Ljubav bez dodira

Lilava

Aktivan član
Poruka
1.276
Godinama smo isli istom ulicom u suprotnim pravcima.
Bojazljivo bi se pogledali, svaki put.
Jos tada drhtala sam pri svakom susretu. Znam da si i ti.
Nismo se nikada upoznali a znam da smo se vrlo dobro osecali.
Godine je trbalo da prodju duge da bi se sreli usnama.
Samo tada i nikada vise.
O tebi ne znam nista, nista mi nisi rekao a osecam sve.
O sebi ti nista nisam pricala. Sve si osetio.
Zivot je cudnu pricu dodelio nama.
Nikada i uvek moj.
Nikada i uvek tvoja.
Godinama smo isli istom ulicom u suprotnim pravcima.

Elem, svako ima svoj zivot, svoju zenu decu kucice i macice,
a ja se i dalje stresiram kada ga vidim a znam da i on isto.
sta je to?
nismo se zabavljali, nije mi bio ona klasicna veeelika ljubav, kad se drzite za ruke, mazite pazite , volite najvise na svetu etc ako me shatae,
ali sam vezana za njega, uuuuffff, NE RAZUMEM

pa kao razumem ali dosta toga je u tvojoj glavi a postho niste pricali mozes da konstruisesh :I

ne znam a shto ne povuces neku pricu cisto da vidish da je kreten. ako se vec srecete nek te posavetuju neke ovde iskusne

Kod mene je sve bilo u tome da ja gledam njega, gledam, gledam, gledam, gledam...a nije bilo zbog lepote, čak i nije bio naročito lep.
Sad kad sam napokon sredila život i sebe, izbegavam da idem tamo gde ću ga videti. Moja mama i danas tvrdi da je to samo moja umišljotina. Ja znam da nije.

jao bash sra.nje

gadjaj ga nekim strelicama... a ne moze da ti bude duhovnik

imam i sama nesto tako mislim mada mozda se oladilo. da mogu nesto bi uradila konkretno :I ali mislim da ne mogu
a da ne mislim da mogu pa se ispalim aop nistha
ne znam ni sta je to nesto... da mogu nasla bih se pricala bih ili neka shema flert
ali ne mogu a mozdai umishljam
a ima i fejsbuk a to nesto zaobilazim sada.
svejedno prevazisla sam s obzirom da sam pre nekoliko meseci bas bila >IIIIIIII sad mi je vec pomalo smeshno. mada kad lutam gradom sve kao aaaaaaaa sta ako se sretnemo nisam spremna . mada i volela bih.
?????? mozda nisam sentimentalna nego kao ljudi onako de si shta ima

ne znam da recimo zna da li bi umro od smeha ili me se ni ne seca
e proshlo me je sada al se pitam de mi je bila pamet, kao, mada je sve OK. :I

jao bash sra.nje

gadjaj ga nekim strelicama... a ne moze da ti bude duhovnik

imam i sama nesto tako mislim mada mozda se oladilo. da mogu nesto bi uradila konkretno :I ali mislim da ne mogu
a da ne mislim da mogu pa se ispalim aop nistha
ne znam ni sta je to nesto... da mogu nasla bih se pricala bih ili neka shema flert
ali ne mogu a mozdai umishljam
a ima i fejsbuk a to nesto zaobilazim sada.
svejedno prevazisla sam s obzirom da sam pre nekoliko meseci bas bila >IIIIIIII sad mi je vec pomalo smeshno. mada kad lutam gradom sve kao aaaaaaaa sta ako se sretnemo nisam spremna . mada i volela bih.
?????? mozda nisam sentimentalna nego kao ljudi onako de si shta ima

ne znam da recimo zna da li bi umro od smeha ili me se ni ne seca
e proshlo me je sada al se pitam de mi je bila pamet, kao, mada je sve OK. :I

Ja sam se u njega zaljubila, ili šta god 2005. Od prvog trenutka bilo mi je teško to osećanje, valjda jer sam znala da nema nikakve nade. Jedva sam se od toga izlečila. Naravno, zavolela sam opet i u toj ljubavi sam srećna.
Ali kad se setim, ili kada ga vidim, ima ono gorko- slatko, kao da vidim najvećeg svog dušmanina, i nekoga ko mi dođe drag kao da sam rasla sa njim.
Posle svega, nije mi žao što ga je put naneo baš tu gde sam ja živela. Naprotiv.
I malo je ljudi kojima želim toliko dobra, kao njemu .
Mislim da sam (ga) ipak pobedila .

e ko nije bio TAMO nek ne davi... :I u shpanskoj seriji

pa lakse je kad se onako smejesh tome i kad prodje malo i kad malo racionalno pogledash i kao i taj kaki... al meni je trebalo vremena npr i nije mi bilo svejedno

ajd da se ne vracam sad u to taman sam zavrsila :IIIIII
mora valjda nekad i da boli makar bilo i nekako glupo

a ono ziv je covek nije nemoguce naci se sresti sei slucajno... sad glupo je ako cita ovo
:X

ma prodjem dalje sa tog osecanja shta je bilo otishlo je u fckin izlivima i tuge i smeha umorila sam se od toga mozda samo ceznem za dramom nekom

kad mi se cini da tako nesto "osecam" pitam se da mi nije samo dosadno .... ?? moze malo da se gleda i s druge strane... s neke malo relaksiranije
mozda je to neki odnos prema pravom ocu kao neki nedodirljiv???

ma ne boli samo nervira

sto nisam pametnija neko drugi pravila bih neku zezu od toga. ovako samo sedim i blenem u plafon. a ne ide mi se josh ne neku drugu stranu. kao vraticu se.
iako je mnogo proshlo i nije isto.
nekkao cu se vratiti. na kraju ce biti glupo.
bez veze. necu nigde da se vratim ali kad ne bih bila ja bih. sva sreca ima nesto i da se radi.
ne znam de su oni u tome, el bi i oni da se vrate. ionako su zene lepshe.

Back