Ljubav ili seks?

Richard III

Domaćin
Poruka
3.892
Da morate da birate, a pod prinudom neke svetske diktature recimo, da se doživotno odreknete ljubavi ili da se doživotno odreknete seksa, šta biste izabrali? Dakle, opcija nije mešovit odgovor, nego baš morate da odaberete. I dodatno pitanje - šta mislite da bi većina čovečanstva izabrala u slučaju takve ponude?

Bilo bi mi teško, ali intima, doživljaj mira pored nekog koga voliš, briga, zagrljaj... morala bih odbaciti sex. Obrnuto mi ništa posebno ne bi značilo, njega se odričem i sada (sexa bez ljubavi).
Delimično se slažem. ALI... Siguran sam da nisi uvek imala seks iz ljubavi. Verujem da je uvek postojala ta neka naklonost, simpatija, intrigiranost.... ali ljubav u pravom smislu te reči, to ne verujem. Ukoliko grešim, čestitam slučaj.

Delimično se slažem. ALI... Siguran sam da nisi uvek imala seks iz ljubavi. Verujem da je uvek postojala ta neka naklonost, simpatija, intrigiranost.... ali ljubav u pravom smislu teali reči, to ne verujem. Ukoliko grešim, čestitam slučaj.
Pa i nisam uvek imala zato i kažem. Imala sam dakle sex kao sex , zato i znam da mi to nije ništa posebno. Posebno sa mojim bivšim. Nije umeo ni da drema pored mene, ni poljubi u čelo, pomazi. Sex kao sex, hm, super je to, erekcija, itd, ali ako se to radi sa osobom sa kojom se ne volim ne prija mi ništa. Ovde kaže sex BEZ ljubavi, tako piše u temi. Ništa bolje od - oboje, ali nije tema

Mogu li da biram između ljubavi, seksa i vrućih čvaraka?
1636825601242.png

Pa i nisam uvek imala zato i kažem. Imala sam dakle sex kao sex , zato i znam da mi to nije ništa posebno. Posebno sa mojim bivšim. Nije umeo ni da drema pored mene, ni poljubi u čelo, pomazi. Sex kao sex, hm, super je to, erekcija, itd, ali ako se to radi sa osobom sa kojom se ne volim ne prija mi ništa. Ovde kaže sex BEZ ljubavi, tako piše u temi. Ništa bolje od - oboje, ali nije tema
Nikad ono, strast, žudnja, inspiracija, nek ide život.....??? Za to da je najlepše kad je oboje potpuno se slažem. Sa svakom sledećom koju voliš sve je lepše.

Nikad ono, strast, žudnja, inspiracija, nek ide život.....??? Za to da je najlepše kad je oboje potpuno se slažem. Sa svakom sledećom koju voliš sve je lepše.
Pa ti si "nov" ovde... )))
strast, žudnja, za mene je to ljubav, jer ja kada žudim za nekim uvek je to povezano sa ličnošću te osobe... nije to ono neka idealna ljubav, ali za mene je svaka ljubav - ljubav.

Pa ti si "nov" ovde... )))
strast, žudnja, za mene je to ljubav, jer ja kada žudim za nekim uvek je to povezano sa ličnosti te osobe... nije to ono neka idealna ljubav, ali za mene je svaka ljubav - ljubav.
I tako se zaljubis u nekoga za ceo zivot i zudis tako za njim ceo zivot?
Kako to bude? Probudis se, stavis stolicu pored njega dok spava i gledas ga zezhnim ocima? Loskakujes obrvama a zenice igraju?

Back