De bate mi navedi neko živo biće kome je usadjeno u gen da bude zlostavljano? Nemoj bate lupati
mogo bi ja tek tako, sa foruma ako osh.. al' necem jer sam fin...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De bate mi navedi neko živo biće kome je usadjeno u gen da bude zlostavljano? Nemoj bate lupati
mogo bi ja tek tako, sa foruma ako osh.. al' necem jer sam fin...
Gde ti živiš-u svetu? Daj...Da je Srbija normalna drzava i on i vi biste lepo u zatvor na jedno 5 godina, da se dane dusom od vas zaebanih "jakih" momaka (praznog mozga)
Aj dodji u svet s takvom intervencijom pa vidi gde ces zavrsiti![]()
ne znam, nisam ja iz te price, nit gledam tv, nit pratim trendove. kod nas su zene ocajne ne zbog seksa i grada, nego zato sto nemaju posla, para, imaju probleme u porodici i sl. cijelo drustvio je u rcuku.
moj odbrambeni mehanizam je da vodim svoj zivot i gledam svoja posla, kako bi mi u tom zivotu bilo ljepse i sadrzajnije.
Gde ti živiš-u svetu? Daj...
Sad panduri na takav poziv ne smeju da uđu u kuću! A i neće da se gnjave s tim pa namerno kasne i sat
vremena...A inače sam ja bivši,a sin aktuelni sportista-to je bilo sportski...
Imamo mi komšiju u žandarmeriji,da je bio kući-sigurno bi učestvovao,ali kao civil...
Nismo mi slieđije,ali sileđijstva u kraju nema...Dobro smo organizovani-nekad bili
fudbalska ekipa na turnirima poznata-ostali ekipa...
nisam ni ja, niti me sve to zanima, ja samo prenosim ono što sam uočio...
razumem ja sve to o čemu pričaš, ali umesto da u tom slučaju gledaju da nauče nešto tu decu,
da im usade neke vrednosti koje nisu stanija i karleuša, to se ne dešava...
nije problem što mi nemamo para, problem je što smo duhom sve siromašniji...
u takvom društvu se javljaju pojave o kojima govori ova tema, ili bi bar trebala...
StaniMirno-popu Šimi ukrali bicikli...pa jes, necu al' to ti je ono...maki moj, radicu sve sta god pomislis.... a nema pojma sta sve mogu da smislim
- - - - - - - - - -
ma tis bre ****** na biciklu![]()
pa evo ti pročitaj samo šta je Katcha pisala,
i kakve su žene tamo kod nje...
kod nas se pod uticajem sex i grada i ostalih serija, da ne kažem kanala za širenje promiskuiteta,
sve više žena i devojaka našlo...
starlete su sve popularnije i sve je više klinki koje, zbog toga što ih roditelji nisu vaspitavali i bavili se njima na vreme,
žele da žive takav život...
plus imaš i one keve koje svoje ćerke stimulišu da nadju nekog budžu i bogataša,
da se ne bi mučila kao ona, jer je volela njenog oca, a onaj sa puno para je želeo,
al se zajebala, pa da i njena ćera ne mora da se muči...
nema tu mesta za poštena čoveka i domaćina ja da ti kažem!
Jednu moju drugaricu( nije premlada - 34) muž je pretukao toliko da je 7 dana ležala na traumatologiji. Bio je pijan a ona ga je zvala desetak puta da dodje kući jer su obe cerkice bile bolesne, pa da joj pomogne. Došao je i prebio ju.
Dolazila policija, napisala prijavu, ona se posle toga odselila kod mame.
Ta je afera bila pre tri meseca. Sad vidim na FB, kaci slike sa subotnjeg iventa - grli se i ljubi sa njim. Dvaput sam proverio.
Kako? Zašto?
Ljubav je slepa![]()
Priznaj da ti se jedino radi o tome sto ti je lik ussrao snosku, koja je bila u najavi. To tebe boli, a ne sto je ona dobila batine.![]()
@tema: mazohizam je siroko zastupljen kod zena. Bar ju je mlatio u svoja cetiri zida. Najjaci su mi likovi koji na svadbi pocnu da mlate zenu.
Tipa ovaj...