mi se neko mnogo svidi...Mnogo tesko. Vremenom je i on to uvideo. Motao se oko mene,ljubakao u celo.
Sada sam mu daleko, ali sam u kontaktu sa njegovim bratom. Jedan od njegovih najboljih drugova mi je rekao kako mu je zao sto nismo zajedno...
Elem,to je preduga prica,da ne pominjem koliko nam je zivot namestio da se srecemo u drugim gradovima,pa cak i u drugoj zemlji...ali...

Ona silna pitanja ipak nisu za džabe bila...učiš :ok:

Evo devojke iznad su lepo primetile.

Ti si pristala na jednu varijantu zbog kojeg te verovatno nikada neće uzimati za ozbiljno, ali zna da ima prolaz i da potencijalno možeš dobro doći ako zatreba. Ako bi se ti smuvala sa njegovim drugom postala bi nedostupna iz razloga(nepisanog pravila) koje ti je perlica navela, a time što "upozorava" drugove oni opet iz istoga razloga odustaju. I sama si primetila da se nešto mnogo ne meša kada si u kontaktu sa nn licima,jer njima ne znači ništa da li si ti bila sa nekim njima nebitnim likom.
Rešenje je prosto,otkači se od njegovog kružoka... A na lika zaboravi,kres šema jako retko postaje devojka.

Daleko od toga da sam mu bila dostupna! Jesam brzo pala za slobodu,ali posle toga vise nikad nisam ...Kada god bi me pitao gde spavam,moj odgovor je bio kratak: KUCI! Znao je on da sam komplikovana,uostalom zasto se posle 3 godine nista vise nije desilo...Zato sto nije zeleo? :mrgreen:

coek te je zapisao i ti si sad njegova exkluzivna kres shema
srecnice

Sta mislite o tome kada vam vasa sema za jednu noc,koja nema vremena za vezu, a sa kojom ste ostali u dobrim odnosima, posle nekog vremena rasteruje udvarace.
Nemam udvarače, ali da mi drugar prećuti da je neka koja mi se nabacuje njegova bivša kres šema naljutio bih se na njega. Kretan sam i nazadnih shvatanja i potpuno bez interesovanja da izigravam odskočnu dasku za povratak u neuspelu priču.

On bi i da se ebe i da mu ne udje :lol:
tj iz nekog razloga zeli da te ima kao ekskluzivu, iz neke sebicne zelje, obesti.
Da se dokaze kako te on "poseduje" a ustvari, mislim da ne zna tacno sta hoce.

kojim delima? rasterivanju udvaraca, ljubljenja u celo kao mrtvaća, nemanja vremena za vezu
muskarac koji je zainteresovan ima da te tjapi za sebe pre svih, ljubice te kao da sutra svanuti nece i jedva ce docekati da bude sa tobom u vezi

Kad god se vidimo on me tako zagrli da ne mora nista da kaze,verovatno je isto i sa mnom...Ja poljubac na poljubac u celo ne gledam tako, meni je to postovanje i znak da mi je neko drag (ja takve ljubim u celo i to vrlo retko) .Opet necu da ispadne "babi milo ono sto joj se snilo"...

- - - - - - - - - -

On bi i da se ebe i da mu ne udje :lol:
tj iz nekog razloga zeli da te ima kao ekskluzivu, iz neke sebicne zelje, obesti.
Da se dokaze kako te on "poseduje" a ustvari, mislim da ne zna tacno sta hoce.

Izgleda da bi i ja to isto...Sve kao necu,a u sebi zamisljam...:mrgreen:

Nemam udvarače, ali da mi drugar prećuti da je neka koja mi se nabacuje njegova bivša kres šema naljutio bih se na njega. Kretan sam i nazadnih shvatanja i potpuno bez interesovanja da izigravam odskočnu dasku za povratak u neuspelu priču.

Takodje sam nazadnih shvatanja po tom pitanju i nebih bila sa nekim od njegovih drugova,pa ne znam koliko da mi se svidja. U tom slucaju bih stvarno morala da zaboravim na njega. Ne inatim se takvim stvarima,ali ne mogu da kazem da mi nos nije bio visoko...I nabacivali su se meni,nisam ja njima...:)

Neznam šta tražiš među njegovim prijateljima...
Uvek, barem koliko sam ja u svom životu imao priajtelja, družio sa mnogima, svaka devojka koja je prekinula vezu sa nekim, nastavila je dalje svojim putem, upoznala nove ljude, i stekla prijatelje, novu vezu.

Nevidim ništa normalno u tvom slučaju. :)

Poslednja izmena:
pa sta ima tebi da kae,petlovi su tu da se kolju zbog koka,vi se nista ne pitate

Back