Ljubav i strah...

hahaha...

Da bi bio takav lav ne možeš biti to što sad jesi... Ali ne želim da urušim te nade... Ženama treba izazov, treba istinska dubina, nešto po čemu će da istražuju, nešto što će ih ostaviti bez teksta, to je ono gde jednostavno ne mogu da odole, za tebe sumnjam da si došao u taj stadijum jer ne vidim tu neku dubinu ako ti je problem nešto tako jednostavno kao pismenost, bez namere da vređam. :)

Svako dobro junače :)
Ti si žrtva ženskih emocija, čuvaj se dečko... :lol:

A da bi se uverio ko sam, ako to možeš da shvatiš, pogledaj susednu temu, šta pišem sa Shojom. :lol:

Ti si žrtva ženskih emocija, čuvaj se dečko... :lol:

A da bi se uverio ko sam, ako to možeš da shvatiš, pogledaj susednu temu, šta pišem sa Shojom. :lol:

A šta ćeš, ja sam ti takav, emotivac. :)

Uverio sam se ko si, pokušavaš jednu damu da zbrzaš, smuljaš, da je predstaviš kao nešto nakaradno, sram te bilo. :) Ali sam uvek bio gospodin te se neću mešati u vaš odnos. :)

A šta ćeš, ja sam ti takav, emotivac. :)

Uverio sam se ko si, pokušavaš jednu damu da zbrzaš, smuljaš, da je predstaviš kao nešto nakaradno, sram te bilo. :) Ali sam uvek bio gospodin te se neću mešati u vaš odnos. :)
:ok:

OK si ti bratac, samo imamo druge talasne dužine :lol:

I potpuno pogrešno zaključuješ, nije mi amera da zbrzam damu... Da sam to hteo, to bih drugačije uradio, a ne ovako... :lol:

:ok:

OK si ti bratac, samo imamo druge talasne dužine :lol:

I potpuno pogrešno zaključuješ, nije mi amera da zbrzam damu... Da sam to hteo, to bih drugačije uradio, a ne ovako... :lol:

Definitivno nismo na istoj frekvenciji. :)

Neke malograđanske, površne igre i manipulacije su za mene bljutave, to nikada nisam voleo, to ostavljam za manje inteligentne, ali ne vidim zašto osuđivati nekoga ko misli da može više od toga? Pusti neka dokaže svako sebe... :) Ja lično nemam afinitete neke ovde, ovo mesto ne vidim kao poligon za igru sa nekim velikim umovima, ovde je uglavnom ogoljeno "hoćeš-nećeš", ali ne vidim zašto je to tebi toliki problem, praviš se da si ih nešto pročitao a ovamo ih navlačiš u neke jeftine hotele, želiš samo da im dižeš noge, dok te neka ženica i sitna dečica čekaju kod kuće, veruju u tebe?

Ne mangupiraj se mangupima. :) Uzdravlje. :)

Dešavalo mi se da, u nekim slučajnim situacijama, na zabavama, javnim mestima, budem u okruženju žena, i što je normalno, zapadnem nekoj za oko.

Bliskost trenutna, neko površno upoznavanje na nivou kulture, od strane poznanika, prijatelja, još više utiče na bliskost, gde dama nakon toga pokaže neverovatno jake emocije, neverovatno veliku strast...

I nakon kračeg razgovora, često onako površnog, dama jednostavno blokira...

Često me to iznenađivalo, i nisam smeo da insistiram ni na čemu. U nekim slučajevima navede me da je pozvem u mrak, u samoću, da podelimo strasti, ali One nisu htele, i pored toga što se raspamečuju...

E sad, objasnite ovu pojavu, pojavu straha, nasilnog odbijanja, odbijanja same sebe, svojih osečanja i emocija... :lol:

da nisi prdno u sred razgovora?

тебе као тог човека из приче апсолутно не треба да занима та појава, посебно не да ти неко исту објасни
тебе треба само да занима како ту жену да насмејеш човече

тебе као тог човека из приче апсолутно не треба да занима та појава, посебно не да ти неко исту објасни
тебе треба само да занима како ту жену да насмејеш човече
U takvoj situaciji čovek zaboravi da je na zemlji, da postoji, ako si razumela o čemu se radi... :lol:

Back