ljubav, brak, deca, dosada, prezir, razvod, sta posle

• Začetnik teme Začetnik teme noisy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
capro:
noisy:
narocito me interesuje sta o ovoj temi misli zenska populacija sa ovakvim iskustvom...a muskarci, gde ste vi tu? :idea:
E posle si prsla sestro, salim se naravno za ljubav uvek ima vremena, a u srcu se kriju mnoge tajne za koje nikad neces ni saznati. Neko rece koristi mozak ha ha :lol:
:twisted: ovo se zove kulturna razmena mišljenja :twisted: ako je neko postavio temu, to znači da svako ima pravo da iznese svoje mišljenje :P umesto toga Veco, ovde su neki da bi se rugali, nipodaštavali, jer umesto da nešto napišu u prilog teme oni samo vređaju :roll: i ti ovakve nazivaš prijateljima :?:

olbrajt:
capro:
olbrajt:
vecavestica:
foliranje:
capro:
noisy:
narocito me interesuje sta o ovoj temi misli zenska populacija sa ovakvim iskustvom...a muskarci, gde ste vi tu? :idea:
E posle si prsla sestro, salim se naravno za ljubav uvek ima vremena, a u srcu se kriju mnoge tajne za koje nikad neces ni saznati. Neko rece koristi mozak ha ha :lol:
svaki tvoj komentar se završava sa ha ha ha :roll: mislim da ti to ne treba :twisted:
FOLIRANJE zar ne primecujes da se svaki tvoj post svodi na kritiku?
jel' mozes malo da olabavis?
:roll: [/b]a ne mogu kao ti da se svakoj bakabundi podvlačim pod kožu :roll: treba oni prvo da nauče kako se demokratski vrši razmena mišljenja :roll: šta znači posle svake rečenice: ha ha ha :twisted: smej te se deco da nam vic ne propadne :lol:
Olbrajtova ako vec ne znas nista pametno da kazes nemoj da ga tupis. Takve zene inace zovu kastrirajuce sto bi se reklo bolje muskarcu da odseku k.tu nego tebe da upozna. :evil:
ja rekoh :?: zaviri u pantalone :twisted: burazeru, tebe su davno kastrirali :!:
olbrajtova, ponasanje ti je u skladu sa nickom.
nemoj da donosis zakljucke i dajes takve izjave, bez predhodne provere. :D
PS. capro druze, cuvaj mi se........ova je brrrrrr :lol:

vecavestica:
olbrajt:
vecavestica:
foliranje:
capro:
noisy:
svaki tvoj komentar se završava sa ha ha ha :roll: mislim da ti to ne treba :twisted:
:roll: [/b]a ne mogu kao ti da se svakoj bakabundi podvlačim pod kožu :roll: treba oni prvo da nauče kako se demokratski vrši razmena mišljenja :roll: šta znači posle svake rečenice: ha ha ha :twisted: smej te se deco da nam vic ne propadne :lol:[/quote a otkud tebi pravo da se ti mešaš a ja nemam pravo
ne razumem zasto se ti mesas?
nisam tebi rekla nista.
nije mi jasno zasto ljude zoves tako kako zoves?
ovde smo svi isti.
ja sam ovde da se opustim i zato mi je lako da budem fina.
a lepo sam i vaspitana.
LEPA REC SIROKA VRATA OTVARA-to ne znaci da se nekome podvlacis pod kozu???
a posebno sto neke ljude znam i licno(ovog kome si se obratila takodje) i znam da su ok
ovo sto ti radis nije demokratska razmena misljenja vec tvoje pljuvanje po svima.
nije ti neka fora
veco, čudi me ovaj tvoj komentar :?: zašto se ja mešam :?: :!: pa moje je kao i tvoje pravo-demokratsko da odgovorim na temu :roll: a zbog čega si ti često u ulozi arbitra :P ako si sa nekim prijatelj, budi i dalje, i ja sam ovde da se opustim, a imam i prijatelja kao i ti :P bilo bi dobro da analiziraš svoje odgovore na forumu, pa ćeš videti da sam u pravu :roll: :roll: počni od pete strane :roll: zbog čega isturaš sebe uvek u odbranu drugih, kad nema razloga...tema je inače dobra...a prelistaj u nazad malo i vidi kakav je moj odgovor na temu...tako bi trebalo...da se odgovori na temu...a ne da se verbalno prepucavamo :!:

ljubav, brak, deca, dosada, prezir, razvod, sta posle.....

pa recimo da.....
posle odredjenog vremena kad prodje talas tuge i besa, najednom osetis ogromnu prazninu. srce ti se okameni do te mere da vise ne mozes ni da zaplaces.
odes u neki svoj svet, u kome si isto tako nesrecan, ali u kom nema mogucnosti da te drugi povrede........
i onda to traje neko vreme...........potom ti se ucini da pocinjes da ludis.....imas potrebu za ljudima, pocnjes da shvatas da nisi dovoljan sam sebi...........
i tako jednog dana doneses odluku...
izacicu iz svog oklopa, vraticu se medju ljude, ubedis sebe da imas dovoljno snage da zapocnes novi zivot..........
ali!!!
da li si zaista spreman?
da prevazidjes sve svoje frustracije, svoju nesigurnost, strah od neceg novog...........
da pocnes normalno da komuniciras sa okolinom, da vremenom pustis nekog u svoje srce......
i tako dalje................. i tako dalje
ako je za nekom za utehu, ustanovljeno je, da je na listi stresa, razvod braka na drugom mestu.
zato hajde da verujemo da je sav ovaj kosmar, manje vise ,,normalna,, tj. ocekivana posledica, tog postupka, i da je naravno prolaznog karaktera......... :roll:

mrvica 2:
ljubav, brak, deca, dosada, prezir, razvod, sta posle.....

pa recimo da.....
posle odredjenog vremena kad prodje talas tuge i besa, najednom osetis ogromnu prazninu. srce ti se okameni do te mere da vise ne mozes ni da zaplaces.
odes u neki svoj svet, u kome si isto tako nesrecan, ali u kom nema mogucnosti da te drugi povrede........
i onda to traje neko vreme...........potom ti se ucini da pocinjes da ludis.....imas potrebu za ljudima, pocnjes da shvatas da nisi dovoljan sam sebi...........
i tako jednog dana doneses odluku...
izacicu iz svog oklopa, vraticu se medju ljude, ubedis sebe da imas dovoljno snage da zapocnes novi zivot..........
ali!!!
da li si zaista spreman?
da prevazidjes sve svoje frustracije, svoju nesigurnost, strah od neceg novog...........
da pocnes normalno da komuniciras sa okolinom, da vremenom pustis nekog u svoje srce......
i tako dalje................. i tako dalje
ako je za nekom za utehu, ustanovljeno je, da je na listi stresa, razvod braka na drugom mestu.
zato hajde da verujemo da je sav ovaj kosmar, manje vise ,,normalna,, tj. ocekivana posledica, tog postupka, i da je naravno prolaznog karaktera......... :roll:
:idea: bravo mrvice :idea: očekujem i od drugih članova foruma da daju svoj prilog na ovu temu :idea: a ne da se prepucavaju :!: konačno da je neko shvatio šta je cilj postavljene teme :roll:

olbrajt:
capro:
olbrajt:
vecavestica:
foliranje:
capro:
noisy:
:roll: [/b]a ne mogu kao ti da se svakoj bakabundi podvlačim pod kožu :roll: treba oni prvo da nauče kako se demokratski vrši razmena mišljenja :roll: šta znači posle svake rečenice: ha ha ha :twisted: smej te se deco da nam vic ne propadne :lol:
Olbrajtova ako vec ne znas nista pametno da kazes nemoj da ga tupis. Takve zene inace zovu kastrirajuce sto bi se reklo bolje muskarcu da odseku k.tu nego tebe da upozna. :evil:
ja rekoh :?: zaviri u pantalone :twisted: burazeru, tebe su davno kastrirali :!:
E yebiga Olbrajtova opet si se ispalila izgleda da ovde ima i onih koji me znaju licno, a ti foliranje nista te nisam pitao prema tome nemoj mnogo da se..s. Za vas je kole 13 i ona je "intelektualac" pa se dopisujte do mile volje kad vec nemate smisla za salu.

capro:
olbrajt:
capro:
olbrajt:
vecavestica:
foliranje:
capro:
noisy:
E yebiga Olbrajtova opet si se ispalila izgleda da ovde ima i onih koji me znaju licno, a ti foliranje nista te nisam pitao prema tome nemoj mnogo da se..s. Za vas je kole 13 i ona je "intelektualac" pa se dopisujte do mile volje kad vec nemate smisla za salu.
na ovoj temi neki počeše da haluciniraju :?: kako i ne bi...nema teme a da se ne nakače :P žele sebe da predstave kao intelektualce...a još nisu naučili ništa od bontona :roll: oni ne uvažavaju ni dame, ni starije a ni druge autoritete :P oni bi samo da galame...pluju...nipodaštavaju...gaze preko leševa...i samo ja pa ja :roll: promašili ste temu :roll: temaje...ljubav...brak...razvod...deca...šta posle :?: ispoljite svoj intelekt na postavljenoj temi...to vam je pametnije :roll:

vecavestica:
na ovoj temi nije bilo prepucavanja i bila je ok dok se ti nisi umesala.
Olbrajtova,doticni ljudi su moji prijatelji,ja ih postujem i odgovorili su ti adekvatno tvom komentaru.
pusti nas da se igramo.
ako ti se ne svidjamo zaobidji nas
što bi bilo dobro kada bi ti pisala ustav :?: ti bi nam veco oduzela sva prava :?: tvoje prijatelje vodi kući, a pusti da još neko nešto kaže na ovoj temi :?: već drugi put si omašila temu iz srpskog :?: veco...nije tema tvoji i moji prijatelji :!: pročitaj na prvoj strani kako se zove tema :?: pokušaj da odgovoriš na to pitanje...da ne bi po treći put dobila jedinicu :roll:

foliranje:
vecavestica:
Olbrajtova,doticni ljudi su moji prijatelji,ja ih postujem i odgovorili su ti adekvatno tvom komentaru.
pusti nas da se igramo.
što bi bilo dobro kada bi ti pisala ustav :?: ti bi nam veco oduzela sva prava :?: tvoje prijatelje vodi kući, a pusti da još neko nešto kaže na ovoj temi :?: već drugi put si omašila temu iz srpskog :?: veco...nije tema tvoji i moji prijatelji :!: pročitaj na prvoj strani kako se zove tema :?: pokušaj da odgovoriš na to pitanje...da ne bi po treći put dobila jedinicu :roll:
ti ces da mi das jedinicu???
ma nemoj da me zasmejavas???
i oladi bre covece.
procitaj od pocetka pa onda diskutuj.
vidis bre da rasteras sve ljude gde god se pojavis.
samo lupas packe.
kao da su ljidi ovde da bi se sa tobom nadmudrivali.
ja postujem sa kim hocu a SA TOBOM N E C U???
KRAJ-NE UZIMAJ MOJ NIK U USTA :D

vecavestica:
foliranje:
vecavestica:
pusti nas da se igramo.
ti ces da mi das jedinicu???
ma nemoj da me zasmejavas???
i oladi bre covece.
procitaj od pocetka pa onda diskutuj.
vidis bre da rasteras sve ljude gde god se pojavis.
samo lupas packe.
kao da su ljidi ovde da bi se sa tobom nadmudrivali.
ja postujem sa kim hocu a SA TOBOM N E C U???
KRAJ-NE UZIMAJ MOJ NIK U USTA :D
:roll: bože...kako si ti nervozna...a fina devojčica...šta misliš...da li si ti nekoga rasterala :?: kako si ti isključiva...ne dao Bog da si još neka vlast...pa ti bi nas sve pohapsila...pa još da ne uzimam tvoj nik u usta...šta je ovde veco tvoje ili moje...pa ti si se poistovetila sa FORUMO-m...niko nije to očekivao od tebe :roll:

olbrajt:
capro:
olbrajt:
capro:
olbrajt:
vecavestica:
foliranje:
capro:
noisy:
na ovoj temi neki počeše da haluciniraju :?: kako i ne bi...nema teme a da se ne nakače :P žele sebe da predstave kao intelektualce...a još nisu naučili ništa od bontona :roll: oni ne uvažavaju ni dame, ni starije a ni druge autoritete :P oni bi samo da galame...pluju...nipodaštavaju...gaze preko leševa...i samo ja pa ja :roll: promašili ste temu :roll: temaje...ljubav...brak...razvod...deca...šta posle :?: ispoljite svoj intelekt na postavljenoj temi...to vam je pametnije :roll:
Haj! Ja sam novi clan. Temaje interesantna, ali mi izgledate, ovako na gomili, kao jedan los brak. Pa razvedite se vec jednom!!! Dosta je prepucavanja

Oprasta se nekome zbog sebe,ne zbog njega.Oprastanje znaci rascistiti sa prosloscu,oprastanje je kljuc za srecu,jer kidamo niti koje nas vezuju kroz razna postojanja...istinski oprostiti je put u Raj...Poput Hrista,poput Gandija...oprastam ti...carobne reci,jos ako izlaze iz srca...Presek Horizonatele Putovanja na Stazi sa Vertikalom uznesenija Bozanskom...Oprostiti...

hmmmm.... cituckam i vidim da je tvoj komentar najvise reakcija izazvao pa reko' aj i ja da dam svoj sud i.... tako je... treba zbog sebe oprostiti... reci mu "Oprastam ti , a sad lepo idi i ostavi kljuc u vratima..." ili : "Oprastam sebi sto na vreme nisam videla sitnost tvoje duse" ili : " Sve si ti u pravu 'al ja to vise necu da radim, ni da slusam , ni da gledam..." itd. Znas ima jedan deo u Bibliji koji kaze "Ne bacaj bisere pred svinju...."...

Back