Izlazili su i odgovori s ovog foruma u "Blicu", pa vi pazite sta pricate... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:"Sve prave ljubavi su nesrecne!", kazete.
Moja je bila i prosla nesrecno, to bi znacilo da ja vise nema sta da trazim... jer kazu i da "Samo jedna ljubav je prava!"
OK sve je to lepo, a jel moze sad neko da mi kaze zasto mi volimo i sta je to ljubav zapravo?
Davanje i primanje, uf ovo zvuci tako... uf nemam reci!
I u "Politici"... Tako sam i saznala za forum...Gazdarica:Izlazili su i odgovori s ovog foruma u "Blicu", pa vi pazite sta pricate... 8)
Snezna_kraljica:I u "Politici"... Tako sam i saznala za forum...Gazdarica:Izlazili su i odgovori s ovog foruma u "Blicu", pa vi pazite sta pricate... 8)
Gazdarica:Mudrice, ja se uopste ne salim...
Jesenas su nas pomno pratili i objavljivali dijelove nekih topica u svom feljtonu o sexu...![]()
...Profesiju PSIHOLOG...MUDRICA:Gazdarica:Mudrice, ja se uopste ne salim...
Jesenas su nas pomno pratili i objavljivali dijelove nekih topica u svom feljtonu o sexu...![]()
Ma, verujem ti ja, Gazdarice.
Meni je pravo da ti kazem bas skroz svejedno da li ce objaviti ili ne, da li je o seksu ili kulinarstvu ili ribolovu... :wink:
kojote:...Profesiju PSIHOLOG...MUDRICA:Gazdarica:Mudrice, ja se uopste ne salim...
Ma, verujem ti ja, Gazdarice.
Meni je pravo da ti kazem bas skroz svejedno da li ce objaviti ili ne, da li je o seksu ili kulinarstvu ili ribolovu... :wink:![]()
...vi i treba da "brinete" o svim segmentima socijusa, o KULINARSTVU i RIBOLOVU - NAROCITO!
:wink: