Ljubav bez dodira

verujem
cudni su putevi Gospodnji
ja sam imala jednu veliko ljubav u srtednjoj skoli, nista ama bas nista se medju nama nije desilo, znali smo se, gledali 3 godine ceznjivo i na tome je ostalo
ne znam sta da kazem da li su te emocije prosle ili bi se da ga sretnem opet stresla
ne znam
ali verujem da postoje takve ljubavi i da ih nekad nije lako preboleti

Verujete li u kosmicke ljubavi koje nikada telesno se ne dese?
Ima li vas jos sa tugom poput moje?

ne.
sve moje kosmicke ljubavi su se desile..:lol:
ponekad je bilo potrebno malo ..ubedjivanja:mrgreen:, al to je na temi o mobingu:sad2::rotf:
misim, cepam se, i sve..ali istina je. kad sam nekog zelela toliko koliko ti kazes, nisam cekala da se desi. preduzela sam korake..:rumenko:
i nikad se nisam kajala, ma kako se zavrsilo.

ne.
sve moje kosmicke ljubavi su se desile..:lol:
ponekad je bilo potrebno malo ..ubedjivanja:mrgreen:, al to je na temi o mobingu:sad2::rotf:
misim, cepam se, i sve..ali istina je. kad sam nekog zelela toliko koliko ti kazes, nisam cekala da se desi. preduzela sam korake..:rumenko:
i nikad se nisam kajala, ma kako se zavrsilo.

Injaoo sta li prica komisluk o tebi:mrgreen:

mozda
naviko sam se na patnju i u tome nalazim perverzno zadovoljstvo postojanja koje lecim hranom i alkoholom ponekad i kanabisom kad treba da napisem nesto mudroserski satro pametno
dusa mi nije vise na prodaju, bila u harodsovom izlogu ili na nbgd buvljaku

pa, oni koji su druga zadovoljstva probali i izgustirali, ili koji su zahebano kompleksni, pa ko oksimoron sami sebe grickaju, sve dok se bol i uzivanje ne pretvore u svojevrsni klimaks kome nista ravno nije, obicno tako razmisljaju
a, dusha valjda nikada nije na prodaju, ako je neko uopste ima
najlakse je prodati ono sto se nema, na buvljaku, il na aukciji kod Sotbija, svejedno

pa, oni koji su druga zadovoljstva probali i izgustirali, ili koji su zahebano kompleksni, pa ko oksimoron sami sebe grickaju, sve dok se bol i uzivanje ne pretvore u svojevrsni klimaks kome nista ravno nije, obicno tako razmisljaju
a, dusha valjda nikada nije na prodaju, ako je neko uopste ima
najlakse je prodati ono sto se nema, na buvljaku, il na aukciji kod Sotbija, svejedno

probo sve sto postoji i sto je za coveka
i ni u cemu se nisam dovoljno prepoznao
mozda sam zato na forumu kao ostalih 90 posto nedokazanih

Verujete li u kosmicke ljubavi koje nikada telesno se ne dese?
Ima li vas jos sa tugom poput moje?

Ne verujem u kosmičke ljubavi, ne verujem u sudbinske ljubavi, i ne verujem u tužne ljubavi. Ovo što ti opisuješ je - u mom sistemu vrednosti - najobičnija fizička privlačnost, koja dobija neke nazovi kosmičke dimenzije jer nije bila konzumirana.
Kada tripujemo sve je moguće, a realan svet, i interakcija dvoje ljudi, je nešto sasvim drugo.

Back