Ljubav ne zna za godine: Kseniju je zaveo 35 godina stariji egipatski milijarder

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.998
Lepotica Ksenija Deli (34) udata je za egipatskog milijardera Osamu Fatije Rabahu Al-Šarifa (70). Zbog velike razlike u godinama često su na meti osude javnosti, ali oni se mnogo ne obaziru na zle jezike. Par ima jednu ćerkicu i drugo dete na putu.

1740250684759.png

Par je počeo da se zabavlja krajem 2015. nakon što je Osama, milioner, egipatski mogul za nekretnine, navodno darovao lepu manekenku skupim poklonima. To je uključivalo dijamante, crveni Maserati i putovanja u njegovom privatnom avionu.

(Kurir.rs/M.J)

Top model koji se pojavio u jednom od muzičkih spotova Džastina Bibera udala se za egipatskog biznismena koji je 36 godina stariji od nje. Plejboj manekenka, koja je najpoznatija po tome što je glumila u spotu za Biberov hit „What Do you mean?”, upravo objavila je slike svog raskošnog venčanja na društvenim mrežama i još tada privukla veliku pažnju javnosti.

Ovako izgleda Ksenija Deli:

1740250871416.png

Lepotica Ksenija Deli (34) udata je za egipatskog milijardera Osamu Fatije Rabahu Al-Šarifa (70). Zbog velike razlike u godinama često su na meti osude javnosti, ali oni se mnogo ne obaziru na zle jezike. Par ima jednu ćerkicu i drugo dete na putu.

Pogledajte prilog 1688365

Par je počeo da se zabavlja krajem 2015. nakon što je Osama, milioner, egipatski mogul za nekretnine, navodno darovao lepu manekenku skupim poklonima. To je uključivalo dijamante, crveni Maserati i putovanja u njegovom privatnom avionu.

(Kurir.rs/M.J)
Milijarder? Ljubav je stvarno slepa. :D

Направиће она од њега милионера
Dodje jednom sa istoka
Bogat šeik crna oka
Kad me vide on zastade, pa mu nešto na um pade
Kad me vide on zastade, pa mu nešto na um pade
Odakle si lepotice pokloni mi belo lice
Ubrzaj mi srcu ritam kol'ko košta ja ne pitam
Ubrzaj mi srcu ritam kol'ko košta ja ne pitam
Hej Šeki, Šeki tako ti alaha!
Dovešću te Šeki do prosjačkog štapa