Ljubav na poslu, da ili ne?

Moji roditelji citav zivot rade u istim firmama.
Logicno kad su zavrsili isti fax. :)

Sreca njihova pa ne rade u istoj zgradi, te se retko srecu na poslu, objekti udaljeni 3-4 km.
A smesno ih je gledati kad rade zajedno, kako su poslovni. :) Na distanci.
Doduse, zadnjih godina su sve vise zajedno, pa zajedno odlaze i vracaju se s posla.

Da li je to lose?
Nemam.pojma.
Nikad se nisu zalili

Мalo prepisujem...šta mislite o pitanju?To be...

Nacelno ne, sto se mene tice ne prelazi u da jer mi se nekako cini da bih usla u to samo ako bih zavolela kolegu, nakon duzeg rada, poznanstva i prijateljstva.
Uvek tako ulazim u veze tako da ni ta na poslu ne bi bila izuzetak.

Ako bi se zavrsila ne verujem, stvarno mi deluje nemoguce da neko sa mnom ispira usta...nisam od te femme fatale fele zena jednostavno...verovatno bi sve proslo neopazeno...

Definitivno NE !!!

Za ženu koja se upusti u takvu vezu su neminovni kasniji komentari, negativan imidž, poniženja i od kolega i od koleginica,
da ne spominjem dežurne dušebrižnike koji će brže-bolje "iz najbolje namere" o svemu da obaveste bračnog druga ....

Za muškarca - slično ... Uz reputaciju "švalera" sleduju i neizbežne svakodnevne provokacije i zajebancije, pa nadimak "Baron" ili ....
I neizbežni problemi kod kuće jer sve vrlo brzo sazna i razglasi ....

Ako iole držite do sebe
NIKADA SE NEMOJTE UPUŠTATI U TAKO NEŠTO !

I da dopunim,
ovo je definitivno mesto na kome se okupljaju pubertelije, tinejdžeri i nedorasli, nedopravljeni, iskompleksirani i neiživljeni
ne bi li makar ovde iživeli svoje seksualne fantazije.

Sačekajte malo deco, sve će doći na svoje kad mu dođe vreme ....

Poslednja izmena:
Definitivno NE !!!

Za ženu koja se upusti u takvu vezu su neminovni kasniji komentari, negativan imidž, poniženja i od kolega i od koleginica,
da ne spominjem dežurne dušebrižnike koji će brže-bolje "iz najbolje namere" o svemu da obaveste bračnog druga ....

Za muškarca - slično ... Uz reputaciju "švalera" sleduju i neizbežne svakodnevne provokacije i zajebancije, pa nadimak "Baron" ili ....
I neizbežni problemi kod kuće jer sve vrlo brzo sazna i razglasi ....

Ako iole držite do sebe
NIKADA SE NEMOJTE UPUŠTATI U TAKO NEŠTO !

Cekaj,tema nije valjda o svaleraciji na poslu nego o normalnoj vezi.Kada se nadju dvoje slobodnih na istom poslu pa zapocnu vezu.Ili sam ja pogresno shvatio. :think:
I da se nadovezem,zauzeta zena koja se upusti u tako nesto svakako zasluzuje negativan imidz a zauzet muskarac takodje zasluzuje provokacije i zajebancije.

Poslednja izmena:
Istina je da sve manje imamo vremena i para za društveni život, vezujemo se za osobe iz okruženja.
Jave se simpatije,rodi se naklonostisti,ponekad s prepoznaju iste potrebe...
Iskrenija mi je ljubav koji se javi među zaposlenima,ljudi smo , nego sex zarad položaja i napredovanja

Poslednja izmena:

Back