Ljubav je slepa

ne znam, nisam ja iz te price, nit gledam tv, nit pratim trendove. kod nas su zene ocajne ne zbog seksa i grada, nego zato sto nemaju posla, para, imaju probleme u porodici i sl. cijelo drustvio je u rcuku.
moj odbrambeni mehanizam je da vodim svoj zivot i gledam svoja posla, kako bi mi u tom zivotu bilo ljepse i sadrzajnije.

Da je Srbija normalna drzava i on i vi biste lepo u zatvor na jedno 5 godina, da se dane dusom od vas zaebanih "jakih" momaka (praznog mozga) :lol:

Aj dodji u svet s takvom intervencijom pa vidi gde ces zavrsiti :hahaha:
Gde ti živiš-u svetu? Daj...
Sad panduri na takav poziv ne smeju da uđu u kuću! A i neće da se gnjave s tim pa namerno kasne i sat
vremena...A inače sam ja bivši,a sin aktuelni sportista-to je bilo sportski...:mrgreen:
Imamo mi komšiju u žandarmeriji,da je bio kući-sigurno bi učestvovao,ali kao civil...
Nismo mi slieđije,ali sileđijstva u kraju nema...Dobro smo organizovani-nekad bili
fudbalska ekipa na turnirima poznata-ostali ekipa...

ne znam, nisam ja iz te price, nit gledam tv, nit pratim trendove. kod nas su zene ocajne ne zbog seksa i grada, nego zato sto nemaju posla, para, imaju probleme u porodici i sl. cijelo drustvio je u rcuku.
moj odbrambeni mehanizam je da vodim svoj zivot i gledam svoja posla, kako bi mi u tom zivotu bilo ljepse i sadrzajnije.

nisam ni ja, niti me sve to zanima, ja samo prenosim ono što sam uočio...
razumem ja sve to o čemu pričaš, ali umesto da u tom slučaju gledaju da nauče nešto tu decu,
da im usade neke vrednosti koje nisu stanija i karleuša, to se ne dešava...
nije problem što mi nemamo para, problem je što smo duhom sve siromašniji...
u takvom društvu se javljaju pojave o kojima govori ova tema, ili bi bar trebala...

pa jes, necu al' to ti je ono...maki moj, radicu sve sta god pomislis.... a nema pojma sta sve mogu da smislim :roll:

- - - - - - - - - -

Gde ti živiš-u svetu? Daj...
Sad panduri na takav poziv ne smeju da uđu u kuću! A i neće da se gnjave s tim pa namerno kasne i sat
vremena...A inače sam ja bivši,a sin aktuelni sportista-to je bilo sportski...:mrgreen:
Imamo mi komšiju u žandarmeriji,da je bio kući-sigurno bi učestvovao,ali kao civil...
Nismo mi slieđije,ali sileđijstva u kraju nema...Dobro smo organizovani-nekad bili
fudbalska ekipa na turnirima poznata-ostali ekipa...

ma tis bre ****** na biciklu :hahaha:

nisam ni ja, niti me sve to zanima, ja samo prenosim ono što sam uočio...
razumem ja sve to o čemu pričaš, ali umesto da u tom slučaju gledaju da nauče nešto tu decu,
da im usade neke vrednosti koje nisu stanija i karleuša, to se ne dešava...
nije problem što mi nemamo para, problem je što smo duhom sve siromašniji...
u takvom društvu se javljaju pojave o kojima govori ova tema, ili bi bar trebala...

svako nek se spasava kako zna i umije. ja znam sta cu.

Ima nas svakakvih...
Kada krenu te priče nasilnici, žrtve, nemaština, sigurne kuće.... Ako te neko drži u pat poziciji pa nemaš mogućnost da se spasiš, nije da te primorava da kačiš slike "srećne porodice" po društvenim mrežama...
U suštini i muškarci i žene rade jedni drugima grozne stvari i opraštaju i tolerišu koješta...

pa evo ti pročitaj samo šta je Katcha pisala,
i kakve su žene tamo kod nje...
kod nas se pod uticajem sex i grada i ostalih serija, da ne kažem kanala za širenje promiskuiteta,
sve više žena i devojaka našlo...
starlete su sve popularnije i sve je više klinki koje, zbog toga što ih roditelji nisu vaspitavali i bavili se njima na vreme,
žele da žive takav život...
plus imaš i one keve koje svoje ćerke stimulišu da nadju nekog budžu i bogataša,
da se ne bi mučila kao ona, jer je volela njenog oca, a onaj sa puno para je želeo,
al se zajebala, pa da i njena ćera ne mora da se muči...:roll:

nema tu mesta za poštena čoveka i domaćina ja da ti kažem!

To ti je uvek tako bilo...i to mnogo vise ranije nego sada. Ali ljudi idealizuju proslost i uvek se gledalo da li je on bogat domacin, iz kakve kuce, da li je oficir ili seljak....od kada je sveta i veka.

Jednu moju drugaricu( nije premlada - 34 :malav:) muž je pretukao toliko da je 7 dana ležala na traumatologiji. Bio je pijan a ona ga je zvala desetak puta da dodje kući jer su obe cerkice bile bolesne, pa da joj pomogne. Došao je i prebio ju.
Dolazila policija, napisala prijavu, ona se posle toga odselila kod mame.

Ta je afera bila pre tri meseca. Sad vidim na FB, kaci slike sa subotnjeg iventa - grli se i ljubi sa njim. Dvaput sam proverio.
Kako? Zašto?:(
Ljubav je slepa :(

Priznaj da ti se jedino radi o tome sto ti je lik ussrao snosku, koja je bila u najavi. To tebe boli, a ne sto je ona dobila batine. :mrgreen:

@tema: mazohizam je siroko zastupljen kod zena. Bar ju je mlatio u svoja cetiri zida. Najjaci su mi likovi koji na svadbi pocnu da mlate zenu. :dash:

Tipa ovaj... :mrgreen:

Priznaj da ti se jedino radi o tome sto ti je lik ussrao snosku, koja je bila u najavi. To tebe boli, a ne sto je ona dobila batine. :mrgreen:

@tema: mazohizam je siroko zastupljen kod zena. Bar ju je mlatio u svoja cetiri zida. Najjaci su mi likovi koji na svadbi pocnu da mlate zenu. :dash:

Tipa ovaj... :mrgreen:

Nije Pivce svega mi. Missim, mlatnuo bih ja nju mit q rado al nema od toga ništa. To sam se zezao sa Emocijom :)

Љубав је лепа.

- - - - - - - - - -

Да коментаришем видео озгО. Таква што је попила шамар ће цео живот у браку трпети такве шамаре и правдати га: ма није он крив, само је нерасположен, ма није он крив само је имО проблема на послу..

Back