Ljubav ni na nebu ni na zemlji

Postoji jedna pesma od U2 koja je primerena ovoj temi i situaciji.Bolje je prekrstiti,nego biti na stand by-u.Nije dobro po tebe,ako zivis sa takvim stresom dali ce i kada ce naci drugog.Ali ako tebi to odgovara meni je svejedno.Samo izvoli.;)

See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side
I wait for you

Sleight of hand and twist of fate
On a bed of nails she makes me wait
And I wait without you

With or without you
With or without you

Through the storm we reach the shore
You give it all but I want more
And Im waiting for you

With or without you
With or without you
I cant live
With or without you

And you give yourself away
And you give
And you give

My hands are tied
My body bruised, shes got me with
Nothing to win and
Nothing left to lose

And you give
And you give

With or without you
With or without you
I cant live
With or without you

With or without you
With or without you
I cant live
With or without you
With or without you

Poslednja izmena:
Ja te Andrej razumem u potpunosti! Znam koliko ti znachi njena blizina i za to zrtvujesh sve...jer se nadash da ce u nekom od tih vashih susreta da se predomisli i zamoli te za oproshtaj...tome se nadash i zbog toga se zrtvujesh! Zar nisam u pravu?

Zensko, kada raskine, moze da se vrati na staro samo pod nekim uslovima...dajem ti svoj najiskreniji primer...to ja radim...pa vidi... Imam zelju da se pomirim sa bivshim kada ga vidim sa nekom drugom i kada toj drugoj posvecuje vishe paznje nego meni...i kada se iznanada josh vishe prolepsha, promeni neki stil oblachenja, neki extra fazon...e to su razlozi zbog kojih sam se mirila sa bivshima.

Ako zelish...pokushaj ovo...verujem da ce upaliti...

Ako ne zelish...onda je zauvek oteraj u PM...

Cini mi se da je poslednji komentar vrlo realan. I sama sam zensko pa mi je po nesto poznato :).

Mozda bih u mogucnost vracanja dodala - ako sam razocarana nekim sledecim iskustvom; osecaj da vreme prolazi, a ne pronalazim ono sto zelim (sto je cest slucaj); zelja da napravim drasticnu promenu pa sta bude; ispaljena sam na drugoj strani pa mi je onda i prethodni dobar, bar do daljnjeg; da ne budem sama....ali isto tako kad osetim da je nesto u meni "umrlo" - ne vracam se na staro. Verovatno to nesto mora da "zagine" u tebi da bi progledao.

Ako mozes da joj udaris kontru, realno pogledas da li ima efekta i dizgine cvrsto prebacis u svoje ruke, pravicno ali ostro -probaj.

Ako ne mozes, ne daj da se pretvoris u otirac u koji nece, s vremenom, ni cipele brisati...

Poslednja izmena:
Ja te Andrej razumem u potpunosti! Znam koliko ti znachi njena blizina i za to zrtvujesh sve...jer se nadash da ce u nekom od tih vashih susreta da se predomisli i zamoli te za oproshtaj...tome se nadash i zbog toga se zrtvujesh! Zar nisam u pravu?

Zensko, kada raskine, moze da se vrati na staro samo pod nekim uslovima...dajem ti svoj najiskreniji primer...to ja radim...pa vidi... Imam zelju da se pomirim sa bivshim kada ga vidim sa nekom drugom i kada toj drugoj posvecuje vishe paznje nego meni...i kada se iznanada josh vishe prolepsha, promeni neki stil oblachenja, neki extra fazon...e to su razlozi zbog kojih sam se mirila sa bivshima.

Ako zelish...pokushaj ovo...verujem da ce upaliti...

Ako ne zelish...onda je zauvek oteraj u PM...

Ovo nije ok ..... niko nije igracka da bi se koristio za vase napaljivanje
znaci da je potrebna trojka - da bi ti ili bilo ko bio ljubomoran - pfuj -***em ti takvu vezu
na takve ljubavi - Ako meni neko treba treci u vezi da bi ja bila sa osobom koju volim
onda nesto nije u redu svakako u toj vezi .... i nikada takvu vezu ne bih prihvatila no bi svako na svoju stranu i zdravo il se voli il ne voli :P

Mislim da ce Andrej sam da odluci posle ovoliko komentara (a i bio bi red :) ). Mozda je vec i odlucio, pa nema vremena da nas obavesti ili radi nesto drugacije od vecine komentara koje je procitao pa ne zeli da nas razocara, ko zna...

Mozda ga treba pustiti da se dalje sam izbori sa sopstvenim "demonima", grubo receno :bye:.

Poslednja izmena:
seci to u korenu .vreme leci sve,i uostalom neka da ti uprlja krv i pokolenje ne treba
( shaja :p ) moras to ipak si ti musko gde ti je racio ako nije u qcu ;) odbolovaces i mozda je to dobro za tebe nije svaka ...svaka za sebe svaka zaseb-no ima vremena ukapiraces

Hvala vam svima, ranije sam dosta posecivao ovu temu, a onda vise niko nije pisao tako da nisam ocekivao jos komentara. Nesto sam bacio pogled na ranije postove pa se bas iznenadih kada sam video toliko novih postova. Sorry
Evo kako je tekao onaj "dogovor".
.
.
MI SE VENCALI
.
.
.
.
Ma zezam se :)
Ne znam da li smo se od tog dogovora videli 2-3 puta nasamo. Nesto u julu, pa u avgustu i od onda nista. Ali smo se i dalje culi skoro svakog dana.
Sada su nam krenula predavanja na faxu pa se vidjamo hteli ne hteli malo cesce.
Ja sam se u medjuvremenu oprostio od ove veze... ne kazem i dalje sam je voleo onako priguseno jer ona nije zelela da se vidjamo pa sam i ja oladio. Samo sto smo se, eto, culi telefonom.
A onda smo pre neki dan nesto pricali i rece mi da i ona nekad pozeli "ono sto donosi veza"... i tako sam ti ja odskakutao do nje :mrgreen:
Nije bilo kres varijante, nesto izmedju...tako je ona zelela... Ma sta da vam kazem, mozda deluje sve ovo cudno, al meni je to normalno.
Na faxu se ponasamo kao prijatelji, kako pre ovog vidjanja tako i posle.
Pitanje je kada i da li cemo ponovo da se vidimo.
Ma i ja sam oladio i vise me ne nerviraju neki njeni postupci. Imam svoje muke i probleme, pa sam shvatio da se svako snalazi na svoj nacin da mu bude lepo. Ako je njoj nesto lepo, sta ja imam sa tim. Ja sam shvatio da nisam za devojku, bar za sada, a od ovog vese ne ocekujem velike stvari pa mi je zato dosta lakse. Pre sam se mnogo opterecivao da li ce ova veza da uspe iako smo toliko razliciti, mislio sam da mora da uspe...
U svakom slucaju, poznajem ja ovu moju tako da ne verujem da za sada postoji bilo kakva mogucnost da se pomirimo. Cak mi je i rekla da ako bi ja sada upoznao neku devojku da bi me savetovala sta da ispravim kod sebe sto devojke ne vole...
Ona se udaljila od mene zbog toga sto se dosta razlikujemo, ciljevi su nam razliciti, skroz su nam razliciti karakteri... nema tu mesta za pomirenje.
Rekla mi je da je razmisljala i da se pomirimo, ali to bi kaze trajalo 2-3 nedelje i opet bi je nervirale iste stvari jer smo mi za sada isti. Tu je u pravu.
Mozda se ovoj mojoj desi ovo sto je napisala Tanja
Mozda bih u mogucnost vracanja dodala - ako sam razocarana nekim sledecim iskustvom; osecaj da vreme prolazi, a ne pronalazim ono sto zelim (sto je cest slucaj); zelja da napravim drasticnu promenu pa sta bude; ispaljena sam na drugoj strani pa mi je onda i prethodni dobar
ali to tek za par godina, ako se uopste desi. Jedino to moze ponovo da nas spoji, ali to je vise tema za trenutke mastanja, pa ne vredi da razmisljam o tome.
Ova devojka nije losa, skroz je na mestu, stabilna je i zna sta hoce iako mozda deluje, kako sam je opisao, da je ona glavni krivac... Problem je vecim delom i u meni. Ali bez onog da kritikujem samog sebe i slicne gluposti.
Tako je kako je, trudim se da popravim neke stvari zbog sebe.

Poslednja izmena:
raskid sa njene strane je jasan,,ali nije rekla razlog,..pitaj nju direktno zasto je to odlucila,..na forumu ti niko nista konkretno ne moze reci.
p.s.njen savjet da pisese na forumu,..e to je cinicno sa njene strane.
i jos nesto da te pitam,ali daj iskreno reci,..jesi li imao seks sa njom,,..jer ako nisi i ako je bio los seks,eto razloga.

p.s.njen savjet da pisese na forumu,..e to je cinicno sa njene strane.
Ovo bas ne razumem. Ona i ne zna da sam javno izneo nas problem, ako na to mislis. Al eto bas sam bio u down-u pa sam morao sa nekim da podelim. Cak i da neko od prijatelja cita ovo tesko da provali da se radi o nama.
Mislim da sam i napisao razlog zasto vise ne zeli sa mnom. Ima vece ambicije, zeli da stvori nesto u zivotu, zeli sutradan muza koji je muvara u pozitivnom smislu tj veoma snalazljiv covek, a u isto vreme i da je porodican, da je voli, da je slusa... Ja sam dosta usporen za nju, nisam zustar.
U sexu sigurno nije problem, bilo nam je lepo u vezi u svakom pogledu sve dok se nije razocarala drugim stvarima.
Od tog jula kada sam okacio temu pa do sada, dosta stvari sam postavio na svoje mesto, shvatio sam malo bolje sta ona hoce, prihvatio to iako mi se ne svidja.
Tako je kako je, ne zeli da bude sa nekim u vezi ako je sigurna da sutradan ne zeli da zivi u ovom slucaju sa mnom. Nece da gubi vreme, to je skroz ok.
Svaka veza je "cudna" na svoj nacin.
Neko ne dozivljava vezu da mora da se zeni sa tom osobom. U vezi je cisto da mu bude lepo, ne razmislja o sutra, da li to ima neku perspektivu i sl. Moto-nek traje dok traje. To je vise tip veze u srednjoj skoli. A imas i ljude koji razmisljaju da li mogu da zive sa tom osobom, da li je taj neko sposoban da zaradjuje dovoljno, da li se uklapaju mogucnosti i zelje... I ako ne stima onda fajront. Sada je pitanje ko bolje prolazi. Rekao bih da ovi koji znaju sta hoce mnogo bolje prolaze, takvi se ne vezuju previse za nekog, malo kukaju i nastave ka svom cilju.

Poslednja izmena:
Upoznao sam devojku na faksu i vec smo vise od 2 god zajedno.Dobar je covek i postena je,voli da flertuje ali to valjda svi rade...Medjutim posle niza za mene neprijatnih dogadjaja ona shvati da ja nisam covek za nju.Medjutim ja sam mislio da je to veza za sva vremena jer ja ne svrljam,ona samo flertuje tj zeza se u drustvu na fore udje-izadje pa to vecina drugara shvati pogresno i krene muvanje,ali to sam nekako savladao da se ne nerviram jer ona ne ide dalje od zezanja...Sve u svemu ona je sigurna da ne zeli vise nista sa mnom (i to mi je rekla) ali jos uvek ne moze da kaze da nismo zajedno,a ja tek ne mogu da presecem jer sam se u neku ruku nasao u cudu zasto vise ne mozemo i jos uvek je volim…Mislim, donekle mi je jasno,kada te neko nervira onda nestane ljubav,ali opet ne mogu da verujem jer nisam bio skot prema njoj,i ona kaze da je radila sta je htela (ali to nije zloupotrebila).Bili smo bas iskreni u vezi,sve smo pricali jedno drugom,pa sam par puta slusao detalje kako je neko muva,zagleda,a ona kao nece,ali nastavlja da flertuje…Medjutim kroz tu iskrenost je verovatno skapirala neke moje mane i mane mojih roditelja pa je i to projektovala i eto ti razocarenja.Dogovor je ipak pao da sacekamo dok uhvatimo uslov pa tek onda da vidimo gde smo,mada ja sam se nadao da ce krenuti na bolje,ali s vremena na vreme me dobro ohladi tako da od toga najverovatnije nema nista.Sve vise shvatam i pocinjem da se mirim da je gotovo.I dalje se cujemo par puta u toku dana pa me i to dosta da kazem zeza jer smo navikli jedno na drugo,ona to shvata kao prijateljske razgovore,a meni to na neki nacin ne da da se ohladim.Trenutno je muva bivsa simpatija (nije me zbog toga sutnula,ovo je pocelo postepeno jos od nove godine i kaze da nije zbog trece osobe vec zbog nas) sa kojim se zamalo smuvala pre 3 godine pa je taj zeznuo i otisao sa drugom i sada kada ga je ta sutnula on se setio nje i bukvalno je cima da se kresnu.Ona je bas iznenadjena kakvih sve ljudi ima jer je imala drugacije misljenje o njemu…Naravno ja to sve slusam jer i dalje vazi da pricamo sve jedno drugom…I upravo to me je nateralo da bacim koji post po forumu.Nisam jos uvek prso,ali se nerviram.Dosta toga sam citao po raznim forumima,gledao svakakve filmove i serije i nikada se nisam nadao da ce se i meni nesto slicno desiti-mislio sam da kad jednom upoznam neku da je to to.A situacija je kao da imas nekog rodjenog koji boluje od neke teske bolesti i samo cekas kada ce da ode,ti tu nista ne mozes,a opet se sekiras.Sada se pitam mozda je bolje kada te neko sutne onako na brzaka,al nisam imao prilike da saznam jer mi je ona prva devojka i moguce da sam se zbog toga bas vezao za nju.To bi bilo to ukratko.Vise sam napisao sve ovo jer mi je lakse,drugom pricas,ali svako ima svoje probleme,a ovo je vise kao razgovor sa samim sobom s tim da i drugi mogu da procitaju,bace neki koment…

Andrej zvucis kao dobar momak..ali moras biti malo cvrsci i naci neki balans u vezi..kako ona tako ti..ocigledno da trebas taktizirati i nauciti flertovati;)poz

Upoznao sam devojku na faksu i vec smo vise od 2 god zajedno.Dobar je covek i postena je,voli da flertuje ali to valjda svi rade...Medjutim posle niza za mene neprijatnih dogadjaja ona shvati da ja nisam covek za nju.Medjutim ja sam mislio da je to veza za sva vremena jer ja ne svrljam,ona samo flertuje tj zeza se u drustvu na fore udje-izadje pa to vecina drugara shvati pogresno i krene muvanje,ali to sam nekako savladao da se ne nerviram jer ona ne ide dalje od zezanja...Sve u svemu ona je sigurna da ne zeli vise nista sa mnom (i to mi je rekla) ali jos uvek ne moze da kaze da nismo zajedno,a ja tek ne mogu da presecem jer sam se u neku ruku nasao u cudu zasto vise ne mozemo i jos uvek je volim…Mislim, donekle mi je jasno,kada te neko nervira onda nestane ljubav,ali opet ne mogu da verujem jer nisam bio skot prema njoj,i ona kaze da je radila sta je htela (ali to nije zloupotrebila).Bili smo bas iskreni u vezi,sve smo pricali jedno drugom,pa sam par puta slusao detalje kako je neko muva,zagleda,a ona kao nece,ali nastavlja da flertuje…Medjutim kroz tu iskrenost je verovatno skapirala neke moje mane i mane mojih roditelja pa je i to projektovala i eto ti razocarenja.Dogovor je ipak pao da sacekamo dok uhvatimo uslov pa tek onda da vidimo gde smo,mada ja sam se nadao da ce krenuti na bolje,ali s vremena na vreme me dobro ohladi tako da od toga najverovatnije nema nista.Sve vise shvatam i pocinjem da se mirim da je gotovo.I dalje se cujemo par puta u toku dana pa me i to dosta da kazem zeza jer smo navikli jedno na drugo,ona to shvata kao prijateljske razgovore,a meni to na neki nacin ne da da se ohladim.Trenutno je muva bivsa simpatija (nije me zbog toga sutnula,ovo je pocelo postepeno jos od nove godine i kaze da nije zbog trece osobe vec zbog nas) sa kojim se zamalo smuvala pre 3 godine pa je taj zeznuo i otisao sa drugom i sada kada ga je ta sutnula on se setio nje i bukvalno je cima da se kresnu.Ona je bas iznenadjena kakvih sve ljudi ima jer je imala drugacije misljenje o njemu…Naravno ja to sve slusam jer i dalje vazi da pricamo sve jedno drugom…I upravo to me je nateralo da bacim koji post po forumu.Nisam jos uvek prso,ali se nerviram.Dosta toga sam citao po raznim forumima,gledao svakakve filmove i serije i nikada se nisam nadao da ce se i meni nesto slicno desiti-mislio sam da kad jednom upoznam neku da je to to.A situacija je kao da imas nekog rodjenog koji boluje od neke teske bolesti i samo cekas kada ce da ode,ti tu nista ne mozes,a opet se sekiras.Sada se pitam mozda je bolje kada te neko sutne onako na brzaka,al nisam imao prilike da saznam jer mi je ona prva devojka i moguce da sam se zbog toga bas vezao za nju.To bi bilo to ukratko.Vise sam napisao sve ovo jer mi je lakse,drugom pricas,ali svako ima svoje probleme,a ovo je vise kao razgovor sa samim sobom s tim da i drugi mogu da procitaju,bace neki koment…

Uvek je nekako lakse kada nesto ovako podelis sa nekim..hocu da ti kazem da svaki put kada volis mislis da je to to..a kada to pukne shvatis da nije..i da te prava osoba i ljubav koja ti je potrebna je tamo negde i da tek treba da je sretnes..

Back