red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
..jel vam pomalo dosta svega?Da li coveku moze da dosadi,i da mu se konacno zgadi sva ta emocionalna i seksualna peripetija,i da se jednostavno okrene i kaze ,,Fak it,,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si emocionalni vampir srebrna guzicene mere, gladan sam osećanja to me hrani
samo pitam necu da odjasem u zalazak sunca kao usamljeni..kao..kao..ono taj neki..ju bebicka WTF?![]()
..jel vam pomalo dosta svega?Da li coveku moze da dosadi,i da mu se konacno zgadi sva ta emocionalna i seksualna peripetija,i da se jednostavno okrene i kaze ,,Fak it,,![]()
ova tema nece uspeti.
..jel vam pomalo dosta svega?Da li coveku moze da dosadi,i da mu se konacno zgadi sva ta emocionalna i seksualna peripetija,i da se jednostavno okrene i kaze ,,Fak it,,![]()
Nema to veze sa sexom,sex je samo manifestator trenutnog bljeska iz malog mozga o drushtveno-socialnom samonametnutom silovanju.
Mozak ti se za tren budi-u prevodu,oce da dishe,sex je samo najviralnija pojavna manifestacija na koju se prvo tako oslobodjen stega debilizama fokusira.
Bez brige,brzo ce te proci te subverzivne misli i opet cesh biti srecna i moci da se lolash sa drugarima s foruma.![]()
za seks uvek postoji dobar razlog i dobra volja,a i ne pricamo o meni vec sam postavila pitanje vama..mislim da se previse toga radi i namece sav taj seks i to silno voljenje..umesto da se jednostavno uradi i ne daje se previse sirine svemu tome ceo svet preteruje..Nema to veze sa sexom,sex je samo manifestator trenutnog bljeska iz malog mozga o drushtveno-socialnom samonametnutom silovanju.
Mozak ti se za tren budi-u prevodu,oce da dishe,sex je samo najviralnija pojavna manifestacija na koju se prvo tako oslobodjen stega debilizama fokusira.
Bez brige,brzo ce te proci te subverzivne misli i opet cesh biti srecna i moci da se lolash sa drugarima s foruma.![]()
ne mere, gladan sam osećanja to me hrani
Može, zato ja oću sad da me svi ostave na miru i da meditiram o smislu života i neprekidnom cikličnom kretanju svih entiteta u univerzumu.. E, i da spavam
Može, zato ja oću sad da me svi ostave na miru i da meditiram o smislu života i neprekidnom cikličnom kretanju svih entiteta u univerzumu.. E, i da spavam
Brate Vulfe, i ti si, cini mi se, zreo za manastir.