LJUBAV NA DALJINU

Dobro,moj decko nije udaljen 1000km,ali jeste 400.I tako vec godinu i po.A u vezi smo 5 godina.Bilo mi je strasno tesko u pocetku,mislila sam da je kraj,ali sada ipak sve dobro funkcionise.Doduse nastojimo da se vidimo svakog mjeseca,iako nas to kosta mnogo novca.Ali jednostavno znam da je on PRAVI za mene,i zato se borim ovoliko.Mislim da se za pravu ljubav vrijedi boriti.Eto to je moja prica,pa ti sad vidi.S tim sto nam je buducnost dosta izvijesna:trebala bih se preseliti kod njega na proljece,kad zavrsim fax.Ne znam koliko je vasa veza ozbiljna,od toga dosta zavisi.

hanibal77:
i ja imam primer,cak dva.prvi put sam ja otisla i mesec i po patila ,nedostajao mi, dopisivali se ,telefonirali.ali posle malo vremena prodje pa on ono sto mi prica mi je totalno daleko,sve mi jedno i raskinemo.posle nekoliko godina upoznam nekog drugog i ovog puta on ode.trebalo je da to bude na odredjeno vreme medjutim ja ga zovem i kazem mu da se vraca sto pre jer ne mogu bez njega.a on kao da je jedva cekao odmah rezervise prvi avion(s obzirom na to da je bio u usa prvi je bio za dva meseca)i lepo se vrati,i sad se volimo,i volimo nasu devojcicu i obecali smo da se vise nikada necemo rastajati...znaci zavisi od veze

Slazem se. Sve zavisi od veze :wink:

xox_Pcelica_xox:
Ja i moj momak smo udaljeni 15,564 km! On u Jugi a ja u Australiji. :cry:
Nismo se vidjeli evo 9 mjeseci... :( I moram cekati jos godinu dana da ga ponovo vidim. Ali ubjedjena sam da je pravi za mene, a i on je isto tako.. Volimo se do neba! Ni daljina to ne moze unistit. ~ Daljina je za ljubav isto sto i vjetar za vatru, malu ugasi, a veliku jos vise raspiri ~
. :)
Pozdrav... CMOKIC

Ajd neko meni da objasni (sve je bez uvrede), kako ti 1986 godiste znas da je On taj pravi. Ma da nije malo rano za to...il sam ja pobrkala nesto?????? :roll:

mala natasa:
xox_Pcelica_xox:
Nismo se vidjeli evo 9 mjeseci... :( I moram cekati jos godinu dana da ga ponovo vidim. Ali ubjedjena sam da je pravi za mene, a i on je isto tako.. Volimo se do neba! Ni daljina to ne moze unistit. ~ Daljina je za ljubav isto sto i vjetar za vatru, malu ugasi, a veliku jos vise raspiri ~
Pozdrav... CMOKIC

Ajd neko meni da objasni (sve je bez uvrede), kako ti 1986 godiste znas da je On taj pravi. Ma da nije malo rano za to...il sam ja pobrkala nesto?????? :roll:

Objasnjenje jednostavno
Kad si mladji, jace volis, vise se zaljubis, vise verujes u ljubav, pa ti se cini da je to ono pravo.
Kasnije spoznas prave vrednosti :D

A sad samo komentar na one koji po nekoliko godina cekaju svoju drugu polovinu, vreme koje porovedete sa tim nekim ko vas poseti jednom u pet sest meseci, je sigurno puno strasti jer se uzelite jedno drugog itd.. (sto je super) Ali valjda jedini nacin da spoznate da li je neko za vas je da intenzivno tj. svakodnevno provedete vreme sa voljenom osobom (po mogucnosti da zivite zajedno a ne da se kvalitet veze proverava daljinom. Ta vrsta (ako smo odvojeni)testa pali na nekoliko meseci ali kad su godine u pitanju to gubi svaki smisao. To znaci da vam oboma vise odgovara da imate svoje vreme, i da se samo vidite u tih nekoliko dana. Pri tome stvara privid da veza postoji a ustvari je nemate.

xox_Pcelica_xox:
Pozdrav... CMOKIC

hahah finally someone with a really positive answer!! dont give up!!
ja sam u torontu a decko u beogradu. poslednji put smo se videli u avgustu i evo jos nekih 6 meseci pa cemo opet.
~ako se volite i borite da ta ljubav sto vise potraje onda je apsolutno sve moguce..

oxox

Nisam verovao u ljubav na daljinu... Chak i sada sumnjam. Ali desilo mi se da budem veoma blizu tome da se zaljubim u nekoga ko je daleko... Bio sam spreman da popustim s tim stavom... Ali, dok sam ja shvatio sta se desilo, bilo je kasno. Kad si rezervisan u pocetku, druga strana misli da ti nije stalo... :(

A zasto nisam verovao u ljubav na daljinu? Mislim da to previse boli... Nisam hteo da budem povredjen...

probaj! sta mozes da izgubis? i onako bi bila tuzna da to prekines. ko zna? mozda je bas on covek tvog zivota!!! fino ste se organizovali i to je ujedno jako bitno! ne znam koliko ste zajedno, ali to ne menj moje misljenje!! :D moj savet je: poslusaj svoje srce!!! ono najbolje zna! i kakvu god odluku budes donela, moras je biti dosledna do kraja!!! zelim ti puno srece!!!! :D :D :D

Ako je izvesno smanjenje daljine u bliskoj budućnosti , onda je sve samo mali neprijatan dogadjaj.

Ako je to nešto hronično , onda vas pitam :
Čemu život služi , da kao sanjalice sanjarite ili živite . Zašto bi ovaj život posvetili čekanju....da sačekate sledeći......Naravno mera je uvek zlato.Ni brzopletost neće doneti ništa dobro i trajno...

Back