Ljubav i strah...

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
tumblr_lmc2kbQVTT1qzktvvo1_500_large.jpg

Dešavalo mi se da, u nekim slučajnim situacijama, na zabavama, javnim mestima, budem u okruženju žena, i što je normalno, zapadnem nekoj za oko.

Bliskost trenutna, neko površno upoznavanje na nivou kulture, od strane poznanika, prijatelja, još više utiče na bliskost, gde dama nakon toga pokaže neverovatno jake emocije, neverovatno veliku strast...

I nakon kračeg razgovora, često onako površnog, dama jednostavno blokira...

Često me to iznenađivalo, i nisam smeo da insistiram ni na čemu. U nekim slučajevima navede me da je pozvem u mrak, u samoću, da podelimo strasti, ali One nisu htele, i pored toga što se raspamečuju...

E sad, objasnite ovu pojavu, pojavu straha, nasilnog odbijanja, odbijanja same sebe, svojih osečanja i emocija... :lol:

Poslednja izmena:
Većina žena ima predstavu u svojoj glavi o muškoj figuri, muškom aspektu kojeg nerijetko idealizuju i kojeg svijesno ili ne traže cijelog života. Kada upoznaju nekog novog muškarca i primjete da se neki (ne mora baš svi) njegovi kvaliteti poklapaju sa muškim aspektom za kojim traga, strast se automacki razbukti do te mjere da taj muškarac čak i ne mora mnogo da se trudi, jer je njen um godinama prije toga odradio sve pripreme. Ta snažna bura emocija jeste iluzija zaljubljenosti, ali je ona mnogo jača od zaljubljenosti koju muškarac osjeti na prvu loptu ma koliko tu ženu smatrao kvalitetnom. Neke žene se prepuštaju tom osjećaju bez obzira na sve, dok neke imaju strah da ne budu povrijeđene posebno ako taj muškarac ima već ženu, ili živi u inostranstvu. U pitanju je čista ocjena da ma koliko ona željela tog muškarca, u stvarnosti on nju neće moći da voli na način na koji je njoj to potrebno.

Au bre covece, pa koja ce postena zena odmah da odleti u zbunje sa tobom, a tek te upoznala :lol:
Nisi razumela situaciju, tekst :lol:

To su momenti kad žena nemože da razmišlja, kad je u blokadi... Da li si kad doživela to? :lol:

- - - - - - - - - -

U sustini,nisi pitao nista vec cisto da se pohvalis,a?
Ti nevidiš pitanje? Barem osnovno, koje je jasno, a posebno što je cela tema sama po sebi pitanje...

Nisi razumela situaciju, tekst :lol:

To su momenti kad žena nemože da razmišlja, kad je u blokadi... Da li si kad doživela to? :lol:

Kao sto vidis stavila sam smajlija, ali ajde :lol:

Da, jesam, i sta sa tim? Ako te neko do te mere napali ne znaci i da treba odmah da rasiris noge.

- - - - - - - - - -

Nije flert, već GROM IZ VEDRA NEBA!

Grom te spalio.

Većina žena ima predstavu u svojoj glavi o muškoj figuri, muškom aspektu kojeg nerijetko idealizuju i kojeg svijesno ili ne traže cijelog života. Kada upoznaju nekog novog muškarca i primjete da se neki (ne mora baš svi) njegovi kvaliteti poklapaju sa muškim aspektom za kojim traga, strast se automacki razbukti do te mjere da taj muškarac čak i ne mora mnogo da se trudi, jer je njen um godinama prije toga odradio sve pripreme. Ta snažna bura emocija jeste iluzija zaljubljenosti, ali je ona mnogo jača od zaljubljenosti koju muškarac osjeti na prvu loptu ma koliko tu ženu smatrao kvalitetnom. Neke žene se prepuštaju tom osjećaju bez obzira na sve, dok neke imaju strah da ne budu povrijeđene posebno ako taj muškarac ima već ženu, ili živi u inostranstvu. U pitanju je čista ocjena da ma koliko ona željela tog muškarca, u stvarnosti on nju neće moći da voli na način na koji je njoj to potrebno.
:ok:

Sve razumela, pametnica, duša... :heart::cmok:

- - - - - - - - - -

kontam da tu rade jos one moralne kocnice i pored sve svoje zelje,kao nemoj biti laka sta ce reci svet hahahah
Ne. To je trenutak susreta sa nekim ko joj oduzme svo telo, dušu, srce, pamet, a muškarac tog momenta to nezna, sve dok ne primeti kasnije... :lol:

E moj romantični prijatelju,gdje je tu romantika???????
Ipak su većina muškaraca, samo muškarci:(
Draga moja prijateljice, radi se slučajnom iznenadnom susretu, gde se sve kasnije odvija, ali retko kad žene u tom slučaju upuste se u bilo šta.

Imao sam slučaj, gde mi je jedna rekla o čemu se radi, tj, zašto je ona POBEGLA, da pobegla glavom bez obzira, sa jednog prijema u kome je bilo muzike i plesa...

Nije izdržala, oduzele joj se noge, srce skamenilo, osetila je užasan strah, i pobegla...

I dosta kasnije, znala je da objasni, da taj strah je ustvari strah od zaljubljenosti, od oga da je naletela na nekog pred kojim je potpuno u njegovoj vlasti, i da je nemočna, ako se upusti, neče više nikad moći da se odupre njemu, i da če patiti celog života... :lol:

Poslednja izmena:
Kao sto vidis stavila sam smajlija, ali ajde :lol:

Da, jesam, i sta sa tim? Ako te neko do te mere napali ne znaci i da treba odmah da rasiris noge.

- - - - - - - - - -

Grom te spalio.
Hehe, zaboravih da moram obratiti pažnju kad si ti u pitanju... :lol:

Nemože, ja sam i MUNJA! Ja sam taj koji žarim i palim.. :lol:

- - - - - - - - - -

hm pa svako od nas ima neke svoje granice i očekivanja
često na pitanje zašto? ne postoji odogovr koji nas može zadovoljiti :(
Da, u večini sličajeva... :lol:

tumblr_lmc2kbQVTT1qzktvvo1_500_large.jpg

Dešavalo mi se da, u nekim slučajnim situacijama, na zabavama, javnim mestima, budem u okruženju žena, i što je normalno, zapadnem nekoj za oko.

Bliskost trenutna, neko površno upoznavanje na nivou kulture, od strane poznanika, prijatelja, još više utiče na bliskost, gde dama nakon toga pokaže neverovatno jake emocije, neverovatno veliku strast...

I nakon kračeg razgovora, često onako površnog, dama jednostavno blokira...

Često me to iznenađivalo, i nisam smeo da insistiram ni na čemu. U nekim slučajevima navede me da je pozvem u mrak, u samoću, da podelimo strasti, ali One nisu htele, i pored toga što se raspamečuju...

E sad, objasnite ovu pojavu, pojavu straha, nasilnog odbijanja, odbijanja same sebe, svojih osečanja i emocija... :lol:

Ja ne kapiram ovo:think:

i zašto propagiraš pušenje na forumu? :evil:
Pušenje ima jako veliki duhovni značaj, a ti, ako to nerazumeš, onda gledaj... :)

- - - - - - - - - -

Meni se dešavalo. Da npr pridje mi devojka, ili ja budem u društvu nekih devojaka, i ni da beknem. Ko u onoj čorbinoj pesmi "Ja neumem u dvoje da trajem" Kao da postaneš neko drugi
:ok:

Aha, obrnuta situacija :lol:

I meni se desilo, par puta... Odsekle mi se noge, kad mi prišla, mislim da mi srce stalo, prestao sam da dišem.... :)

Usta nisam mogao da otvorim, samo sam klimnuo nekoliko puta glavim, na pitanja... I normalno, izvisio. Došlo mi da pobenem, neznam gde, prosto da propadnem u zemlju... :lol:

Poslednja izmena:

Back