G gost 407212 Aktivan član Poruka 1.758 05.10.2018. u 10:20 - ljubav bez sexa #126 Ok, onda ne moram brisati postove, koji sam pomislio da te diraju. Nisam se razmetao, ali ne bih da nekoga nešto iz mojih reči pogađa.
Ok, onda ne moram brisati postove, koji sam pomislio da te diraju. Nisam se razmetao, ali ne bih da nekoga nešto iz mojih reči pogađa.
PerfectOne Vitača Milut VIP Poruka 37.047 05.10.2018. u 10:27 - ljubav bez sexa #127 ne moraš brisati, ništa me ne dira, razmenjujemo stavove i vodimo uobičajen jutarnji razgovor uz kafu. Veliki pozdrav
ne moraš brisati, ništa me ne dira, razmenjujemo stavove i vodimo uobičajen jutarnji razgovor uz kafu. Veliki pozdrav
Boljarin Buduća legenda Poruka 28.390 05.10.2018. u 14:00 - ljubav bez sexa #128 PerfectOne: kako miksuje grehove i reč gospodnju pa sve to strpa u jedan post.... jesi pravio nekad koktele a tatice? ili samo kuvaš onaj harcor gulaš? Kliknite za proširenje... Mnogi na pomen sexa imaju asocijaciju na boga preko morala, pa ne cudi gulas umesto graska bez mesa. Istina je da mnogima ljubav bez sexa izgleda sakato, kao i da drugima sex bez ljubavi izgleda nemoralno, U oba slucaja se radi o mediokritetima, ljudima koji sve mere i navlace na svoju vodenicu, osudom. Ljubav postoji na vise nivoa i ne moramo svi da znamo ko na kom nivou oseca ljubav....tako je i sa sexom... Cak su oni koji ono sto ne razumeju ostavljaju bogu da ih tumaci pristojniji od onih koji sve objasnjavaju svojim stavom.
PerfectOne: kako miksuje grehove i reč gospodnju pa sve to strpa u jedan post.... jesi pravio nekad koktele a tatice? ili samo kuvaš onaj harcor gulaš? Kliknite za proširenje... Mnogi na pomen sexa imaju asocijaciju na boga preko morala, pa ne cudi gulas umesto graska bez mesa. Istina je da mnogima ljubav bez sexa izgleda sakato, kao i da drugima sex bez ljubavi izgleda nemoralno, U oba slucaja se radi o mediokritetima, ljudima koji sve mere i navlace na svoju vodenicu, osudom. Ljubav postoji na vise nivoa i ne moramo svi da znamo ko na kom nivou oseca ljubav....tako je i sa sexom... Cak su oni koji ono sto ne razumeju ostavljaju bogu da ih tumaci pristojniji od onih koji sve objasnjavaju svojim stavom.