Ljubav na daljinu?? da li je moguca?

gatoula

Početnik
Poruka
1
Upoznala sam se da deckom koji mi se svideo mnogo i ja njemu,naravno ;) izasli smo 2 puta, nazalost, jer je morao da ode zbog faxa u Englesku vraca se z 15ak dana ali cu u medjuvremenu ja da odem :( ...Baksuz sam nevidjeni ..i sada culi smo se par puta ali ima3 dana ne javlja se uopste.Znam da ne mogu da ocekujem nista ali bih zaista volela da bude nesto od toga..ne mogu a da ne pokusam bar ..Sta mislite o tome?? sta da radim?

kađu da je daljina za ljubav kao vetaz za vatru - malu i slabu ugasi a veliku rasplamsa...
a ovo vaše nije ni plamičak

lično ne verujem u veze na daljinu, ne vidim smisao da nemam pored sebe onog koga volim da yajedno učestvujemo u problemima i radostima
skajp ne greje promrzle prste niti možeš da se ušuškaš u monitor kao u njegovo naručije...

ne kažem da svaka veza koja u jednom periodu zahteva odvojenost (pre svega posao) ne može da uspe
uspeva ako je to vreme odvajanja vremenski ograničeno, i po meni kratko i ako zaista rešava egzistencijelni problem, i ako je veza prava

a vaša nije ni počela

Upoznala sam se da deckom koji mi se svideo mnogo i ja njemu,naravno ;) izasli smo 2 puta, nazalost, jer je morao da ode zbog faxa u Englesku vraca se z 15ak dana ali cu u medjuvremenu ja da odem :( ...Baksuz sam nevidjeni ..i sada culi smo se par puta ali ima3 dana ne javlja se uopste.Znam da ne mogu da ocekujem nista ali bih zaista volela da bude nesto od toga..ne mogu a da ne pokusam bar ..Sta mislite o tome?? sta da radim?

Znaš kako kažu...
"Jedan prob'o pa se usr'o"
Probaj i vidi šta će biti... Ako ti već jako dopada,
Ako ništa drugo - pošto si verovatno mlada, može da posluži za nauk.

Poslednja izmena:
meni bi takva veza najviše odgovarala u ovom trenutku, al neće niko da održava vezu onakvom kakvu ja viziju imam,
pa ja bi da se vidimo jednom dvaput mesečno ostatak vremena imamo oboje da dišemo
on radi šta oće negde u drugom gradu i mene to ne interesuje niti dotiče,
al svi su nešto zapeli za neka vezivanja nešto svaki dan gledanje šetanje spavanje, pa i moja generacija nemam pojma o čemu se radi.
tako da ja mislim da je veza na daljinu izvanredna stvar i odlična stvar samo ako ti tajmingu odgovara

Back