narocito me interesuje sta o ovoj temi misli zenska populacija sa ovakvim iskustvom...a muskarci, gde ste vi tu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepa moja:za sve apsolutno sve treba dvoje.Znaci za novonastalu situaciju ste krivi oboje.Na pocetku je tesko a posle se prilagodis i furas dalje.Nije smak sveta i ko zna zasto je to dobro.Iz mog iskustva.Pozdravnoisy:narocito me interesuje sta o ovoj temi misli zenska populacija sa ovakvim iskustvom...a muskarci, gde ste vi tu?![]()
Super.Nisi sigurna sta hoces ali sigurno znas sta neces.noisy:ma to znam, ja sam odavno odmakla, samo me interesuje koliko kosta novi osmeh i samopouzdanje neke druge ljude, ja znam koliko je mene kostalo, i jos nesto, znam da nikad ne bih nazad...
A nije ni vazno :wink:noisy:hahahahahahahaha neces verovati ZNAM, ali kad malo bolje razmislim to bas i nije mnogo smesno
vecavestica:A nije ni vazno :wink:noisy:hahahahahahahaha neces verovati ZNAM, ali kad malo bolje razmislim to bas i nije mnogo smesno
noisy:narocito me interesuje sta o ovoj temi misli zenska populacija sa ovakvim iskustvom...a muskarci, gde ste vi tu?![]()
Drage devojke i to je nesto, mislim to sto znas sta necesvecavestica:Super.Nisi sigurna sta hoces ali sigurno znas sta neces.noisy:ma to znam, ja sam odavno odmakla, samo me interesuje koliko kosta novi osmeh i samopouzdanje neke druge ljude, ja znam koliko je mene kostalo, i jos nesto, znam da nikad ne bih nazad...
Reci mi molim te da li je to ona varijanta ,,ne mozes ti mene toliko da uvredis, koliko ja tebi mogu da oprostim,, Ako jeste onda bas i nisam za tu varijantu, cak imam osecaj da tu ima malo i mazohizma. Moje misljenjeelendil:...oprastanje,oprastanje,oprastanje...lubav je beskrajna i bezuslovna...molitva...slediti svoju stazu...preko trnja do zvezdi...i opet oprastanje...
elendil:...oprastanje,oprastanje,oprastanje...lubav je beskrajna i bezuslovna...molitva...slediti svoju stazu...preko trnja do zvezdi...i opet oprastanje...
OPROSTITI MOŽDA I DA ALI NE I ZABORAVITI!elendil:...oprastanje,oprastanje,oprastanje...lubav je beskrajna i bezuslovna...molitva...slediti svoju stazu...preko trnja do zvezdi...i opet oprastanje...
vivana:OPROSTITI MOŽDA I DA ALI NE I ZABORAVITI!elendil:...oprastanje,oprastanje,oprastanje...lubav je beskrajna i bezuslovna...molitva...slediti svoju stazu...preko trnja do zvezdi...i opet oprastanje...
Mmmmmm, da, a posle JESTI ĆEMO I KORIJENJE, Viviana SE SAGINJATI NEĆE, ( sem do izvesne tzv. ŠLIC point ! ), itd !!!
Potpuno se slažem. Kad bi ljudi na taj način razmišljali( kad bi ukapirali da će njima, a ne drugoj strani biti bolje , po principu -let it go-), mislim da bi više njih bilo spremnije na varijantu opraštanja(nije to mazohizam, nego olakšanje), nego osvete.A da je lako, nije, kao i sve dobro u životuelendil:Oprasta se nekome zbog sebe,ne zbog njega.
elendil:...oprastanje,oprastanje,oprastanje...lubav je beskrajna i bezuslovna...molitva...slediti svoju stazu...preko trnja do zvezdi...i opet oprastanje...
Hellen:elendil:...oprastanje,oprastanje,oprastanje...lubav je beskrajna i bezuslovna...molitva...slediti svoju stazu...preko trnja do zvezdi...i opet oprastanje...
Ма дај, једино је родитељска љубав бескрајна и безусловна!!!
Не опраштање, опраштање него ОДРАСТАЊЕ, ОДРАСТАЊЕ!!!Превазилажење и настављање даље!
elendil:Oprasta se nekome zbog sebe,ne zbog njega.Oprastanje znaci rascistiti sa prosloscu,oprastanje je kljuc za srecu,jer kidamo niti koje nas vezuju kroz razna postojanja...istinski oprostiti je put u Raj...Poput Hrista,poput Gandija...oprastam ti...carobne reci,jos ako izlaze iz srca...
Pellav:Hellen:elendil:...oprastanje,oprastanje,oprastanje...lubav je beskrajna i bezuslovna...molitva...slediti svoju stazu...preko trnja do zvezdi...i opet oprastanje...
Ма дај, једино је родитељска љубав бескрајна и безусловна!!!
Не опраштање, опраштање него ОДРАСТАЊЕ, ОДРАСТАЊЕ!!!Превазилажење и настављање даље!
Znam decka koga su roditelji ostavili na rodjenju.Ima takvih puno.Da li je to po tebi bezuslovna Ljubav?I zasto mesas oprastanje sa ljubavlju?To su dve razlicite stvari?
krvolok:Ne moraš da se hvališ sa onim što ti baš i ne priliči! Ako se ti saginješ do šlic pointa ne mora da znači da to rade i ostali! Stvarno mislim da je ovaj put trebalo da prećutiš stvari...vivana:OPROSTITI MOŽDA I DA ALI NE I ZABORAVITI!elendil:...oprastanje,oprastanje,oprastanje...lubav je beskrajna i bezuslovna...molitva...slediti svoju stazu...preko trnja do zvezdi...i opet oprastanje...
Mmmmmm, da, a posle JESTI ĆEMO I KORIJENJE, Viviana SE SAGINJATI NEĆE, ( sem do izvesne tzv. ŠLIC point ! ), itd !!!A ti nešto reče da mi se nećeš više obraćati...BAŠ SI KARAKTER...TO JE TRAJALO DO DANAS!