Ljubav i greh

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Boris SC

Ističe se
Poruka
2.557
Nisam navikao da pratim sapunice, medjutim ovo je jedna koja je uspela da mi zavrti pamet...
Ne znam kako sam poceo da pratim, ali nakon nekoliko epizoda ovo je postala moja omiljena serija i nesto sto se definitivno ne propusta...
Obozavam humor u seriji kao i glumacku postavu koja je i vise nego izvanredna...
I muzika je extra...
Inace, po merenjima gledanosti, ovo je treca po redu najgledanija serija u Srbiji trenutno!
Sta jos reci osim da je mnogo mnogo volim...
Da li je vi gledate? Sta mislite o njoj?
Neverovatno je kako se u svakoj epizodi desi nesto neocekivano sto jednostavno ostavlja bez daha...
Omiljeni like mi je Agata Mersenario.Koja kraljica...

Boze, kakav kraj!!!
Jedina serija u kojoj se ovako zavrsava...
Ispostavilo se da je cela serija bila Natalijin san i da u poslednjoj sceni nastavlja tamo gde je stala u prvoj...Veoma neobicno...
Jeste li gledali? Sta mislite? Svidja li vam se kraj?
Meni bas i ne...:(

Boze, kakav kraj!!!
Jedina serija u kojoj se ovako zavrsava...
Ispostavilo se da je cela serija bila Natalijin san i da u poslednjoj sceni nastavlja tamo gde je stala u prvoj...Veoma neobicno...
Jeste li gledali? Sta mislite? Svidja li vam se kraj?
Meni bas i ne...:(

Gledala sam seriju,doduše ne redovno,ali kraj ..pa nisam ni skontala da je to bio samo san.
Verovatno zato što nisam redovno gledala...
A šta je inače, bilo sa Agatom i Ines?
Kako su one završile?

Agati je presudjena smrtna kazna i zavrsila je na elektricnoj stolici, a za Ines se ne zna...
Ona je upucala Nataliju i od tog trenutka serija se vraca u "realnost". Samo mozemo da zakljucimo da je prosla nekaznjeno, bar ja tako volim da mislim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back